Copii din 1996 (8)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Salutari fetele!

Sanca lui Elliot, sa-ti traiasca baiatul!!!!

gabriela, bine ai venit! Wow, in ce loc frumos stai tu...am fost pe-acolo acum un an jumate, am ramas impresionata! De fapt de toata America, dar Florida mi s-a parut ceva superb!

Dana, bafta la dictare! Ne-a placut mult Germania, atat cat am vazut din ea...oameni civilizati, locuri curate...si mi-a ramas gandul la strudelul cu mere...

Mqqm, sanatate lui Dedi, poate e doar o anemie sau o cadere de calciu. Diana mea a fost tare nasol primavara trecuta de la lipsa de Ca, nu cu lesin, dar cu ameteli, dureri de cap si oboseala. A facut o cura de iaurturi, putin Ca si si-a revenit.

Ana-Maria, am ras de patania ta cu ceasul si trezirea la ora "6". Banuiesc ca ai vazut 23.30 pe ceas de-ai spus ca e 6 dimineata, nu? Bafta lui Alex la mate!

Diana se pregateste si ea pentru Cangurul de mate si engleza, vor fi prin februarie. La mate nu insist, face atat cat are portia din culegere, oricum nu e o matematiciana sclipitoare si e clar ca nu am de ce sa o chinui. Ii place romana si engleza, inca e prea devreme sa stiu incotro sa o indrept. Dupa ce va incepe fizica, chimia, va putea decide singura. Inca o indrum si catre matematica, atat cat are nevoie sa stie, lucram in plus si acasa, dar nu e pasionata si gata!
Nici eu n-am fost stralucita la mate, dar asta nu m-a impiedicat sa-mi placa fizica si chimia, poate imi seamana...

Fetele din Ro, voi v-ati gandit daca si unde ii veti da pe copii din gimnaziu? la noi e o adevarata problema, scoala unde e Diana, dupa mine, nu merita sa o las acolo pentru clasele gimnaziale, a avut rezultate slabe in ultimii ani la examenul de capacitate si m-am gandit sa o dau la un liceu. Acuma dilema e la care? In orasul nostru,
cele mai bune licee sunt unul de real(fostul Mate-Fizica) si unul uman(fostul de filologie)...ma tot gandesc spre care ar fi mai bine sa o indrum...poate daca aleg mate-fizica si nu-i vor placea materiile reale, am ales calea gresita sau invers...daca aleg partea umana, poate ii vor placea materiile reale si iar am gresit. Stiu ca programa la gimnaziu e la fel, ca ar trebui sa se puna accent pe toate materiile in aceeasi masura, dar profesorii care predau la clasele gimnaziale de la licee pun accent pe materiile pe care e profilat liceul, asta e problema :((. Si inca sunt in dilema...

Un we frumos va doresc!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mihaela, multumim de urari.

Sambata a venit si a trecut.
Nici unul din prietenii lui Elliot nu au putut venii la film cu el. Am intrat intr-o pasa proasta si tristetze sfasietoare....
Asa ca, a trebuit sa ma inspir in ultima secunda. I-am dus la concursuri de karturi, si i-am bagat microbul in sange. S-au distrat sambata dimineata acolo. In drum spre restaurant ne-am oprit la un muzeu de avioane, si am cascat ochii pe acolo.
Ce m-a impresionat, a fost un pustan de 15 ani, care era ghid, si ii mergea gura cu patima despre avioane, razboiul al II lea mondial. Stia multe si ii sclipeau ochii cand iti vorbea.
Dupa lectia de istorie, am mers la restaurant.

Poze recente aici:
http://community.webshots.com/album/556929687RPDHHT

(nu am reusit inca sa decopar secretul cum sa pun link-ul sub un cuvant. Anul asta sper sa-mi fac timp de cercetari si experimente).

In albumul de Craciun am pus poze mai recente, cu baietii.

Maine nu au scoala, dar Elliot are de citit pana la capitolul XV din Little Women ... Week-end-ul asta nu s-a atins de nici o carte, ca astazi a fost mare meci de fotbal - San Diego Chargers cu New England Patriots. Am pierdut acasa...

numa bine si o saptamana super la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut mamicilor....
Anca,bine ca ai avut inspiratie de moment si ai scos copilu din tristete...dragul de el!Na si sa nu mai zici ca nu ai baiat responsabil,cum a refuzat el telefonul mobil!Pupam baiatul cuminte si tare frumusel...ca m-am uitat la poze.Ce seamana cu tine!Si ce povesteai de baiatul acela pasionat:uite ca inca mai sunt pe lume copii cu pasiuni!Ca sa pui pozele intr-un cuvant procedezi la semnatura...sti tu,cu parantezele alea si tot asa...
Mqqm,may sincer nici in ziua de azi nu am realizat cum de am vazut eu 6 dimineata pe ceas si culmea culmilor este ca m-am uitat la doua ceasuri,nu unul...naiba stie ce voodoo era prin casa mea!
Deci flacaul tau se face excursionist!Bun si asa...ii dorim bafta!
Dana...patanie de patanie.Multam de urare pentru Alex!Sper sa faca fata...Azi e sedinta cu parintii la scoala...uf!Merge Marius,asa ca diseara...Dumnezeu cu mila ce-o fi la noi!
Mihaela,nu stiu cum sa explic treaba cu ceasurile...cum scriam mai sus:o fi fost un poltergist sau voodoo...nu stiu!Bafta la concursuri Dianei!Cat priveste alegerea pe care trebuie s-o faceti cu scoala....ce sa zic?uneori prinde bine sa ai o discutie si cu elevul.E adevarat ca e poate mai greu sa iei o decizie pe preferintele scolare ale Dianei,dar s-ar putea sa te ajute.Succes!Eu una nu m-am gandit sa-l mut pe Alex la alta scoala...il las sa termine unde e,daca nu intervin alte treburi pe parcursul timpului.

Dragelor,sa auzim numai de bine si sa aveti o saptamana cu realizari!va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Buna ziua si de la noi!

A trecut si we asta, ca de obicei cu vizite pe la prieteni, plimbare in parc si un chef pentru parinti(hehe).

Azi e zi mare pentru andrei, ca fac prima ora de sport. Ma cam supara treaba asta, pana acum nu au facut deloc, stau si fac numai mate. Stiu ca matematica e importanta, dar si miscare trebuie s afaca macar un pic. Daca tot le-a facut Nastase sali de sport...

Mihaela - si eu m-am gandit ce fac cu el in clasa a 5-a. Si exact cum ai spus tu, nu as sti de acum la ce liceu cu clase gimnaziale sa-l dau: uman sau real. Mai e si faptul ca nu as vrea sa il rup de prietenii lui, mai ales ca ar mai avea 4 ani de stat cu ei. Deci probabil vom continua in aceeasi scoala pana in clasa a 8-a cand ne lamurim spre ce ne indreptam. Mai e si aspectul distantei, scoala asta e foarte aproape de casa, liceele ar fi mai departe.

V-am mai spus ca Andrei are 4 cosuri pe fata is e tare mandru, considera ca devine adolescent. Las ca ii trece lui cand s-o umple de acnee, saracaul.

O zi si o saptamana buna.

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
Baietii mei

Mergi la inceput

Buna fetelor. Azi copii sant liberi, e Martin Luther King, si sant scolile inchise.
In San Diego e dezastru. E atat de rece noaptea, ca ingheata tevile si instalatorii lucreaza over time... Si noi am avut o teava sparta ieri, si astazi nu avem apa deloc, dar cred ca a fost oprita de la City, ca au avut si ei teve sparte cu duiumul... Ieri le faceam la vecini fantana arteziana .. .

MQQM - lasa baiatul sa lucreze si sa faca bani, sa vada ce greu se strang. In loc de grocery store, indruma-l mai bine spre un restaurant, ca daca ajunge ca ospatar, ar face bani frumosi din tipuri, si ar putea sa-si permita sa-si cumpere un scooter cand ajunge in EU.

Miki, mare bucurie, mare... (chestia cu cosurile). Lasa ca-i trece lui, si o sa vina faza cand o sa se unga cu toate cele, sa nu-i mai apara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Sanca imi pare tare rau ca n-a iesit activitatea cu filmul. Sper ca nu a fost prea trist Elliot si bine c-ai fost inspirata sa organizezi altceva interesant pt ei. Am vazut si pozele, ai niste baieti superbi, sa-ti traiasca. Si seamana leit amandoi cu tine (si tu cu mama ta, daca ea e in poze, daca nu, oricum semeni cu doamna din poze ). Tot zici ca nu se iubesc baietii si in fiecare set de poze ai cate una in care se dragalesc. Cum explici asta, ca ai mei fac alergie unul langa celalalt, asa ca n-am nicio poza cu ei in ipostaze iubarete? Am si eu la serviciu unul din asta cum ziceai tu de baiatul ala, un baiat din Ungaria, e axat tot pe razboaie in principal si pe Star Wars secundar. O trivia ambulanta, cu aceeasi sclipire in ochi.

Ana eu am intalnit chiar multi copii cu pasiuni arzatoare pe-aici, numai in clasa fetei mele sunt cam jumate pe diverse domenii si cu diverse grade de obsesie. Succes la sedinta si la concurs lui Alex. Ii tinem pumnii.

La fel Dianei, mult succes. Mihaela grele decizii trebuie sa luati voi. Sa aveti idee in clasa a 4-a in ce directie sa orientati copilul... eu nu stiu ce m-as face. Uite, daca ai citi mai sus, ca fiu-meu e a 10-a si cu ce idei imi vine...

Miki cum adica acum face sport la scoala pt prima data? Inca se procedeaza asa? Eu imi amintesc cand eram in clasele 1-4 ca, in afara de romana din cand in cand, tot ce faceam la scoala era mate. Nu muzica, nu sport, nu alte materii si ne mai tinea si dupa ore si in pauza. Wow, inca se mai practica metoda asta?

Dana io nici ca mama nu ma prea stresez ca vrea fiu-meu sa mearga in Europa. Ar fi o experienta pozitiva, cred eu. Si mie mi-ar fi placut. Si de multe ori am zis ca in Ro ar mai fi mers un an la gradi, asa ca poate de-aia a castigat un an, sa calatoreasca, e ok cu mine, il sustin. Atata timp cat nu uita ca aia e ceva temporar. Cum a fost la "open house" la gimnaziu? Sau mergi maine?

Yay, uite ca am privit pe geam afara si NINGE. In sfarsit!!!
O saptamana frumoasa va doresc!

www.myspace.com/mqqm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Sanca, am scris de-odata, hihi. Ce se intampla cu vremea? Cum adica e asa de frig la voi acolo? Eu m-am chiar mirat ca erati cu geci destul de groase in poze...
Fiu-meu a facut cursurile de life-guard (salvamar) dar trebuie sa astepte sa faca 16 ani. Acolo ar vrea el sa lucreze la ceva piscina, dar inca nu poate si nu mai are rabdare.

www.myspace.com/mqqm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Azi am avut sedinta cu parintii, doamna ne-a incurajat sa lasam copiii la scoala mai departe, ea e sotia directorului si ne-a asigurat ca va interveni sa obtina cei mai buni profi la mate si romana pentru copii. Acu' chestia e ca la romana se cam stie, dar la mate iese la pensie profu cel bun si inca nu se stie cine va veni...poate un transfer al unei profe de la alta scoala, dar inca nu se stie. Am vorbit si cu mamica celei mai bune prietene a Dianei din clasa, aceeasi dilema o are si ea. Insa mai mult inclina spre liceul uman, cel real e acelasi in care a terminat ea si e asa cum stiu si eu liceele foste "mate-fizica", unde se baga mate cu palnia pe gat. Pentru cine nu e pasionat, e cam chinuitor si cred ca am sters si eu liceul asta de pe lista. Apropo de distante...nici scoala nu e aproape, nici liceele, asa ca mi-e indiferent din punctul asta de vedere. Poate la liceu e cam nasol ca sunt copii mari, stiu si eu...asta e inca un semn de intrebare, cat e de bine sa fie cu copii mari, de pana la 18 ani...

Mersi mult de raspunsuri, mqqm am citit de baiatul tau si m-am amuzat. Zau ca ideea cu calatoritul nu e rea, dar mai trebuie si scoala.

Merg sa culc fetele, mai vin...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Mihaela, uite asa ma intrebam si eu anul trecut. La scoala lor, nu sant copii foarte mari - pana in clasa a 8 a, dar ei au fost intr-o scoala de la K la 4. Aici exista pe internet fel de fel de informatii si statistici despre scoli. Trebuie sa aibe si romanii asa ceva. Cand nepotica mea din Buc a dat la liceu acum 2 ani, rezultatele se afisau pe internet. Mi se pare ca aratau si cu ce note s-a intrat la diferite licee. Fa si tu un reaserch sa vezi la care se face scoala mai serioasa.

MqqM - salvarmar, ei? Mare responsabilitatea, dar mai usor decat la grocery store. Acu vreo 2 saptamani era mama la Supermarket. Printre multe altele cumpara si o radacina de telina. Casierul, un pustan, nu cred ca avea inca 18 ani. La fiecare produs intreba pe tipa din spatele lui care e codul pentru mere, pentru pere, etc... Cand a ajuns la telina, s-a uitat la ea ca la felul 14, si a trecut-o in punga fara sa mai intrebe sau sa mai scaneze... Probabil ca se gandea, daca intreb ce o fi si radacina asta, ma dau afara astia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Uf...dragelor,ce tot vorbiti voi aici:salvamari si alte responsabilitati...?!

La noi treaba cu sedinta a iesit de rau,s-a lasat cu pedepse si alte discutii furtunoase,in familie,iar Alex a picat-ca de obicei- la mijloc....Sunt foarte suparata si dezamagita...nu atat pe Alex...ca e doar un copil de aproape 11 ani care incearca sa isi duca indatoririle la capat cum stie el mai bine...chit ca se mai alinta si el si o mai ia pe aratura...cat pe al batran care este exagerat de sever si aberant,care a uitat ca si el a fost copil si ca si el a facut prostii,care compara copiii si cere uneori peste limita umana...

Va pup si va doresc sa aveti copilutii sanatosi si fericiti!Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput