Copii din 1996 (8)
Raspunsuri - Pagina 24
CriPOD spune:
Mary, sa-ti traiasca flacaul.
E cat se poate de normal sa fi mandra de baiatul tau, toate mamele bune trebuie sa fie mandre de copiii lor...
www.myspace.com/mqqm" target="_blank">
Ana68 spune:
LA MULTI ANI! mamicute....2007 sa va aduca realizari si impliniri pe toate planuri,bucurii multe si sanatate cat China!Sa aveti parte de tot binele din lume!
Sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
ralualexandrei spune:
La multi ani tuturor sa va aduca Noul An numai bine si multa sanatate,sa dea Dumnezeu sa vi se implineasca toate visele si sa fiti fericite voi si puiutii vostri!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 28+ album no1 album no2 albumul no3
Sanca spune:
La multi ani fetelor, un an Nou bun si plin de succese si indepliniri.
Gata cu vacanta!
Mary bine ai venit printre noi, daca pui numele baiatului tau si data nasterii, te pun pe lista (daca vrei).
Dupa Sarbatori. . .
Nu stiu ce sa fac de ziua lui Elliot. Copilul asta e tare retras ... Nu asa retras de trebuie sa merg la control cu el, dar destul de singuratic. I-am propus sa-l duc la film + restaurant de ziua lui, plus inca 5 prieteni apropiati. Nu mai santem in clasa 2 sa invitam toata clasa, si nici buzunarul nu-mi permite. Mi-a zis 3 prieteni... Atat. Si se mai gandeste....
Poze nu am reusit sa pun, dar trebuie. Mai ales ca in Ajunul de Craciun au facut o colinda indiana (indian - huron) si au fost toti copii costumati in indieni, si Elliot cu pene in cap e mortal.
numa bine
andacos spune:
La multi ani si bine v-am regasit in noul an!
Mey nasoala treaba pe la nemtii astia ca trebuie sa incepem munca de pe 2 ianuarie!
MARY,bine ai venit!
SANCA,sa stii ca nici Andrei pina anul asta nu a vrut sa-si tina ziua cu copii,asa ca eu m-am bucurat(intr-un fel) ca a acceptat sa-si tina ziua!
In legatura cu pozele am sa mai studiez acolo indicatiile ANDREI,careia ii multumesc,dar mare minune sa reusesc!Incerc totusi cind am putin timp,daca nu reusesc dau iarasi sfoara-n tara!
Va pupicesc pe toate si merg la nani!
Dana
Ana68 spune:
Mary,un calduros bun venit in trupa si din partea mea!Tare frumos povestesti de flacaul tau.Sa-ti traiasca si sa-ti creasca mare si sanatos!
Andra...sa ai si tu parte de tot ce e mai bun pe lume!Voi cum ati petrecut?Mariuta ce face?
Anca...si tie numai bine!Ca povesteai de Elliot,ca e retras...poate ca la varsta asta e normal sa fie asa.Uite ca si Alex,din cati prieteni avea,sau din cati zicea el ca are....acum mai "colaboreaza" doar cu un coleg de clasa.In vara era intr-un cerc de baieti,de varste diferite,dar apropiati ca varsta...unul din ei era cumva "sefu'"...nu stiu ce neintelegeri au fost intre ei,ce a facut sau a spus Alex...nu stiu amanunte.Cert este ca sefu' ala i-a momit pe toti ceilalti cu diverse jocuri pe calculator si alte chestii si i-a convins pe toti sa nu se mai joace cu Alex,nici macar sa nu il mai bage in seama.Din contra,sa rada de el cand il vad,sa faca mistouri si sa il goneasca din preajma lor,eventual sa il si loveasca...Alex e mandru de felul lui,asa ca a renuntat la prietenia cu ei si s-a retras...cand iesea afara mi se rupea sufletul de el,ca statea singur in fata blocului sau mergea undeva,mai departe de casa,intr-un parc,ii spunem noi "la turbine" ca este acolo statia de epurare de pe canalul Bega si statea acolo si se uita la pescari sau cum se pravale apa de la statie...Acum,asa cum scriam,are un coleg de clasa cu care se tot joaca....insa baietelul ala nu prea iese afara,mai ales ca e si frig si copilul a avut mana rupta si operata de vreo 2 ori...asa ca sta mai mult prin casa,ori noi nu ii dam voie lui Alex sa mearga sa stea in casa la copilul ala...Tot cu colegul lui a fost si cu colindul ,in seara de Ajun...ca pana la urma l-am lasat la colindat si asa fericit a fost...
Asa ca si Alex,Anca draga,e un copil singuratic...e si din cauza felului lui de a fi,cred....ca nu-i tace gura niciodata,nu stie sa fie diplomat...spune verde in fata si celorlati nu le convine...nu e genul care sa linguseasca sau sa milogeasca ca sa fie bagat in seama si cand e respins sau simte ca nu e binevenit pleaca pur si simplu...Mi se rupe sufletul pentru el,dar nu am ce sa ii fac.Am mai stat cu el de vorba in privinta asta,dar...nu prea am avut succes,ca o tine una si buna pe a lui...e un rebel!Uneori se mai si lauda...Ma rog,asta e Alex.Probabil ca va intelege in timp ce e bine si cum e bine sa fie si sa procedeze...asa ca sunt alaturi de el,insa prefer de multe ori sa il las sa se loveasca cu capul de pragul de sus,ca sa il vada si pe cel de jos....
Mult succes baietilor tai si petrecere frumoasa!
Dana...spor la lucru!heheheiiiii....noi am inceput din 3 ianuarie munca,dar unele firme si societati de p-aici au dat liber la angajati pana in data de 7 ianuarie,cu inceperea lucrului in 8 ianuarie....Asa concediuuuuu...cui nu i-ar place?
Dragelor...sa aveti o zi excelenta si sa auzim numai de bine!Va pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
ralualexandrei spune:
Dragelor la noi au fost cele mai tihnite sarbatori cu putintza.Ne-am strans cu totii cumnati si cumnate ,frati si gagici la casa de la tara a socrilor mei si am petrecut in pace.Socrii mei erau plecati asa ca nu a avut cine sa ne strice sarbatoarea cu remarci rautacioase si am fost tare fericiti.Eu mai aveam un pic si plezneam de mandra ce eram ca am condus dus intors asa ca mi-am luat botezul focului ca si soferitza.
Bebe e super activ si face tumbe de cred ca acu plezneste burta.
Maria s-a bucurat ca a avut gradina la dispozitzia ei asa ca pana la 11.30 a stat afara la gratar cu tatal ei si cu frate-su.De cand ne-am intors tot spal ca deh era mai mult noroi decat zapada.
Robert parca ,parca da semne ca-si revine si isi doreste sa nu mai calce pe bec.Ieri am avut inca o discutie asa ca inca mai luptam sa mergem pe drumul cel bun.
Acum o sa pun cateva poze de la Revelion.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 28+ album no1 album no2 albumul no3
Sanca spune:
Andra, am vazut pozele de la Craciun si Revelion, sant super. Iar tu aratzi minunat, nu ai luat mult in greutate, esti numa burtica cu bb.
Si Elliot a primit MP3 player de la Mosu, si am fost foarte inspirati, ca in stilul asta ma invata si pe mine cum sa umblu cu al meu
Nu prea am inspiratie ce sa-i cumpar de ziua lui. Am cheltuit o gramada pe MP3 si nu prea merita... Aseara a stat 1 ora si, numai ca sa transcrie mai frumos tema de la matematica (2 pagini), gata corectata... Sa nu-l zgaltai un picut sa-i vina mintea la cap....???
mihaela_s spune:
Fetelor, va doresc un An Nou plin de impliniri, succese si multa sanatate!!!!
Noi am petrecut de pomina la Munchen, am pus poze,
filmulete
si cum am petrecut.
Va pup, un we minunat va doresc!
Mihaela si fetele mele
CriPOD spune:
Uite ce activitate intensa, si io care credeam ca se inchide subiectul! Chiar noi suntem cei mai mari? Ca parca in trecut am vazut si "copii din 1994", dar nu recent.
Ia uite eu la 1 si 20 noaptea, in timpul in care astept ca fii-mea sa termine ultimele pagini din "Life of Pi" (o carte adusa de mosu) am zis sa va salut. Stiu c-ar trebui sa doarma de mult, dar noi am fost un dezastru saptamana asta, inca nu ne-am reglat programul dupa revelion.
Am vazut poze frumoase si ale Andrei si ale Mihaelei. Mi-ai trezit nostalgii de azi vara, Mihaela, in Munchen am aterizat si de-acolo ne-am inceput drumurile europene...
Sanca, daca nu vrea party, asta e (chiar imi innodam batista data trecuta cand am trecut pe-aici sa nu uitam sa va felicitam pe 11, ca am vazut ca vine ziua lui). Daca iti amintesti nici a mea n-a vrut party. Poate au ei perioade, nu stiu. Iar de cadou, wow, la tine vad ca se tin lant ocaziile (la Elliot mai degraba), cam greu sa concurezi cu IPod-ul, ti-ai pus stacheta destul de sus.
In vacanta asta n-am facut nimic, decat am zacut si cam atat. Pai inca n-am avut zapada, mey, a-nceput sa se topeasca iglu pe noi aici!!! Incredibil!
Ok, luni incepe scoala, povestim mai mult atunci. Un weekend placut!
www.myspace.com/mqqm" target="_blank">