Copii din 1996 (8)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut dragelor....
Iaca s-a gatat vacanta si azi o luam iar de coada...
Alex n-a facut mai nimic in vacanta asta,a cam vegetat,dar o sa recupereze el...Aseara iar l-a certat Marius ca nu face ce i se spune,ca eu cica nu ii zic nimic,ca il las de capul lui,ca nu i-au nici o masura....uf,asa ce ma enerveaza!Nu stiu de ce ,dar mie mi se pare ca barbatul asta al meu exagereaza cu Alex,in conditiile in care fata lui cea mare face niste greseli destul de urate si nu prea ia masuri decat dand din gura,ca apoi sa ii para rau ca a certat-o si ,chipurile,ca sa nu para ca ii face un favor ci ca doar reglementeaza o situatie...ii cumpara ceva si ii vorbeste si frumos,ca si cand nimic nu s-a intamplat.Asa ca aseara,cand era cu gura mare i-am trantit si eu in fata treaba asta si nu i-a convenit deloc,ba inca a argumentat ca fi-sa a intrat la facultate si ca a invatat si a studiat,nu a frecat menta ca Alex...auzi la el?!Dar ce-ar vrea sa faca?Sa stea toata ziua buna ziua cu nasul in matematica si carti de lectura?!Zau ca e aberant in ideile care le are....In plus i-am zis ca de unde stie el ca fi-sa a studiat asa cum crede el?Ca da,ca se vede,ca a intrat la facultate din prima...etc,etc,etc...si doar Alex e copil bun,invata bine,cea mai mica nota a lui e 8...oare e chiar asa rau?Trebuie sa ai numai 10 ca sa fi cel mai bun?In conditiile in care are colegi in clasa care nu ies din 5,6,7 si asa merg mereu cu invatatura...Uf,m-am revarsat la voi....ce sa fac?Dar zau ca asa ma enerveaza cu exageratul asta si viziunile lui despre educatie....de parca pe el si pe fratii lui ,vezi doamne,i-o fi dat ma-sa si ta-su cu guvernanta....vai de capul lor cum au fost si ei si acum vine cu pretentii!Uf!M-am cam saturat si de cearta si de discutii interminabile....nush ce sa mai fac!

Andra....uau!Ce bine arati!Si Mariuca e asa de dulce....scumpa foc!Iar de barbatii tai....ce sa mai zic?!Simpatici amandoi!
Miha....nu m-am uitat eu bine la poze sau chiar nu am vazut fetele in poze?Ce fain ti-au iesit pozele cu artificiile...Pai v-ati distrat,nu gluma!
Mqqm,pai spor la scoala si tie spor la treaba....ca o luati de coada,sa inteleg....

Fetelor,va doresc o saptamana cat mai buna si sa auzim numai de bine!Va pup pe toate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Si eu sunt pretentioasa cu Robert dar numai ca sa nu si-o ia in cap.Mai grav este ca Robert e cam plin de el,motiv ptr care se considera perfect.
Sambata am avut ceva surprize neplacute ptr ca m-am trezit cu parintzii unui baiat la usa,povestea am aflat-o pe parcurs ,fii-miu l-a imprumutat pe acel copil cu 15 ron,din banii lui de la colindat,si acum i-a cerut inapoi,baiatul nu numai ca nu vroia sa-i dea datoria inapoi lui fii-miu ci ii mai si cerea alti bani,la ce ii trebuiau?SA MEARGA LA SALA DE JOCURI,LA BILIARD.AM RAMAS PERPLEXA PAI DACA LA 10 ANI INTRI IN CARCIUMA SA JOCI BILIARD SI SA MAI TRAGI SI CATE O TIGARA ...
In fine fii-miu are partea lui de vina ptr ca nu trebuia sa-i dea banii si chiar daca a gresit si i-a dat trebuia sa ne spuna.Nu era vorba de bani era vorba de scopul in care urma sa-i foloseasca acel copil.Ufff trebuie sa fii mereu cu ochii in patru ,ca nu stii de ce sunt copiii astia in stare.
Ieri am sarbatorit ziua sotului de nume si de nastere si ne-am distrat.
Ana si mQQm multumesc ptr aprecieri ,arat bine ptr ca ma simt bine,am asa o stare de implinire si de fericire.
tuturor!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 29+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mihaela, superbe pozelele. Frumoasa vacanta. Voi a-ti fost fara copii?
Si eu simt nevoia de o vacanta fara copii, de ma arde pe gat. . . .
Mqqm- fata ta a citit Life of Pi deja? Mie mi-a placut, dar mi se pare un pic cam avanansata pentru 11-12 ani. Spune-mi cum i-a placut ei cartea.
Eu ma lupt cu Elliot sa citeasca "Little Women" ... Duminica imi aduce la cunostinta ca el are de citit 9 capitole pana luni din Little Women... Am stat acasa duminica si am citit cot la cot cu el. Luni dimineata am inceput si i-am pus intrebari din primele 9 capitole si nu a stiut sa raspunda. Cica a uitat peste noapte... I-am zis sa le reciteasca, si nu numa, sa-mi scrie cate un paragraf pentru fiecare capitol... Aseara cand am venit de la servici, el citea din Aragon, ca si-a uitat cartea la scoala. Si uite asa, am ajuns sa ne certam. S-au adunat prea multe, asa ca i-am zis ca nu-l mai duc la film sambata cu prietenii, ca nu merita. A pus bot ca el deja aranjase cu colegii lui ce film sa vada....
In concluzie nu stiu ce sa fac. El trage din greu pe ultima suta de metrii, imi promite marea cu sarea... Eu vreau sa-l invat o lectie. Oricum o sa avem o petrecere mica, in familie, nu-l sar complect. Dar sant foc facuta cu el ....
Pe mine ma ingrijoreaza indiferentza lui. Nu vreau sa treaca prin scoala si sa nu se prinda nimica de el. Daca nu-si face o baza de cunostintze acuma, cand o sa ajunga in liceu, adios.
Andra, si Elliot e plin de el, cel mai destept, si le stie pe toate.... Duminica in biserica au facut o ultima prezentare la o colinda de Craciun in stil Indian. Niste pitici de 6 ani nu au ascultat de el, sa coboare o treapta cand le-a zis. Fapt pentru care baiatul meu incepuse sa-si dea ochii peste cap si sa-si ridice bratele la ceruri in neputinta, de-mi venea sa intru in pamant. . ..
Ana, putere, ca pana la vara mai avem... Eu daca-l scap pe Elliot din frau, mi se urca in cap cu amandoua picioarele. . . .

numa bine la toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ana-Maria, Sanca...am fost fara copii, am hotarat ca e mai bine sa nu-i ducem avand in vedere drumul lung pe care l-am facut intr-una si faptul ca voiam sa stam pe strada de revelion, nu stiam cum va fi vremea si cat vor rezista fetele...
Si da, aveam si noi nevoie de putin timp numai pentru noi, de ce sa nu recunosc...desi mi-a fost taaaare dor de ele. Fetele au fost bine, s-au distrat la mama, au stat acolo o saptamana, le-am recuperat abia in we. Acum au inceput scoala, caminul si am intrat iar in ritmul normal.

Eu n-am reusit din pacate sa vad pozele voastre, mi-am propus pe anul acesta sa stau mai mult cu fetele si mai putin pe net, cum doar acasa am internet trebuie sa fac un compromis. Voi incerca in we sa le vad si sa mai scriu.

Va pup pe toate!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Fetelor, poate pentru ca m-apuca pe mine nostalgia, poate pentru ca prostioarele lui fiu-meu sunt la stadiul de porcarii acum, da' mie mi se-ncalzeste sufletu' cand povestiti de baietii vostri. Poate pentru ca al meu mai are vreo doi ani si zboara de-acasa, dar imi amintesc cu asa drag de "necazurile" voastre la timpul respectiv. Daca i-ati vedea asa cuminti si buni cum as vrea sa-l fi vazut eu pe-al meu la 10/11 ani, ar fi minunat, cel mult pot sa ma distrez de "prostiile" ce le facea. Nu va mai necajiti, mai bine dati-le cate un pupic, ca totul trece, sa fie sanatosi .

Ana, daca Alex incearca cu sinceritate, io zic ca ai dreptate sa-l lasi mai moale si sa mai treci cu vederea.

Sanca tu vrei sa-si aminteasca Elliot "actiunea" din Little women??? Hhahaha, sarmanul, nici nu ma mir ca mai bine citeste din Eragon... Azi vara a pus mana sotul de plictiseala pe The devil wears Prada, dupa ce am terminat-o eu, ce sa-ti povestesc, nimic n-a priceput si dupa vreo 20 de pagini a preferat ziare in greceste, puteau fi si in chineza. Sau da-mi mie un sf, ca m-ai terminat, sunt fara speranta. Apropos de Eragon, profa care i-a terorizat anul trecut cu studiul lui Harry Potter, anul asta a ales Eragon de studiat. Fericita e fii-mea c-a scpaaaat! Eu n-am citit Life of Pi (inca), dar ea a fost super incantata de carte (mai putin o bucatica sangeroasa). I-a placut mult si a citit-o pe nerasuflate. Cu greu am oprit-o din a-mi povesti, ca altfel n-o mai citesc. Si totusi, nu te razgandesti cu b-day movie? Hai te rooog si iooo, pleeease ...

Andra, pe cand asteptati bb? Ce e, stiti?

Mihaela, buna rezolutia ta de an nou, as vrea si eu, dar n-am ce face ca aici mi-e locul de munca si urasc computerul din cauza asta.

Pe maine, mai vin si de ziua lui Elliot.

www.myspace.com/mqqm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Ziua buna la toata lumea.
Se terminara sarbatorile, asa ca am reintrat in ritmul obisnuit.

Dupa 2 zile de scoala Andreiu nu mai are chef de lectii in schimb trebuie sa-l laud: CITESTE. Singur, de la sine, nu ceva obligatoriu dela scoala. A primit de Craciun de la niste prieteni cartea Gol (cred ca a fost facut si un film dupa cartea asta) - despre un baiat care ajunge fotbalist la o echipa mare din Anglia. Tot fotbal, dar ma rog, citeste omu ceva.
I-a iesit un cos pe barbie si a venit triumfator sa mi-l arate si ma tot intreba: asta inseamna ca sunt adolescent? Eheee, ma asteapta vremuri grele.

As vrea sa pun si eu poze, ia sa ma documentez cum se face aici. Se face un album undeva si se da link, nu? Ma duc sa studiez treaba.

O zi buna.
PS: Cum faceti sa scrieti de ex numele vostru si cand dau click pe el sa fie album cu poze?

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca (2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti dragelor,

Andra,multe urari de bine si sanatate sotului tau,cu intarziere si LA MULTI ANI!Citeam ce scriai cu patania cu Robert,cu banutii:a gresit,e adevarat,mai ales ca a tainuit fata de voi...Banuiesc ca ai luat masuri,caci lasata treaba fara consecinte...poate intelege copilu' ca nu e grav ce a facut si ...vorba ta,un biliard ceva...
Anca....am impresia ca copilasii astia ai nostri parca ar fi facuti de-o mama,zau asa!Ca si Alex exact ca si Elliot al tau,ca si Robert al Andrei....tot cu laudarosenia si cu ochi dati peste cap...si fite si figuri in cap si,evident,e cel mai destept si mai smecher....Pai eu una nu prea cunosc despre cartile de care spui...poate ca lui Elliot i se pare greoaie cartea aia care tre' s-o lectureze,asa ca de nu-i obligatorie,poate ca n-ar fi rau sa incerci sa il lasi sa citeasca altceva....Cat despre distractie...eu una zic sa il lasi totusi cu pretenarii la film,ca si-a facut si el niste planuri si daca nu o sa il mai lasi cum stabiliserati...o sa se faca de ras la preteni.Bafta!
Mihaela...uau!Pai ati fost ca porumbeii....si io vreeeeaaaauuuuuu!N-ai o bunica de imprumutat si pentru mine?Ce fain de voi...Pupici la printese!
Mqqm...pai tu ai trecut deja prin astea,nu?Pai io tot vreau s-o las mai moale,dar de cate ori las prea jos stacheta....fi-miu o ia razna si tre' sa-l readuc la realitate la modul cat mai dur...El stie prea bine cum sa ma manipuleze,ca e smecher mare si stie ce are daca facut daca doreste ceva,ceea arata ca atunci cand are un interes poate sa si invete,poate sa fie si cuminte,poate sa ia si note mari,poate sa scrie si frumos si la timp....poate de toate....Magarus,ce mai?!Spor la treburi si voua!
Miki....felicitari!Stucheste baietu' si fa o crucita pe tavan cu creionu',ca sa iti amintesti de lectura baiatului...ca orice minune tine 3 zile.Sa sti tu,apropos de cosuri,ca si Alex a avut unul prin toamna,in barbie si mi-l tot arata si zicea ca vrea sa il storceasca....dar nu l-am lasat.Apoi a disparut si nu i-au mai aparut altele....cred ca mai incolo....Na,bafta la scoala si la chestia cu pozele se scrie asa:

Miki,mama de (scri tu aici ce titulatura vrei sau cum vrei tu sa scri)si imediat dupa titulatura [ u r l ]
[ / u r l ]
dai copy si paste cu linkul unde ai albumul,apoi numele albumului aici(la mine e scris Alex&Luana) intre ]si[ ale parantezelor unde scrie url
Scri totul fara sa dai space,inclusiv sa nu ai space intre literele unde scrie url,nici un pic de space....cand vrei sa vezi ce ai scris dai pe vizualizare si iti dai tu seama unde ai gresit...Sper ca ai inteles!

Fetele,pupici si o zi excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Sa vad ce am facut cu semnatura
Nu reusesc, mereu imi apare codul cu http si nu doar Numele albumului.

Acum nu imi mai apare deloc semnatura, ce oi fi facut?

Mergi la inceput

Asa se intampla cand ma apuca umblatul la profil, mereu fac cate un pocinog. Ma duc sa pandesc copilul pe balcon, sa vad cum vine de la scoala si revin cu incercarile.

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)

Mergi la inceput

Deja ma enerveaza treaba, mai mult de atat nu pot face, nu imi apare titlul albumului sub nici o forma.

Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mikimihaescu_2000/album?.dir=1734re2

Mergi la inceput