Copii din 1996 (8)
Raspunsuri - Pagina 21
Sanca spune:
Ieri am fost la spectacolul clasei V - Christmas in a Box. Elliot a trebuit sa poarte o bluza alba si blugi. Bluza, nou nouta, alb imaculat, simpla si fara print pe ea. De cand am vazut-o asa alb orbitor, i-am zis, sa nu mi-o faca carpa, ca sambata nu are cu ce sa se imbrace (mai au spectacol si samabata). Ieri cand am venit acasa, bluza noua era toata pictata. Nici nu stiam ce sa fac, sa rad sau sa plang... "bine ma copile ..." - Pai ca el n-a facut, ca nu stie cum s-a intamplat.... Copil nevinovat.
Asa a azi, am ce face. Sa speram ca tot clorul din lume o sa o albeasca la loc... Daca nu, alta noua. Dar, mie groaza de mers la magazine in perioada asta...
Mqqm, distractie placuta cu mamamica ta. Eu nu am vazut dansurile de la scoala de care zice Alma, unde erau postate?
Ana, cum mai e Luana?
Alma, felicitari fetei. E bine ca o preocupa grafic-design, ca se cauta mereu si ar fi o meserie buna, mai ales cand o faci cu pasiune.
Brenda? Heelllllooooooo Brenda.........
Andra, pe unde ai mai condus?
andacos spune:
Buna dimineata!
Intru scurt sa va urez un weekend minunat si linistit,eu din pacate voi merge la munca si dupa amiaza pe deasupra!
Sunt tare multumita ca s-a terminat o saptamina grea,mai avem o testare la matematica si o compunere de scris si gata vine vacanta!
Am fost la scoala si invatatoarea este tare multumita de Andrei,avem sanse foarte mari de gymnasium,de fapt sunt aproape sigura ca vom reusi din reactiile invatatoarei,care de altfel a fost tare uimita de dorinta mare a lui Andrei de a urma aceasta scoala!
Dar eu tot nu ma linistesc pina nu vad negru pe alb!
Va pup si va salut pe toate,inca odata weekend minunat tuturor!
Dana
CriPOD spune:
Uite ca mi-au trecut durerile de dinti, s-au redus la junghiuri care lovesc doar din cand in cand. Asa ca azi noapte am putut dormi toata noaptea iar si deja sunt alt om. Sa sarbatorim, deci!
Ieri am facut bradul, nu pot sa cred ca fiu-meu s-a implicat total, tare mi-a placut. Parca a iesit mai bine anul asta ca l-au facut doar ei. De fapt a iesit superb !
Azi am fost la primul shopping pt cadouri. Eu si mama mea. Recolta subtire, dar maine plecam iar. Cea mai faina chestie e ca nici unul din copii nu vrea "THE" obiect, nici unul nu-si doreste cadoul cel mare si scump care, pe langa strofocarea in a-l achizitiona nu mai lasa loc pt extra. In anul asta au zis ca se multumesc cu multe si marunte. Asta inseamna ca unele nu le voi nimeri vor fi returnate dupa, dar macar pot sa bat magazinele si sa cumpar chestiute pe care sa le ambalez frumos si sa le pun sub brad in gramada, haha. De fapt fiu-meu are promis un computer, dar nu e de craciun, la "boxing day sale" sa vad daca gasesc ceva. Sper sa fiu inspirata maine ca merg la cumparat de carti si fiu-meu e un stil mai ciudat, n-am experienta.
Apropos de cadouri, Sanca, tu ai auzit ceva de "FLY" de la leapfrog? M-ar tenta un pic, ar fi o optiune pt "the" cadou, nu m-am uitat inca in detaliu la el si la ce este pe piata pt el, dar pare destul de interesant. Sau fetelor, oricare, daca stiti ceva, as aprecia! Zune nu se vinde inca in Canada.
De mama, ce sa va zic, cel mai mult ii place shopping. Dar de mancare... Se iau de mana cu sotul meu si merg la cumparat mancare, vin acasa si isi fac planuri si vorbesc de ce afaceri bune au facut, ce iese din fiecare chestie si cand. Io stau pe margine si profit. Deja s-au intamplat in cateva zile atat de muuulte: clatite, cuiburi de viespe, ciorbe si ardei umpluti , wow, haha, ce flamanzi eram! Da' zau ca-i asa de bine sa ai zile in care meniul in bucataria proprie e surpriza, parca e si mai bun!
Dansurile de care vorbiti sunt de fapt "fashion show"-ul de la liceul lui fiu-meu si el apare in primul din ele, al doilea nu e relevant personal. E frumushelul cu tricou albastru deschis care intra primul cand ies fetele prima data. Pacat de calitatea proasta a filmarii ca nu puteti sa-l vedeti prea bine. Ah, si acum invata sa danseze, nu fiti foarte aspre, please...
Sanca, ce-ai facut cu bluza? Au iesit petele cu clor? Cum a fost la serbare? Sunt chiar curioasa ca pe mine nu m-au dat peste cap prea tare cele pe care le-am vazut aici.
Dana, ma bucur mult ca ai feedback pozitiv. Va tin pumnii, sper sa reusiti! E foarte bine daca de cand ai vorbit ultima data cu ea se vede efectul pozitiv. Cand vei afla sigur?
Alma, e super hobby-ul Dianei! Ca va fi job sau hobby, sunt sigura ca sunt cunostinte super de avut.
Phew, cat am scris, se vede ca mi s-a dus acreala de la durere, sper ca data viitoare sa-mi intru in normal si sa pot sa reduc din cantitate!
Weekend placut!
www.myspace.com/mqqm" target="_blank">
mihaela_s spune:
Hop si noi, sa va mai spun una-alta despre Diana, daca ne mai tineti minte...
La fel ca si cateva dintre voi, sunt super ocupata la munca si acasa si nu mai am timpul necesar sa "stau" pe net cat as vrea. Cum la serviciu aceasta favoare-internetul-e lipsa, neamtul nostru stie ce stie, caci a fost si l-a taiat acum cativa ani...:((.
Diana e ok cu scoala, are numai FB ca de obicei. Cu matematica ce ne mai certam pe acasa, dar la romana si la limbi straine chiar merge foarte bine. Zilele trecute a facut o compunere pe care doamna invatatoare a apreciat-o mult si acum trebuie sa o scot la imprimanta si sa o expuna in clasa. Ce mai, sunt mandra tare!
Apoi e baschetul la care se pare ca merge din ce in ce mai bine, sambata si azi au avut meciuri, a fost un campionat de "mos" si desi au luat doar locul 2, au primit diploma si medalii, cadouri si tare mandra a fost. Au jucat finala cu o echipa de fete care joaca baschet de 4 ani, deci pentru echipa Dianei care fac doar de 3 luni, e ceva, nu?
In schimb avem o problema: de o saptamana Diana se incrunta foarte tare cand se uita la tv si am mers cu ea la un control la oftalmolog. Rezultatul: miopie -1/-0,75. Asa ca luni mergem sa o fac ochelarista :).
Ana-Maria, sanatate si recuperare rapida Luanei, stiu ce inseamna varicela, din pacate abia in primavara am trecut prin 2 ture(Diana si apoi eu!). Crema mentolata face bine, mai reduce mancarimea. Iar de Alex, ce sa spun? Bine ca ai depistat din timp despre "prietenul" lui. Te pup draga mea, sa aveti o saptamana frumoasa!
Am admirat bradul Ancai, foarte frumos. Noi inca nu l-am cumparat, nici de cadouri sau alte cumparaturi n-am avut timp din pacate, dar saptamana viitoare vom recupera cumva....
La noi s-a deschis un nou supermarket joia asta si toata lumea s-a inghesuit acolo. Nu stiu daca ati auzit, se cheama Real, e din lantul Metro. Noi nu ne-am inghesuit, trag sperante ca lumea s-a saturat pe-acolo si ca vom apuca si noi intr-o seara sa cumparam cate ceva saptamana asta...
De Craciun stam acasa, sotul meu e de garda in 24 Dec, asa ca vrem sa impodobim bradul in 23, apoi prin 28-29 ducem fetele la mama si in 30 plecam la Munchen. Nu avem nimic deosebit rezervat acolo, doar hotelul si micul dejun, sper insa ca va fi deosebit ce vom vedea orasul si sarbatoarea de an nou.
Cam atat dragelor, nu stiu cand voi mai apuca sa va mai trec pragul, asa ca va doresc de pe-acum Sarbatori Fericite, sa aveti un Craciun feeric plin de cadouri si bucurii!!!!
Va pup pe toate in grup!
Mihaela si fetele mele
andacos spune:
Buna dimineata!
Sunt pe fuga ca de obicei dar trebuia sa va urez o saptamina minunata tuturor!
PS.MIhaela sa stii ca in Germania nu este absolut nimic deschis in zilele de duminica si sarbatori,cum 31 decembrie cade duminica e nasol,iar luni e zi libera din nou!Eu nu stau in zona MÜnchen-ului,e cale lunga pina la mine ca serveam o cafeluta impreuna!
Dana
Ana68 spune:
Salutare mamici....
La noi treburile incep incet sa se indrepte...Se pare ca Alex a inteles,cat de cat ,scopul discutiilor noastre(sau cel putin asa mi se pare mie)...Asteapta cu nerabdare vacanta,parca nu are chef de nimic,nu stiu...am senzatia ca invata automat...banuiesc ca de l-as intreba peste doua zile ce a invatat azi la o materie ar fi tufa de Venetia....Il las in pace ,deocamdata...probabil ca ii miroase a vacanta de iarna si d-aia e asa...plus ca noi suntem cumprinsi de febra cumparaturilor,planurilor...avem ganduri de randuit...si nu prea l-am mai bagat in seama si d-aia banuiesc ca s-a cam lasat pe-o ureche.Cred ca n-o fi foc,ca mai sunt 4 zile si ia vacanta...
Luana isi revine incetisor,deja iau cazut cateva cojite...Pe 22 mergem la control,sa ne dea unda verde la baita si iesit afara la joaca...Sper sa fie bine!
Sa nu va suparatai ca nu va scriu pe rand,v-am citit si m-am bucurat sa citesc de realizarile adolescentilor vostrii...Le doresc vacanta frumoasa!
Sa aveti o saptamana cat mai buna si sa auzim numai de bine!Va pup si va imbratisez pe toate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
mihaela_s spune:
Dana, multumesc,stiu deja ca sunt toate inchise...am cerut parerea fetelor din Germania aici pe DC si am cautat apoi pe net...da' nu-i bai, de muzee ne vom ocupa cind vom avea mai mult timp ...acum ne plimbam si vedem in jur...
Va pup!
Mihaela si fetele mele
mikimihaescu spune:
Va pup si eu. Mi-a stricat barbatul meu computerul, a ars placa de baza si acum stau sa ma rog de el sa imi lase laptopul.
Noi am absolvit cu bine serbarea de Craciun la gradi, maine mai avem carnavalul de la scoala cu haidicul ala mare.
O zi buna si spor la treaba de dinaintea Craciunului.
Miki, mami de Andrei (1996) si Luca (2001)
andacos spune:
`Neata,`neata!
Mey se vede ca lumea e prinsa de febra pregatirilor de craciun!
Nu am timp nici eu decit sa va urez o zi linistita!
e ultima zi de scoala!(eu am avut impresia ca miine este,dar lasa ca-i bine!)
Dana
CriPOD spune:
Vai de mine si de mine, ca acus cadem de pe pagina 1... Hopa sus!!!
Fetele, ce s-a intamplat? Ce tot gatiti, curatati, aranjati pe-acolo? Ca doar n-ati plecat cu toatele in vacanta.
Noi terminam cu scoala azi, de fapt e numai un party si vizioneaza un film. Trebuia sa duca fiecare ceva de-acasa, asa ca Dedi a depus comanda de cornulete cu gem la mama (penut-free ) si s-a livrat.
O zi buna, eu sper ca mai intru pana la sarbatori sa va urez ce trebuie.
www.myspace.com/mqqm" target="_blank">