Copii din 1996 (8)
Raspunsuri - Pagina 22
Ana68 spune:
Dragelor,
Io intru mai greut la scris...si noi pe ultima suta de metrii cu pregateala...si inca nu am terminat de cumparat tot ce trebuie.Maine dam o tura sa iau si legumele,ca astea mai sunt de luat.....si cand ma gandesc la aglomeratia din piata,zau ca imi vine sa ma las pagubasa...
Alex e de azi in vacanta,nu au facut azi scoala.Ieri au lalait-o oleaca pe la ore...au facut doar religie si muzica...In 27 vor merge toata clasa(cel putin asa cred) la catedrala sa cante colinde.Doamna lor invatatoare canta in corul catedralei...Alex ma tot bate la cap sa il las cu colindul,dar nu prea merita....Inca vrea sa stea si pana mai tarziu,in conditiile in care el e in casa cand se aprind luminile pe strada,adica cel tarziu ora 18...ori el vrea pana pe la 20.30...si mi se strange inima sa il stiu tarziu pe strazi....asa ca 'geaba discutii cu el,ca s-a pus pe jeluit si pe smiorcaiala,ca rad pretenii de el,si ca nush ce pretenar de-al lui il lasa ma-sa pan' la 9 seara...si ca nu stiu care a strans vreo 800 000 lei anul trecut...uf!Iar al meu barbat,din cauza vizitei invatatoarei lui la noi acasa,
v-am pove...nici nu vrea sa auda de mers cu colinda...Mi-s intre ciocan si nicovala:de Alex mi se rupe sufletul,ca e copil si imi amintesc cum mergeam si eu cu colindatul si ce frumos era....pe de alta parte si Marius are dreptate,ca de nu il pedepsim nu va intelege ca trebuie respectate niste reguli...Nici nu stiu cum sa fac...
In fine,dragelor,eu va pup si va imbratisez pe toate,va urez "Craciun fericit!",sa va aduca Mosu' daruri multe si frumoase,un"An Nou" cu bucurie si realizari pe toate planurile si mai prosper ca anul ce va trece....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
Sanca spune:
Fetelor,
imi cer scuze de absentza, dar sant in vacanta. Turist in San Diego. Cand am apucat am facut curat in casa.
Maine am in plan sarmale.
Ana, greu de luat o asemenea decizie. Numa tu ca mama stii cat impact o sa aibe...
Eu am descoperit cum sa tin pacea in casa, sa nu se bata in vacanta, Invit cate un coleg, colega de la scoala lor .. .
Eu va doresc un Craciun Fericit.
CriPOD spune:
Repede, repede, trebuie sa va impartasesc... Desi ne-au spus ca raspunsurile vor veni in prima saptamana din ianuarie, azi am primit scrisoarea cu rezultatul de la examen: Dedi face parte din cei 200 care vor merge la faza urmatoare si finala (pe 20 ianuarie). Oricare va fi finalitatea, eu simt asa o caldura in suflet pt ca stiu cat se va bucura cand va afla! Foarte frumos cadou de Craciun si-a daruit, e doar meritul ei.
Ana, fiul meu e pedepsit crunt de 2 saptamani si cu aceeasi chestie ma lupt si eu: ma doare sufletul sa-l tin acasa pana anul viitor si sa nu participe in vacanta la intalniri cu prietenii sau la cheful de anul nou de care era asa de incantat. Deocamdata stau pe pozitie, dar zau, daca ma roaga cum trebuie, nu stiu daca rezist. Grea problema!
Sunt nebuna, eu inca n-am terminat cu shoppingul, azi iar merg si astia ziceau ca 1/3 din cumparatori sunt prin magazine azi. Doriti-mi succes, ii mai am pe sot pe lista, greu la deal.
www.myspace.com/mqqm" target="_blank">
ralualexandrei spune:
Buna seara si de la mine!
Noi am terminat curatenia si am si zugravit ca Maria a pictat peretii din holuri cu carioca asa ca si mami a pictat cu lavabila.
De maine intru la bucatarie carnatii caltabosi si toba sunt gata dar mai am piftaia friptura ciorba de perisoare prajiturile si nu in ultimul rand cozonacii.
Ieri seara a fost serbarea de Craciun la scoala si am inregisrat colindele copiilor asa ca daca va este dor intrati pe al bumul trei si ascultati.
Ana,Alex parca ar fi frate cu Robert aceleasi probleme si aceleasi replici le aud si eu.Si el este pedepsit insa daca se comporta bine maine ii dau drumul la colindat,mai ales ca zilele astea a pus osul la munca in casa in mod serios.
Va urez un Craciun fericit si un An Nou plin de bucurii si impliniri si sa dea Dumnezeu ca toate visele voastre sa se implineasca!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 24+ album no1 album no2 albumul no3
mirela68 spune:
Va doresc tuturor, sa aveti un Craciun, cu multa dragoste si caldura in suflete, alaturi de cei dragi. Sa ne-auzim sanatosi in noul an!
Dragelor, sa fiti iubite !
andacos spune:
Buna seara!
Gata dragele mele acum am terminat cu pregatirile,sunt super obosita dar si tare fericita!
Acum stau si ma gindesc de ce m-am omorit atit ca oricum miine suntem invitati la socri iar pe 25 la sora mea!Asa caracitura si sarmalutele le vom papa pe 26!
Cum miine nu stiu daca mai reusesc sa intru,tuturor MAMICILOR SI COPILASILOR UN CRACIUN FERICIT SI SA VA ADUCA MOSUL TOT CE VA DORITI!
SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI!
Dana
Sanca spune:
La Multi Ani si un Craciun Fericit tuturor. Sa aveti parte de copii recunoscatori si cei mari sa petreaca bine impreuna cu prietenii si familia.
MqqM - felicitari pentru reusita copilei. Asa cadou de sarbatori, mai zic si eu. Bafta in continuare.
Andra, multumesc de colinde. Mi-a placut mult cum au cantat Florile Dalbe, si cum a recitat Craciunitza...
La multi ani!!!
mikimihaescu spune:
La multi ani si un Craciun minunat alaturi de cine vreti voi.
Sper ca mosul a fost darnic cu voi si ca cei mici sunt fericiti acum. Petrecere buna in continuare.
Andreiu a facut 39 in dimineata de Craciun, asa ca sta pe nurofen si noi incercam sa mascam chestia asta pe la vizitele multiple ce ne asteapta. il dopam inainte de plecare sa para mai sanatos, hehe, sa nu privam copilul de cadouri de la prietenii nostri (care sunt destul de multi la numar). Pe alea unde sunt copii mici o sa le sarim totusi, sa nu ne injure parintii ca imbolnavim copii.
Eu tot nu am computer, sper sa nu incep anul 2007 fara, ca ma nevrozez de tot.
Va pup dulce.
Miki, mami de Andrei (1996) si Luca (2001)