Mamici de noiembrie - decembrie 2006(48)
Raspunsuri - Pagina 8
a_deju spune:
bamboletta, am avut masina de spalat cu uscator, si dupa ce mi-am stricat asta iarna trei pulovere (ca nu m-am priceput niciodata sa fixez numarul de rotatii....si sotul meu tot timpul uita), am facut schimb cu mama, pt una normala. acum bag de doua ori (sau trei, depinde) programul de centrifugare, mai ales iarna, ca alta solutie nu am sa mi se usuce si mie rufele (noi ar fi trebuit sa avem balcon la dormitor, dar fostii proprietari au spart, si au marit dormitorul.. foarte estetic, dar foarte "ne-practic", mai ales iarna...asa ca tre' sa ma chinui cu un suport de-ala de uscat, si sa nu-mi fac cine stie ce planuri vestimentare cu toalele atarnate, decat cam la 3 zile dupa spalare...). ca sa-ti faci o idee: sambata am spalat doua halate de baie (atat, ca mai mult n-am cutezat)... sa nu crezi cumva ca s-au uscat pana azi... sunt inca umede , mai ales la maneci...
ufffff, de nu le-oi da eu foc, sa vezi ce repede se usuca
Deea 30+ , viitoare mami de Eric
PICS
ERIC
dortmund
monis spune:
pupici fetelor,
asiza mii de scuze pt. purtarea mea de nesimtita, da am primit CD-urile, si nici nu mi-am dat seama ca nu ti-am multumit, am vrut sa-ti trimit PM atunci dar se pare ca am uitat(eu eram convinsa ca l-am trimis), o sa le returnez si pe cele goale sper cat mai curand numai sa nu uit ca se pare ca stau f. prost cu memoria.
acu tre sa fug ca mai am o gramada de treaba, nu cred ca mai intru pana sapt. viitoare, dar va pup pe toate si conversare placuta.
mai dau si eu cate un semn cand o sa pot.
va pup pe toate.
moni 32+
Dbunny spune:
Bamboleta iti recomand din suflet uscatorul de haine. Aici in Spania e frig doar 4 luni pe an, dar chiar si asa e o minune...sa nu mai urci cu rufele, la intins la desintins... din masina direct la uscator si din uscator direct in dulap. Lasa hainele foarte moi, nici nu-i nevoie de balsam de rufe(eu traiesc intr-o zona cu apa foarte dura), si daca le scoti la timp, chiar cand a terminat de uscat nici nu trebuiesc calcate(exceptie camasile sotului).Eu pun uscatorul chiar si vara cand afara-s 40 de grade(din lipsa de timp), asa ca il recomand tuturor fetelor avand in vedere ca om fii tare ocupate cu bebeii.
PS. imi pare rau pt microbiste, mi-ar fii placut sa castige Steaua aseara. Madrilistii is tare inchipuiti...da' tre sa recunoastem ca Iker Casillas( portarul) e bestial, apara orice..
Dbunny35
bamboletta spune:
Uff deci nu ar fi buna cu uscator? eu am vazut una cu 3 programe de uscare si ma incanta tare mult pt ca si la mine balconul este cu bolta si nu pot tine rufele acolo si afara am sarme dar cum stau la 2 toti scutura si isi scurg rufele pe ale mele si eu tot suport de rufe folosesc si il tin prin casa sau langa calorifer
A_deju-mersi de parere
acum am vazut si mesajul de la tine Dbunny-deci tu imi recomanzi ca e bun
pana acum am doua pareri una pro si una contra mai astept pareri,cu toate ca cred ca voi lua cu uscator
Bamboletta 36+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
a_deju spune:
kokorina, la multi ani sotului!!!!sa-ti traiasca, sa-nfloreasca!!
al meu e maine, schimba si prefixul, trece la 30..iar eu nu i-am luat nimic. anu' trecut a venit de la munca, si imi zice pe o voce suava "am vazut o masina noua in parcare..oare a cui o fi???"
eh, vad eu ce surpriza incropesc pana maine.. problema e ca nici "fonduri" nu se prea exista, ca de cand cu "sindromu' cuibului", de fiecare data cand ieseam in oras, trebuia sa cumpar ceva pt fi-miu, asa ca sotul meu s-a gandit ca n-am alta sansa s-o las mai moale decat daca "sunt pe 0" ...
n-as putea oare sa fac din doua una? spre exemplu, sa cumpar o masinuta pt fi-miu, sa-i pun funda rosie, si sa o fac cadou lui tati???
va pup, acum ma retrag la paturica, revin mai pe seara
Deea 30+ , viitoare mami de Eric
PICS
ERIC
dortmund
Dbunny spune:
Bamboleta eu am uscator de 3 ani si nu mi-a stricat nici o tzoala. E bun, dar nu recomand d'ala cu masina de spalat incorporata 2 in 1...daca se strica masina se strica si uscatorul ? Mai bine separate..
Pup
Dbunny35
mio75 spune:
Ama.liami-am amintit de tine cu bagajul pt.spital ca erai tare amarata ca nu ti l-ai facut, nu?
Lasa draguta ca abia saptamana trecuta l-am terminat si eu pe al meu, dar daca nu ar trebui sa o iau la fuga 160 km cand va veni momentul, nu cred ca-l faceam inca nici acum.Ca vreme este destula, zice nenea doctorul, dupa ce incep primele contractii.
Azi imi povestea o amica, ca unei cunostinte comune, cand i-au aparut contractiile, s-a bagat la dus, s-a epilat, si-a facut unghiile, apoi bagajul, intre timp sotul a facut o cafeluta, s-a relaxat, si , dupa vreo ora jumate dupa ce a ajuns la spital a venit rapid si fetita pe lume.
Dbunny, si eu zic la fel cu uscatorul de haine. Eu am scos toate cablurile si mai stiu eu ce de prin balcon sau de prin baie ( cand am renovat apartamentul ) si toate hainele le usc de 2 ani pe un uscator mare. Tare comod.
Mirona, mami, sunt eu tiza ta!!!!Ce faci draguta ca vad ca nu te-am regasit inca pe-aici dupa cum te stiam ultimele dati cand intram mai des.Vad ca ai fost bolnavioara ?Ca ai avut tensiune? Mai tii tu minte mami draga cand te trimiteam acasa de la servici ca tot acolo erai si sambata si duminica si numai tu le puteai face pe toate? Acum esti macar in prenatal deja?
Apropo de fetita ta sa stii ca si al meu ciobanel la fel de coborat fiind, nu poate suporta sa stau prea mult in sezut ca ma si atentioneaza. Chiar ma gandeam ca-i stric freza daca stau prea mult asezata.
Fa-te bine si ai grija de tine
Lavinia _P nu te vad pe-aici!!!!! Ce faci? Zi-mi ceva.
Mio 38+
Dbunny spune:
Mio mi se pare foarte bine sa n-ai nici o graba, in conditii normale, dar... a ajuns la timp amica pt epidurala ?
Eu ma tot gandesc cand o fii momentul potrivit ? La contractii tot la 15 min ?, sa ajung la timp pt epidurala, clisma si restul? sau cu contractii tot la 5 minute ca sa nu ma tzina aia 10 ore culcata-ntr-un pat de fier ?
Dbunny35
bamboletta spune:
Dbunny-mersi esti o scumpica numai ca eu nu prea am spatiu sa-mi iau doua,am apartamentul f mic si de asta vroiam 2 in 1 vad eu cum fac pana la urma
Si pe mine ma nelinisteste problema asta cu mersul la spital de cand incep contractiile pt ca eu vreau cu epidurala si am inteles ca la dilatatie 4-5 se face epidurala si mie frica sa nu treaca momentul si dupa sa nu mi-o mai poate face,o sa intreb medicul sa vad ce zice
Bamboletta 36+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
atudor spune:
Cate necunoscute mai fetelor in legatura cu travaliul asta; eu sunt si mai terifiata la gandul cezarienei...nici nu stiu cum se va proceda in cazul meu; abia astept ziua de luni s-o lamuresc odata cu doctorul
Ana 37w5d cu Tiberiu Mihai