Mamici de noiembrie - decembrie 2006(48)
Raspunsuri - Pagina 7
doradora spune:
multumesc fetelor care mi-au raspuns, si alex ma cearta de ce sunt asa de suparata, cata vreme e bebelina ok, dar m-a lovit rau ca nu am cum sa o ajut, in sensul ca e ceva din cauza mea si nu am cum sa remediez situatia. probabil ca asta e momentul meu de moral daramat, nu am fost asa nici cand mi-era rau cu lunile de nu mai stiam de mine. probabil ca o sa treaca, una peste alta copilul e bine, dar ce sa fac?!? probabil ca nu mi-or fi hormonii la locul lor...
chris 32+ alexandra
aelita spune:
quote:
Originally posted by a_deju
iar dr intr-adevar nu are de unde sa stie cate kile va avea la termen, decat daca ai dat vreo proba de urina mai speciala, in care sa se citeasca si viitorul
asa asa !!
kokorinelu,ce-ai ,mami?? veni raceala peste tine,of...Sa aiba grija sotul de tine,lasa,nu maiiesi,ca nu faci minuni acum inc ateva ore pana vine el acasa! suna-l sa iti aduca deja,sa nu mai coboare iar!
LA MULTI ANI !! sotiorului tau ! sa fiti fericiti !sa va bucurati de minunile din burtica !!
Lorym,daca ai kg,ce mai vrei? de undeva si-a luat si bebe si tu,ca doar nu din apa.lasa,ca nici eu nu mananc zilnic fructe,carne,etc..si totusi copil in grafic,kile cat de cat bine.
"Ma si inchipui goala intr-o sala cu somoiogul de bani!"
mai fetelor,zilele astea am ras rau cu voi !!! e veselie mare pe forum,sau numai mie imi vine ..
29+
aelita spune:
chris,te rog eu,ia un grafic cu masurile bebelusilor,si ai sa vezi ca nu ai de ce sa iti faci griji,ca e in grafic copilul !! medicul ala ori e tampit ori se uita dupa graficele ursilor! cum poate sa te sperie cu asa ceva?
mai zicea ceva ca unii medici se cam intind cu detalii la nelalocul lor ,si neaga orice informatie europeana si se iau dupa urechea lor.daca el vrea copil de 4,500 ikg la nastere,e problema lui,sa faca nevasta-sa asa.tu,spune-i ca vrei un copil normal,la 3 kile,si o sa aiba lejer!
pe cate limbi sa iti spun ca sa te potolesti din crize? vrei cu cureaua?
ia tu cu manuta ta si verifica graficele!
e ca si cand ai naste la 3 kile jumate si doctorul ti-ar spune: vaaaaaai,dar ce mic l-ai facut si slab!!!
din start e o tampenie care bate la ochi,pt ca el nu are cum sa stie cat ia o femeie in greutate in 8 saptamani cat mai ai tu,ncii atat cat va lua un bebelus in burta in 8 saptamani !!!! cine poate ghici asa ceva???cand se stie ca in ultimele doua luni el se ingrasa mult mai repede ca pana acum!
Dbunny spune:
KoKorina curca !
Eu bag 3 paracetamoale de 650 mg/zi, si am vazut pe net ca pana la 4 de 1 gram/zi merge. Ma ajuta mult la durerile de cap dar si de spate. baga si neshte vit C. Prenatalele mele includ necesarul de vit C/zi, dar mai bag cate-o potricala...asa de smechera. Si painica prajita cu usturoi oare nu ajta ? Sarbatoriti ziua sotiorului cu niscaiva usturoaie si o cana de ceai. Glumealaaaa
Pup
Dbunny35
pitikot spune:
Buna!
Cate s-au mai intamplat de cand n-am mai citit pe aici,in cateva zile..felicitari mamicilor cu primii bebei si felicitari sarbatoritelor !
Eu sunt panicata,am fos la eco4d si apoi la dr meu si bebe la 33 de sapt are 2,700 kg,mi-e groaza mi-a schimbat si DPN ,acum va fi pe 24 noiembrie...ma tot uit la mine si la burta si nu inteelg unde sunt cele 15 kg in plus ?! Si dr mi-a zis ca n-am pus grasime deloc pe burtica si ca ma voi reface repede dupa cezariana..nu ma incanta cu nimic asta insa si tremur ca varga numai cand ma gandesc
SE POATE UN PM CU NOUA ADRESA EMAIL ?Multumesc !
gmoisi spune:
ruxandra_sb referitor la TEMA ZILEI cred ca pot sa iti rapund eu.
Eu sunt in prenatal de la 1 septembrie, deci am luat banii pe aceasta luna si....... am ramas surprinsa.
La fel stiam si eu 85% din sal. brut pe ultimele luni, dar vad ca am luat mai mult de un sal. brut.
Vad ca nu se opresc impozite, se plateste doar cota aia de 1% ptr. somaj. Si cum in ultimele 6 luni la mine a fost si o prima si banii de concediu.... a iesit super.
Nu va speriati cu salariul de pe prenatal. Sigur o sa fie mai mare decat va asteptati. Cel putin la mine asa a fost.
Va pup pe toate si pe curand.
mio75 spune:
Hellloooo
Dbunny, mami draga, 7 ani ca maine trec, nu stii tu?Aproape-s e drept dar nici tu nu esti tare departe, asa ca....
Asiza, deci si tu la Stanca vei naste? Nu m-am uitat la ce dr., daca nu-mi amintesc sa intru pe lista, scrie-mi tu, te rog.Ieri am fost la Cluj dar nu stiam ca incepe ceva targ. Ce targ?
Eu cred ca din 30 oct. voi fi acolo, poate stau la nasa care locuieste gard in gard cu Stanca, inca nu stiu sigur ce voi face( dupa cum voi avea chef), asa ca ramane sa ne intalnim daca vrei.
Zina, transmite-mi si mie te rog cum e cu rezerva in Stanca.
Pupici la voi
Mio 38+
bamboletta spune:
Salutare burtici ce harnicute sunteti de aseara pana azi 5 pagini
Sunt un pic suparici ca masina de spalat a inceput sa faca figuri tocmai acuma, aseara nu mai vroia sa stoarca rufele si pompa de evacuare face urat tare ,na ca acum trebuie sa luam si masina de spalat ,vroiam sa va intreb care aveti masina de spalat cu uscator?e buna? nu scoate rufele botite?le usuca bine sau mai raman ude? ma bate gandul sa-mi iau cu uscator ca tot e iarna si ar fi mai usor asa
A_deju-si in Iasi e frig aseara am pus rufe la uscat si dimineata erau inghetate deci a fost sub 0 grade brrrrr vine iarna nu gluma
Chris80-bine ca e totul ok cu bebelina lasa ca mai are timp sa creasca
Kokorina-pt sot,ai grija cu raceala bea ceai mult cu lamaie si eventual paracetamol
Ramsan-ai vb cu doctorita cand mergi la control?a venit din concediu?diseara cred ca o sun si eu sa vad cand ma duc sa mai vad bebelina
Laura13,Avdanaarhire,Lavini_P,Saryta-pe unde sunteti?
v-am pupat
Bamboletta 36 fix bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
mio75 spune:
Ruxandra _sb, eu sunt in prenatal din 20 sept, asa ca deja am primit indemnizatia de concediu pe aprox.juma de luna, dar, stai linistita ca e mai mult decat salariul, asa ca....
PT TOATE GRAVIDUTZELE: intrati in prenatal nu mai mergeti degeaba la servici ca luati bani mai multi in concediu decat salariul pentru care si lucrati!!!!Cu mentiunea ca salariul ce-l luati sa fie trecut integral in contractul de munca de cel putin 6 luni.
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Tema zilei = banii in prenatal ?!
A luat cineva deja salariul pt prenatal?
Cum este, raportat fatza de salariul anterior (normal)?
Stiu ca-i 85% din brut (media ultimelor 6 luni), dar stiu ca se impoziteaza altfel... si c-ar trebui sa iasa mai mare. Ma insel??
34+
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Mio 38+
bamboletta spune:
Imi merge netul ca naiba
Referitor la tema zilei-nu pot raspunde pt ca nu lucrez
Cat despre banii de dat la medic nici eu nu stiu cum o sa fac,sunt in dubii nu stiu cum e mai bine inainte sau dupa poate la medic si la anestezist o sa dau inainte si la restul dupa,habar nam nu prea am stat prin spitale si nu prea stiu cum sa procedez om vedea noi la momentul respectiv
Bamboletta 36 fix bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"