Mamici de noiembrie - decembrie 2006(48)
Raspunsuri - Pagina 9
Dbunny spune:
Facut se poate face epi si la 4 si la 5 chiar si la 6. Problema e ca nu-si mai face efectul. A patit-o cumnatamea si o prietena. Dupa ce ca i-au scrijalit coloana...singurul efect a fost amortirea unui picior. Scartz !
Si dar daca dilatam foarte repede? atunci ?Pleci de'acas cu gandul ca de-abia acu au inceput contractiile(regulate) si pana ajungi la spital dilatezi foarte repede... Ce facem ?
Dbunny35
bamboletta spune:
Eu cred ca ar trebui sa mergem la spital de cum incepe travaliul sa fim monitorizate si sa fie totul ok cu epidurala altfel nu vad cum,destul ca o sa fim f.stresate atunci mai trebuie sa ne gandim ca ne trece dilatatia si nu-si mai face efectul epidurala?
Bamboletta 36+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
atudor spune:
Fetelor, voi cum stati la capitolul secretii? Pe mine ma deranjeaza destul de tare; of.......ca nici lichidul ala nu stiu cum trebuie sa arate si ce consistenta sa aiba... sunt praf, recunosc
Ana 37w5d cu Tiberiu Mihai
ama.lia spune:
Dbunny stii ce mi se pare ciudat? la cursuri la Filantropia moasa zicea ca epidurala se face oricand dupa dilatatie 4-5 . eu stiam ca se face doar atunci, nu oricand dupa. Dar ma gandesc ca o stii ea mai bine.
Fetelor mi-ati dat o super idee cu uscatorul de rufe, eu nu am balcon si un dormitor nu-l pot folosi pt ca l-am transformat in uscator... voi studia treaba cu uscatorul, sa vad si cat costa!
Amalia 34+ si
ama.lia spune:
atudor cica e normal.... atata timp cat are culoare normala si nu miroase...
eu m-am speriat azi-dimineata, si ma gandeam de ce nu mi-a facut dr. analiza secretiei, ca parca e prea abundenta???!!!! dar cine ii intelege??
Amalia 34+ si
mio75 spune:
Dbunny, in orasul in care a nascut ea, adica aici in Oradea, nici azi nu se face epidurala ( de aia ma duc si eu, printre altele , la Cluj).
Asa ca si tine ma gandesc si eu: cand voi sti ca e momentul, cand nu va fi inca tarziu sa ajung in Cluj sa-mi faca epidurala si multe inca...Cateodata ma si cam panichez de subiectul asta.
quote:
Originally posted by Dbunny
Mio mi se pare foarte bine sa n-ai nici o graba, in conditii normale, dar... a ajuns la timp amica pt epidurala ?
Eu ma tot gandesc cand o fii momentul potrivit ? La contractii tot la 15 min ?, sa ajung la timp pt epidurala, clisma si restul? sau cu contractii tot la 5 minute ca sa nu ma tzina aia 10 ore culcata-ntr-un pat de fier ?
Dbunny35
Mio 38+
jojo_miha spune:
Buna ziua burticilor!Se pare ca toate ne intrebam cand sa dam banii,pe toate ne sperie ideea nasterii,eu marti ma duc la control si ramane sa vedem cum nasc;eu vroiam cezariana dar ultima data doctorul mia zis ca mai bine e sa nasc normal,i-am zis ca nu vreau sa ma chinui si a zis ca mai vedem pana atunci,oricum ar fii mi-e frica.Sotul meu ma intreaba ca de ce mi-e frica de nastere normala ca sarcina trecuta care am pierdut-o era de 25 saptamani si stiu cum sunt durerile.Inca nu m-am apucat de bagaj,avem tot cumparat dar mi se pare prea devreme,am zis ca la 1 noiembrie il fac.
Mihaela si bebita Amalia
jojo_miha spune:
In urma plimbarii mele de ieri cred ca m-am ales cu o raceala.Ma ustura nasul si ochii si ma cam doare capul.Azi am dat drumul la caldura ca desi sunt 9 grade la C-ta in casa e un frig.
Mihaela si bebita Amalia
Dbunny spune:
9 grade ? brrrrrrrr Aici sunt 26. N-aveti dureri de spate de la atata frig ? pe mine ma doare din cand in cand, ca dimineatza ies in mineca scurta si-s numa 17º...
Da' pi mini m-o facut muma mai sensibila
Dbunny35