Mamici de noiembrie - decembrie 2006(48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Facut se poate face epi si la 4 si la 5 chiar si la 6. Problema e ca nu-si mai face efectul. A patit-o cumnatamea si o prietena. Dupa ce ca i-au scrijalit coloana...singurul efect a fost amortirea unui picior. Scartz !
Si dar daca dilatam foarte repede? atunci ?Pleci de'acas cu gandul ca de-abia acu au inceput contractiile(regulate) si pana ajungi la spital dilatezi foarte repede... Ce facem ?

Dbunny35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Eu cred ca ar trebui sa mergem la spital de cum incepe travaliul sa fim monitorizate si sa fie totul ok cu epidurala altfel nu vad cum,destul ca o sa fim f.stresate atunci mai trebuie sa ne gandim ca ne trece dilatatia si nu-si mai face efectul epidurala?

Bamboletta 36+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Fetelor, voi cum stati la capitolul secretii? Pe mine ma deranjeaza destul de tare; of.......ca nici lichidul ala nu stiu cum trebuie sa arate si ce consistenta sa aiba... sunt praf, recunosc

Ana 37w5d cu Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Dbunny stii ce mi se pare ciudat? la cursuri la Filantropia moasa zicea ca epidurala se face oricand dupa dilatatie 4-5 . eu stiam ca se face doar atunci, nu oricand dupa. Dar ma gandesc ca o stii ea mai bine.

Fetelor mi-ati dat o super idee cu uscatorul de rufe, eu nu am balcon si un dormitor nu-l pot folosi pt ca l-am transformat in uscator... voi studia treaba cu uscatorul, sa vad si cat costa!

Amalia 34+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

atudor cica e normal.... atata timp cat are culoare normala si nu miroase...
eu m-am speriat azi-dimineata, si ma gandeam de ce nu mi-a facut dr. analiza secretiei, ca parca e prea abundenta???!!!! dar cine ii intelege??

Amalia 34+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Dbunny, in orasul in care a nascut ea, adica aici in Oradea, nici azi nu se face epidurala ( de aia ma duc si eu, printre altele , la Cluj).
Asa ca si tine ma gandesc si eu: cand voi sti ca e momentul, cand nu va fi inca tarziu sa ajung in Cluj sa-mi faca epidurala si multe inca...Cateodata ma si cam panichez de subiectul asta.

quote:
Originally posted by Dbunny

Mio mi se pare foarte bine sa n-ai nici o graba, in conditii normale, dar... a ajuns la timp amica pt epidurala ?
Eu ma tot gandesc cand o fii momentul potrivit ? La contractii tot la 15 min ?, sa ajung la timp pt epidurala, clisma si restul? sau cu contractii tot la 5 minute ca sa nu ma tzina aia 10 ore culcata-ntr-un pat de fier ?
Dbunny35

Mio 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna ziua burticilor!Se pare ca toate ne intrebam cand sa dam banii,pe toate ne sperie ideea nasterii,eu marti ma duc la control si ramane sa vedem cum nasc;eu vroiam cezariana dar ultima data doctorul mia zis ca mai bine e sa nasc normal,i-am zis ca nu vreau sa ma chinui si a zis ca mai vedem pana atunci,oricum ar fii mi-e frica.Sotul meu ma intreaba ca de ce mi-e frica de nastere normala ca sarcina trecuta care am pierdut-o era de 25 saptamani si stiu cum sunt durerile.Inca nu m-am apucat de bagaj,avem tot cumparat dar mi se pare prea devreme,am zis ca la 1 noiembrie il fac.

Mihaela si bebita Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

In urma plimbarii mele de ieri cred ca m-am ales cu o raceala.Ma ustura nasul si ochii si ma cam doare capul.Azi am dat drumul la caldura ca desi sunt 9 grade la C-ta in casa e un frig.

Mihaela si bebita Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

9 grade ? brrrrrrrr Aici sunt 26. N-aveti dureri de spate de la atata frig ? pe mine ma doare din cand in cand, ca dimineatza ies in mineca scurta si-s numa 17º...
Da' pi mini m-o facut muma mai sensibila

Dbunny35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

jojo_miha, la ce doctor esti??

Deea 30+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput