Mamici de noiembrie - decembrie 2006(48)
Raspunsuri - Pagina 10
codita spune:
Fetelor, eu sunt speriata rau.De dimineata am gasit pe chilotel o pata maronie.L-am sunat pe dr si mi-a zis sa iau urgent gynipral la 6 ore, scobutil si no-spa.Maine ma duc la el.A mai patit cineva asa? Oare asta a fost dopul?
33w
m_monique spune:
am vorbit azi cu Raluca. zicea ca maine s-ar putea sa o lase acasa. va tin la curent.
31 + cu
Nunta noastra
Dbunny spune:
Codita dopul ar trebui sa fie ceva mai consistent..mucilaginos, tu zici ca la tine e pata...Mie-mi suna a rupere de membrana mai degraba decat a dop.
Du-te si fa o ecografie ca sa te asiguri ca totu-i bine. BB ce zice ? Fie ce-ar fi nu te agita. Poate vine bb la tine mai repede
Dbunny35
anateo2004 spune:
Buna fetelor!N-am mai scris de mult stiu dar ce sa fac eu am mai putin timp liber pt mine.Un bebe la purtator si unul aflat in "libertate" te solicita.
Vad ca deja avem un bebe si ca alte cateva fete sunt in asteptare.Va tin pumnii la toate sa vine bb-ei sanatosi.
Noi am fost azi la eco,bb e bine dezvoltat cu o saptamana in avans decat varta cronologica,are2kg si circulara de cordon.Nu prea m-a incantat ideea dar e laxa si cine stie pana la final poate si-o desface.Acum eu fac cezariana asa ca pericolul nu e mare.
Referitot la tema zilei,eu(defapt mama si sotul s-au ocupat)data trecuta am dat plicul dupa.Cred ca nici n-ar fi acceptat inaite.Problema nu a fost dr. si anestezista ci asistentele.Sunt ingrozitoare,niste poame acre.Eu a trebuit sa stau o sapt pt ca am pierdut mult sange si mi-au facut fier injectabil(aveam hemoglobina 6si ceva)si a trebuit sa cotizez la greu la ele.Si macar daca s-ar purta frumos daca dai dar tot ciufute sunt.
Va pupic pe toate.
Doloreseu merg miercuri la control poate ne vedem pe acolo cine stie.
Ana32+cu
Cleomoni spune:
Buna burtici,
Dolores lasa copilul sa doarma nu-l trezi cu noapte-n cap,
Roxanica lasa fetita in pace ca e si ea micuta, dar eu te inteleg ca am si eu stari din astea ciudate de imi vine sa strang pe cineva de gat.
Deny deci esti pregatita, bafta multa si asteptam vesti de la tine
Roxana sb lasa-l si tu pe Matei in pace si fa-i pe plac mai ales ca mai vine un bb si toti ochii vor fi pe cel mic asa ca ai grija pt ca tare e scumpel l-am vazut eu si linistit
Zina mult curaj si multa bafta sa ai o nastere usoara si o refacere rapida
[yellow]
Chinico, m-ai facut sa rad faza cu chilotii, si eu mi.as dori-o mult de tot
a deju nu am stabilit nimic cu dr pe 14 noiembrie sunt programata cu 10 zile inainte de termen si atunci hotaram tot asa ca eu am 35 de sapt maine si inca nu stiu nimic nu iti fa griji mai ai timp
Chris, nu te ingrijora mami ca si bebelina mea tot pe acolo cantarea la varsta ta, si dr a spus ca e normal sa nu imi fac griji, asa ca fruntea sus si hai te rog mai povesteste ceva de iepuras sau pantaloni
Kokorina La multi ani pt sotul tau , sper ca am inteles bine ca e ziua lui
Miro La multi ani pt nepoata ta , sa creasca mare si sanatoasa si cumintica, iar tu sa stai cuminte in patut, da?
Fetelor apropo de epidurala si de mersul la spital eu cred ca ne facem planul ca tiganul, ce-o vrea Dumnezeu o sa se intample, eu asa zic, ca eu una nu stiu exact cand incepe travaliu, sau contractiile asa ca daca banuiesc ceva si ma duc spre spital, sper sa fie bine si in timp
In sfarsit am terminat de recuperat, am ajuns la zi cu cititul.
imi e fomica, azi tin post pt ca Duminica am fost la preot si mi-a spus sa ma duc vineri la spovedanie si impartasanie asa ca macar sa tin o zi post mi-am propus, va pupic pe toate si astept sa scrieti numai vesti bune, paaaaa
Cleo 34+ saptamani
m_monique spune:
nici eu nu am discutat cu dr. despre nastere. va trebui sa-mi notez sa nu uit sa discut cu el, cand merg la control pe 15 nov.
in legatura cu cotizatia la dr. inca nu stiu cum voi proceda. o colega de serviciu, care a nascut la 7 luni cu cezariana de urgenta, mi-a spus ca ea a cotizat la medicul anestezist inainte. si i-a facut rahianestezie.
31 + cu
Nunta noastra
Dbunny spune:
Cleomoni post ? insarcinata in ultima luna ??
O zi intreaga fara mancare ? sau pana apune soarele sau cum ?
Dbunny35
roxana c. spune:
Am revenit , v-am citit, si am intrat sa spun LA MULTI ANI fetitei Mamalinei si Adnanei, nepotica Mironei.
Despre bani, nu va mai ganditi atat, ca veti vedea cum vin ei, pe rand, sa-si ia partea. De ex la cezariana- cazul meu- vine anestezistul, sa te intrebe de boli din copilarie, alergie la medicamente...etc, si atunci hop cu banii in buzunar. El va spune ca nu trebuie, sa stai linistita, dar are un ditamai buzunaroiul. Dupa care apare asistenta sa te pregateasca: te da cu betadina pe burta si prin alte parti-stiti voi- si asteapta si ea. Ultima vine doctorita sa te intrebe ....chiar nu mai stiu ce m-a intrebat, si ii dai plicul si gata......ai scapat de bani, nu intri in fundul gol in sala de operatii si cu teancul de bani .
Ati vazut voi vreun doctor fara buzunare la halat? Daca da, sa-i faceti o poza si sa mi-o aratati si mie. Si e valabil ptr tot personalul dintr-un spital, de la doctor la ultima infirmiera.
Si in legatura cu fetitele, macar Oana are 9 ani, dar s-o vedeti pe cea mica cum face nazuri la imbracat, la nici 5 ani. Si nu vrea codite cu elastic rosu, vrea cu d-ala cacaniu in dungi... E-hei, stati putin ca trec anii si veti vedea si voi.
Acum nu-mi fac sperante ca cel mic -Calin- va fi altfel, mai ales ca-i baiat. Va fi si mai si.
V-am povestit ca Ana a spart geamul de la usa din sufragerie acum vreo 2-3 ani, si ca i-a rupt coada pisicii tot acum ceva ani in urma? Si cate flori rupte cu mingea.... si altele, nu mai spun ca va sperii
Si ultima faza cu Oana: a vazut o carte " Codul bunelor maniere ptr copii" pe care vrea sa i-o cumpar, si i-am spus ca la 5 de FB ii iau cartea. In acel moment (acum 2 zile) avea doar 2 la activ. Mai avea si pana atunci, dar i-am spus ca se ia in calcul notele de atunci, nu si cele din urma. Si azi vine copilul meu cu inca 3 testari la romana, la mate si la engleza, cu note de FB. Dar mi-a sarit in ochi ca una din ele era scrisa cu o carioca rosie cu sclipici, carioca pe care i-am cumparat-o la inceputul anului. Iar la alta am descoperit ca nu-i scrisul invatatoarei. Pana la urma a recunoscut ca erau facute de ea, ca de ce sa mai astepte pana ia alte note, vrea cartea aia mai repede. Pe o parte ma busea rasul , pe alta parte nu stiam ce sa fac, voi ce faceati in locul meu?
Pe mine la varsta ei nu m-ar fi dus capul la asa ceva, dar copiii din ziua de azi sunt altfel, mai evoluati.
Gata ca iar am scris un roman.
Roxana34+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
m_monique spune:
roxana ce fete nazdravane ai.
pana la urma ce ai facut cu Oana? ii cumperi cartea sau o pedepsesti?
31 + cu
Nunta noastra
roxana c. spune:
Pai asta-i problema, ca nu stiu ce sa fac
Sau i-o cumpar si i-o dau cand strange inca 3 FB-uri.
N-am probleme cu ea la invatatura, in afara ca scrie cam urat, alte probleme n-am, isi face singura lectiile, eu doar o verific, si ii merge capul. Invatatoarea mi-o lauda mereu ca-i un copil bun si este cumintica, fata de alte fete din clasa. Si invatatoarea nu-i din cea cu plocoane cum mai sunt unele. Si oricum, eu sunt de principiul ca notele sa fie pe merit, nu sa ma bucur ca ia note bune si de fapt copilul sa fie afon la toate. Mai cunosc pe cineva care in clasa a 3-a a luat premiul 1 si de-abia citeste, pe litere.
Roxana34+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)