Mamici de noiembrie - decembrie 2006(48)
Raspunsuri - Pagina 11
m_monique spune:
daca i-o cumperi s-ar putea sa cotrobaie in toata casa si sa puna mana pe carte.
pe de alta parte, pana ia cele 3 FB-uri s-ar putea sa treaca ceva timp, iar atunci cand ii vei cumpara cartea nu va mai prezenta nici un interes pt. ea.
poate poti sa schimbi cele 3 FB-uri cu altceva.
31 + cu
Nunta noastra
panaa spune:
Dragi burtici, SUNT TARE NECAJITA!!!!!
Am fost astazi la control si...... bebita mea este DEJA FIXATA CU CAPUL LA IESIRE!!!!! Desi de vreo 3 luni tot in PREZENTATIE CRANIANA este, azi mi-a zis doctorita pentru prima data ca este fixata si ca.... nu crede ca o duc pana la termen. Totusi, colul este inchis, ferm.... dar cand mi-a facut controlul vaginal, mi-a zis ca a si dat cu mana de caputul ei..... Plus, bebelina este "cam mica" are 2.900 gr iar daca ne luam dupa masuratori (femur, etc) are 38+, iar daca ne luam dupa greutate si UM (11.02.2006) are 35+. CERT ESTE CA DR.MI-A ZIS CA POATE SA VINA BB PE LUME FIE MAINE, FIE PESTE 2 SAPTAMANI!!!!! Plus, placenta este gr.maturitate 0.... Nu stiu ce sa mai fac, ce sa mai cred..... MI-A CAM INTRAT MORCOVUL!!!!
Concluziile controlului: SA FIU PE FAZA!!! Daca este totul OK, ne vedem la un nou control pe 3-4 nov.a.c.
bamboletta spune:
Buna seara
Fetelor da pe unde umblati?Alexandra25,Kokorina,Dolores,Miro,Chris80 sau stati cumintele in patut la caldurica?
Ramsan-pe unde esti? ce face Rares?
Codita-nu stiu ce sa zic despre pata maronie,sper sa fie totul ok pana maine cand ajungi la medic
Roxana_c- ai dreptate cu buzunarul doctorilor sigur vin ei singuri sa ia,
chiar m-au facut sa rad nazdravanele tale ce-i mai trece prin cap auzi ca semneze ea ca vrea cartea mai repede eu zic sa i-o cumperi cand mai aduce 3 FB
Bamboletta 36+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
panaa spune:
Si inca un aspect, stiti ca ziceam eu cum ca "prietenele" mele imi spuneau ca am burta mica pentru cate luni de sarcina am.... am intrebat-o pe doctorita si mi-a raspuns ca am un bazin mare, sunt inalta si pt.ca bb s-a fixat cu capul in bazin ..... de aceea nu am "burta la gura". Mi-a zis ca mai mult ca sigur voi naste vaginal pentru ca bb are pozitie.... si ca fiind "dotata" cu un bazin mare..... poate sa fie f.usor...... A adus in discutie si peridurala... este pentru , dar numai daca va fi cazul..... ASTA ESTE!!!
bamboletta spune:
Panaa-se pare ca se apropie momentul bine ca bebelina e ok in rest ce poti sa faci sa stai cumintica si sa te pregatesti de marea intalnire cu bebelina si mie imi este f.frica dar vom trece si peste asta
"poze"
panaa spune:
Multumesc BAMBOLETTA pentru incurajari!!!! M-a cuprins o depresie de cand am iesit de la dr. ..... incat imi vine intruna sa plang.... Tati a zis ca daca plang imi da bataita......... dar ...... nu mai stiu incotro s-o iau.....ce sa fac......?!?!?!?!?!?!?
roxana c. spune:
Panaa, de fapt tu ai 35 de sapt? Si 2900gr? Daca-i asa, stai fara sa faci efort deloc, macar sa implinesti 36 de sapt, si daca-i marisoara, n-are nimic, va fi bine. Sau asa stiu eu, ca bine este sa intri in luna a9-a, daca sta mai mult e si mai bine, dar macar sa implinesti 36 sapt.
Hai ca totul va fi bine, sa vezi, numai stai linistita.
Roxana34+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
bamboletta spune:
Fetelor mai stiti ceva de Veronici? oare a nascut?
"poze"
panaa spune:
Multumesc draga ROXANA C!!!! Da, dupa UM sunt in 35+, numai ca azi la control mi-a zis ca dupa masuratori sarcina este mai mare: 38+!!!! Nu stiu ce sa mai cred.... mai ales ca mie mi-a venit ciclul regulat......
adinazot spune:
Buna seara fetelor!
Dar ce mult ati scris,am avut de citit o gramada.Va pup pe toate.
Noi am fost la dr azi,am facut eco,bbelina mea are cam in jur de 2,700kg,la 36 sapt.Am vb cu dr de nastere,va fii cezariana,peste 2 sapt programam data exacta,in cazul in care nu se declanseaza mai repede.Vai,ce emotii am,nici nu am crezut ca ajung la termen cu sarcina,avand numai probleme...ma rog,sau aproape de termen.I-am spus dr -lui ca ma doare permanent sub burta,dureri ca tractiuni,crampe menstruale sau intestinale,nici nu mai stiu cum ma doare ,dar ma doare,mai ales cand ma ridic din pat ,e cumplit,parca am numai cutite pe acolo,dar mi-a zis ca unele femei resimt mai puternic decat altele cum se pregateste corpul pt nastere,simfiza se relaxeaza,asa ceva.Ma rog ,astept cuminte in pat inca 2 sapt si pe urma sa vine bb.
Va doresc la toate burticile sa aveti o noapte linistita si cu vise frumoase!!!
Adina 35+Alessia
poze
Adina 35 sapt