Mamici de noiembrie - decembrie 2006(48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

MIRO, pentru nepotica ta!

MAMALINA, pentru fetita!

KOKORINA, pentru sot!

CHRIS,important e ca e sanatoasa,nu-ti fa probleme cu greutatea.

JOJO, ai grija cu raceala,sa te tratezi cu mult ceai cu lamaie

ZINA,sa ne anunti cand sa incepem galeria

PANAA,stai linistita,bebika va veni pe lume cand va dori ea,nu cand spune doctora.

DENY37+cuIRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

Draga DENY75, SPER DIN TOT SUFLETUL!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

panaa fii linistina ca totul o sa fie bine;gandeste-te ca bb e sanatos si asta e cel mai important acum; odihneste-te cat mai mult si nu-ti mai face ganduri negre; bb o sa vina cand o sa simta ca e momentul

mamaana 29+ Stephanie si Isabelle si cu Tudor (12.12.96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

panaa stai linistita ca totul va fi bine. daca mai plangi iti dau si eu bataita.

31 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

MULTUMESC MAMAANA!!!! MULTUMESC M_MONIQUE!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Panaa are 2.900 si tu zici ca e mica? Dar a mea care avea la 33 sapt 1900? Si dr mi-a spus de la inceput ca nu o sa fie mare bebelina, eu spun ca e super ok la tine asa ca fruntea sus ca imediat o sa te bucuri de minunatia care o sa vina in curand
Te pupic si ai grija sa nu plangi ca o sa iasa bb la fel

Cleo 34+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna seara, burtoaselor!!

Bambo...uite-ma si pe mine.. mai tarziu dar sunt pe faza. Azi am cam umblat si nu am avut timp de net.
Noroc de Lory ca mi-am dat seama ca nu am cearceafuri de schimb pentru patutz asa ca am fost si am cumparat material sa i-l dau mamei mele sa-mi coase doua cearcefuri...
In rest maine am consultatie la dr. si voi veni cu vesti noi, care sper sa fie bune... Parca ma veti auzi si pe mine ca pot sa nasc oricand ca am nu-sh ce pe acolo dilatat...
Maine trebuie sa intreb exact cum sta treaba cu epidurala, cu moasa, cu dr. neonatolog...am o lista de intrebari si trebuie sa ma concentrez la ele.

Va urez sa aveti o noapte buna si sa va visati bebelushii frumosi...

Ramona 37 fix fix Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

a_deju eu sunt la Cristureanu, tu la cine esti?Mi-am facut o carafa de limonada ca nu vroiam ceai, sper sa-mi treaca.As vrea sa ma duc si eu la doctor si sa-mi zica ca mai mute saptmani ca va ziceam ca nu mai am rabdare,si nu vreau sa ma mai ingras.

Mihaela si bebita Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

jojo_miha, eu sunt la mihaela peteanu... de ingrasat, nici nu mai comentez, am luat deja 15... ce sa zic ce-o mai fi pana la sfarsit...
bafta multa fetelor care deja se pregatesc, iar cele care mai au de stat, "clociti" acolo, o sa fie totul bine!!!!
o noapte buna, linistita, fara surprize (si fara andreea marin )

Deea 30+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

am intrat si eu acum pe seara....dupa ce m-am mai intremat.v-am citit pe toate si va multumesc la toate din suflet pt urarile adresate sotului de ziua lui.si el e mandru tot,cand i-am spus cate fete de pe forum i-au transmis "la multi ani" , si va multumeste si el frumos si va transmite la toate salutari.

PANAA,te rog nu mai fii demoralizata si stresata si te apuca de plans.dar s-au nascut o multime de bebelusi cu greutatea asta,si la termen,adica la 40 de saptamani.nu stii ca bebeii iau mai mult in greutate in ultimile saptamani?in primul rand,de-ar fi sa se intample,sa nasti acum....nu vad de ce sa-ti faci atatea griji(in afara faptului ca ......ca orice mama iti doresti sa duci la termen sarcina),dar nu tu hotarasti cand va veni pe lume.....asa ca,daca e sa fie....Doamne ajuta!............in al doilea rand,te-ai gandit ca poti duce sarcina pana la termen sau macar inca doua saptamani?....si atunci,iar de ce sa-ti faci probleme?eu zic sa stai linistita si sa nu-i mai transmiti bebelinei tale atata andrenalina,ca nici tu dar nici ea,nu aveti nevoie de asa ceva.tata are dreptate ca-ti da bataita....stai cat mai mult in pat,odihneste-te,gandeste-te ce frumos este sa-ti tii pruncul in brate,bucura-te ca e fetita si ai sa ai cu cine "barfi" mai tarziu,umple-te de ganduri bune.inchide ochii pur si simplu si viseaza frumos.te pup si promite-ne ca nu mai plangi....eu ce sa mai zic?eu am doi in burtica,si atunci cand imi va veni sorocul,daca or fi de 2.500kg,as saruta picioarele Domnului....dar dac a sant de vreo 2 kg ce sa fac?sa-mi pun pistolul la tampla,sa-mi smulg parul din cap?nu!ei stiu ce are mamica lor in inima si ma vor asculta,vor papa tot sa creasca mari si sa putem merge acasa unde ii asteapta paradisul lor facut de mana noastra a parintilor cu multa dragoste.multa sanatate si tie si bebelinei si sa ne tii la curent.

34 cu si

Camera Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput