Mamici de noiembrie - decembrie 2006(48)
Raspunsuri - Pagina 13
jojo_miha spune:
Mi-ar fii placut si mie ca medicul meu ginecolog sa fie o femeie,dar am fost la Dobre si am zis ca o femeie doctor asa de acra nu o sa mai intalnesc.
Mihaela si bebita Amalia
bamboletta spune:
Ramsan-cand ai vb cu doctorita?ca eu am sunat mai devreme de 2 ori si era inchis celularul si vroiam si eu sa merg mai repede sa vad ce mai face bebelina deci tu te duci maine
astept sa vad ce ai facut maine
Bamboletta 36+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
jojo_miha spune:
Pana nu-ti mai face probleme,hai sa-ti zic ca eu am ramas "masca"fina unei vecine a luat in greutate 30 kg si a nascut martea trecuta la 39 saptamani un baietel de 2.760 si vieri i-a dat drumul acasa,asa ca al tau bebe nu e mic deloc.
Mihaela si bebita Amalia
madaluta spune:
salutare!
Am venit si noi acum de la echo si sunt si bucuroasa , dar si putin trista...Bucuroasa pt k bb e foarte bine, are 2 KG, suntem in 32 sapt, s-a intors cu capul in jos....este in grafic...dar dr mi-a zis k ar fi de parere sa nasc normal si sa nu ma tai degeaba dc nu sunt motive...Nici macar faptul k am avut hipertiroidie Basedow nu a impresionat-o si si-a mentinut parerea.In schimb mi-a zis k daca tin neaparat sa fac cezariana ea imi face, nu e o problema...Dar tocmai aici vine greul cel mai mare: alegerea. Eu am fost o indecisa toata viata mea si mi-a lipsit intotdeauna factorul deciziei( sunt in zodia Gemeni, deci intelegeti..)si tocmai acum tb sa iau singura o hotarare asa de importanta....Chiar nu stiu ce voi alege....
De-acum mi-a spus k tb sa ne vedem la 2 sapt, sa stau mai mult in pat si de peste 2 sapt sa opresc duphastonul si no-spa-ul.Nu stiu de ce..toate indicatiile astea..mai ales cu statul in pat si cu controalele la 2 sapt daca totul e bine asa cum zice...Sa se apropie oare termenul mai devreme si sa nu-mi fi spus?
Pupici si noapte buna
Madalina 31+
poze,
jojo_miha spune:
Madaluta tu la ce doctor esti?ca si pe mine m-a intors de la cezariana la nastere normala,oare toti doctorii fac la fel?Eu acum m-am obisnuit cu ideea nasterii normale.
Mihaela si bebita Amalia
panaa spune:
CLEMONI, KOKORINA, JOJO_MIHA: MULTUMESC PENTRU INCURAJARI! Problema pe care mi-o pun nu este greutatea bb-ului ci faptul ca exista o discrepanta intre UM si masuratorile de la eco. Am urmarit mai devreme dvd-ul cu eco si am vazut ca atunci cand i-a masurat craniul rezultau 38+, iar cand i-a masurat burtica rezultau 35, 36+... i-a masurat si femurul ....si la fel ca si la craniu = 38+. Plus ca ma "ingrijoreaza" ca era fixata cu capsorul in bazin.... "Deabea" i-am putut vedea fetisoara.... Sorry daca va zapacesc, dar faptul ca va impartasesc gandurile ...... ma imbarbateaza.
dolores spune:
miro pentru nepotica ta...sa aiba noroc in viata, sa fie cuminte, desteapta si ascultatoare si sa va faca zilele fericite.
chris mai detaliat despre dr H...cum ti s-a parut???tot asa te-a apasat cu aparatul ala???de ce esti cu moralul la pamant????eu zic ca e bine pitica
asiza ai luat ceva de la targ?
ruxandra, 85% din burt??nu din net???nu mai inteleg nimic...sunt in ceatza toatala. cum e pana la urma?
dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
jojo_miha spune:
Dar la mine niciodata nu s-au batut cap in cap,ce la tine au fost coincis mereu zilele dupa masuratorii?
Mihaela si bebita Amalia
jojo_miha spune:
Pana si pana la urma daca trece de 36 saptamani e ok nu mai e nici o problema,asa ca nu-ti mai face probleme,stai calma ca stie bebe cand sa vina.
Mihaela si bebita Amalia
mamaana spune:
madaluta , de la saptamana 30 se fac controale din 2 in 2 saptamani, iar din sapt 36 parca, sunt saptamanale
ai grija de tine si de bb sa se faca mare!
quote:
Originally posted by madaluta
salutare!
Am venit si noi acum de la echo si sunt si bucuroasa , dar si putin trista...Bucuroasa pt k bb e foarte bine, are 2 KG, suntem in 32 sapt, s-a intors cu capul in jos....este in grafic...dar dr mi-a zis k ar fi de parere sa nasc normal si sa nu ma tai degeaba dc nu sunt motive...Nici macar faptul k am avut hipertiroidie Basedow nu a impresionat-o si si-a mentinut parerea.In schimb mi-a zis k daca tin neaparat sa fac cezariana ea imi face, nu e o problema...Dar tocmai aici vine greul cel mai mare: alegerea. Eu am fost o indecisa toata viata mea si mi-a lipsit intotdeauna factorul deciziei( sunt in zodia Gemeni, deci intelegeti..)si tocmai acum tb sa iau singura o hotarare asa de importanta....Chiar nu stiu ce voi alege....
De-acum mi-a spus k tb sa ne vedem la 2 sapt, sa stau mai mult in pat si de peste 2 sapt sa opresc duphastonul si no-spa-ul.Nu stiu de ce..toate indicatiile astea..mai ales cu statul in pat si cu controalele la 2 sapt daca totul e bine asa cum zice...Sa se apropie oare termenul mai devreme si sa nu-mi fi spus?
Pupici si noapte buna
Madalina 31+
poze,
mamaana 29+ Stephanie si Isabelle si cu Tudor (12.12.96)