La France (60)
Raspunsuri - Pagina 30
redi spune:
Inainte de inchiderea capitolului 60 ,va spun ca astept data de 19 sa votez si poate ne intalnim cu ocazia asta .Cele care vin, propuneti o ora de intalnire ? Veniti cu copiii sau nu ?
Marox spune:
Imi pare rau, Redi, dar eu nu vin pe 19 pt ca nu pot sa votez. Nu mai am valabil nici un act de identitate romānesc.
Poate intr-o alta zi...
Mik spune:
quote:
Originally posted by april
multumesc mult de informatii mik si gabi
Pot face si plaja si baie ?
Oricum doar in we 9-10 iunie o sa am timp sa vizitez orasul, in rest voi fi de dimineata pana seara in laborator. Trebuie sa profit la maxim de aceasta sansa.
merci.
a venit primavara...
serbare-Gradina de legume
Plaja la ocean e destul de departe, cam 30 de km. Acum depinde de noroc. Eu mi-as lua costumul de baie, ca nu-i greu.
april spune:
Voi sta la un hotel din Villenave D'Ornor, langa INRA. Sambata (in 9 iunie) vreau sa vizitez Bordeaux-ul (cumparaturi la fii-mea)iar duminica fac eu ce fac sa ajung la ocean. Macar sa-l vad
a venit primavara...
serbare-Gradina de legume
Zenobia spune:
Mik, multumesc mult. M-am uitat si arata super bine. Cred ca asta o sa alegem in cele din urma.
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
mamaariadna spune:
Salutare tuturor,
imi pare bine ca am reusit sa va gasesc.
Eu urmeaza (de fapt nu e sigur 100% dar foarte probabil) sa ma mut cu familia (sot si 2 copii) in zona Nice-Antibes-Cannes si in zona asta cautam casa si gradinita. Casa am tot cautat in internet, dar nu am gasit mare lucru de inchiriat. Stie cineva unde as avea sanse sa gasesc ceva bun?
Apoi gradinite, sunt fete aici care au copii la gradinita in zona rspectiva? Si sunteti multumite?
Evident ca m-as bucura de contacte cu romani care locuiesc acolo!!!
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri,
Ariadna
alitzu79 spune:
Buna, mamaariadna!
noi locuim in sud...in marseille. si noi ne-am mutat de curand aici cu sotul si baietelul de 2 ani si jumatate. de inchiriat am gasit un apartament bunicel, printr-o agentie imobiliara. abia astept sa gasesc ceva de munca din toamna cand intra baietelul la gradinita, sa ne permitem ceva mai bun...am avut noroc cu acest apartam ca e maricel, in centru, si fff curat, a locuit aici proprietarul imobilului si inainte de a-l inchiria l-a renovat..e ca nou.
despre gradinite inca nu stiu ce sa-ti spun, la noi va fi primul an.singurul lucru care m-a socat si despre care am cerut si eu parerea fetelor de pe aici...afise care anunta cand e epidemie de paduchi si alte faze de genul asta...chiar azi mergem cu dosarul sa-l inscriem.
si eu astept sa vedem ce zic fetele despre gradinite. avem emotii mari.
pe curand