La France (60)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Doruletz, multam de articol(e) . Cind am fost acum 2 saptamini la Paris tocmai vazusem banderola cu "Ultimele reprezentatii" peste afisele existente.

Otilia, am vazut si eu filmul. Evident, mi-a placut mai mult decit piesa. Iar decorul pe care-l laudam am vazut ca e copia celui din film. In alta ordine de idei, ce mai face Adélie, si-a dat drumul la vorbit?

Fetelor, din pacate eu n-o sa pot vota . Am fost zilele trecute la ambasada pt o procura pt mama si n-au vrut sa mi-o faca pt ca nu mai aveam nici un act romānesc, pasaportul a expirat de 2 ani. Ce folos ca mi-am pastrat cetatenia daca nu pot s-o dovedesc?!! Pasaport romānesc...hmmmm, tocmai l-am facut pe cel frantuzesc, nu mai am bani de dat. Asta una! In al doilea rind m-au apucat pandaliile cind am vazut ca n-au fost astia capabili sa faca IN FINE o sala de asteptare decenta. Dupa aproape 20 ani de la revolutie tot se sta la coada in purul stil romānesc...stai in imbulzeala sa pui intrebarea, iti da hirtii pe care sa le completezi pe genunchi si pe-urma stai din nou la coada sa le depui. E o adevarata rusine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alitzu79 spune:

noi am sunat la consulatul din marseille si ne-au spus ca va fi deschis cel mai probabil de la 8 la 20. inca nu era nimic oficial...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alitzu79 spune:

aaa... si sa avem la noi buletinul sau pasaportul.atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor

stiu ca nu sunt pe subiect .....dar nu reusesc sa postez un subiect nou.

Vrem sa facem ceva lucrari de amenajare in casa si e cam greu cu gasirea mesterilor...

Stiti cumva pe cineva care lucreaza bine ei s serios?

merci
Cristina

noi si bebe Marc
(28.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Informatii privind referendumul din data de 19 mai 2007

Paris, 27 aprilie/Ambasada Romāniei/ - Urmare Hotarārii de Guvern nr. 21 din 24 aprilie 2007, referendumul pentru demiterea Presedintelui Romāniei se va desfasura la data de 19 mai 2007.
Votarea se va efectua la sediul ambasadei si la consulatele generale ale Romāniei din Franta, īntre orele 08:00-20:00, la urmatoarele adrese:

Paris, Ambasada
Resedinta ambasadorului :
123, rue Saint Dominique 75007, Paris CEDEX 07
Telefon: 0033-1-47.05.10.46;
0033-1-47.05.18.70
Fax: 0033-1-45.56.97.47
E-mail : sconsulara@amb-roumanie.fr

Lyon, Consulat General:
La sediul consulatului general :
29, rue de Bonnel-69003 Lyon
Telefon : 0478607077
Fax :0478607094
E-mail : consulat.lyonro@orange.fr
Intrarea publicului se face prin strada Le Royer, colt cu Marechal de Saxe.

Marsilia, Consulat General:
157, Bd Michelet 13009 Marseille - France
Telefon: (0033)(4) 91.22.17.34, (0033)(4) 91.22.17.41
Fax: (0033)(4) 91.22.17.87
E-mail: crmars@fr.oleane.com

Strasbourg, Consulat General:
25, rue TRUBNER; 67000 - STRASBOURG
Telefon: 0033(0)3 88 61 98 96
Fax: 0033(0)3 88 61 44 25
E-mail: strasbconsgen@fr.oleane.com

Dreptul de vot se poate exercita īn baza unui document de identitate romānesc valabil (pasaport romānesc sau carte de identitate romāneascs). De īndata ce Biroul Electoral Central va comunica intructiuni referitoare la procedura de votare, acestea vor fi afisate īn timp util pe site-ul ambasadei.

Sursa: http://paris.mae.ro/index.php?lang=ro&id=31&s=25859

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Salut.

Va cer si eu sfatul intr-o problema. In iulie vin cu familia (4 adulti) in Franta, Normandia. Stam doisprezece szile, insa doua vrem sa le petrecem in Paris, deci sa dormim o noapte acolo. Ati putea sa imi spuneti unde as putea gasi cazare mai ieftina? Nu ne intereseaza deloc super conditii, numai un loc cat de cat decent unde sa putem pune capul jos o noapte dupa ce am batut Parisul.

Multumesc mult, mult de tot.

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

...si eu ca zenobia ...ajung pe la Bordeaux, pliz cum e vremea in prima jumatate a lunii iunie? ca n-as vrea sa ma incarc prea tare cu bagaj inutil.
multumesc.

a venit primavara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Zenobia, eu te sfatuiesc FIAP : o rezidenta extrem de curata. Trebuie sa rezervi inaitnte si sa lasi cec sau numar de CB :
www.fiap.asso.fr/
(are avantajul ca e in centrul Parisului, foarte aproape de o statie de metrou)

April, la Bordeaux e mai cald decit la Paris in iunie. Adica e vreme de vara. (e un oras foarte agreabil). Cu citeva zile inaite uita-te pe :
http://www.meteofrance.com/FR/index.jsp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

Draga April ,

Ca fericita posesoare a unui loc sub soare la Bordeaux , pot sa-ti spun ca-n general e cald . Poate fi chiar f cald . Stiu ca aproape in fiecare an , de vreo 5 ani incoace , la serbarea fetei mele mari ( in jur de 15-20 iunie) , muream de cald in curtea scolii . Dar in 2000 , cand a venit tata ( ca de aceea tin minte) era un frig de luna aprilie ! Cu vant si ploaie !

Oricum in general e frumos si vacanta placuta ! Bordeaux e un oras f frumos !

Mike salut ca tot nu ne-am mai "intalnit" de mult !
Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

multumesc mult de informatii mik si gabi
Pot face si plaja si baie ?
Oricum doar in we 9-10 iunie o sa am timp sa vizitez orasul, in rest voi fi de dimineata pana seara in laborator. Trebuie sa profit la maxim de aceasta sansa.
merci.

a venit primavara...

serbare-Gradina de legume

Mergi la inceput