La France (60)
Raspunsuri - Pagina 28
alitzu79 spune:
noi nu avem drept de vot, asa ca....am fost in parc, am jucat badminton, a fost o zi foarte frumoasa...
suntem curiosi si noi cine castiga alegerile...
Otilia spune:
Si noi am votat ieri, of! Nu stiu ce va urma acum...
Doruletz, dedicatie pentru tine: www.paroles.net/chansons/38530.htm" target="_blank">La femme chocolat
Si nu uita: ciocolata e afrodisiaca, poate se lasa cu bb2
Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea
Otilia spune:
Tocmai ce-am vazut pe France3 "Sur la route de Madison" cu Clint Eastwood si Meryl Streep, superb, da' acu' ce mai bocesc...
Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
doruletz spune:
bonsoir
otilia merci de dedicatie! si mie imi place Olivia, mai e si www.dailymotion.com/visited/search/Non%2Bdits/video/x1h7eq_olivia-ruiz-christian-o-non-dits" target="_blank">asta in afara de la femme chocolat!
Am auzit ca s-ar strange romanii din paris duminica in piata trocadero, cica ar fi un miting de sustinere a lui Basescu, stie careva mai multe?
Aprops de scandalul din Ro, www.letemps.ch/template/opinions.asp?page=6&article=205565" target="_blank">aici un articol interesant, dupa parerea mea autorul face un rezumat obiectiv si realist.
la frantzuzoaice
hristina, scuze, am stat foarte putin in ro de data asta si aproape deloc in Bucuresti, am fost tare pe fuga, nici amicii nu am apucat sa-i vad. Poate data viitoare.
Otilia spune:
Merci doruletz de articol, l-am imprimat sa-i dau si lui barbatu-meu sa citeasca, asa am inteles si eu mai bine ce se intimpla.
Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
doruletz spune:
marox, se pare ca ai avut norocul sa vezi una din ultimele reprezentatii ale piesei cu Alain delon, cica i-ar fi fost cam rau si doctorii l-au oprit sa mai joace
Chuny spune:
Pt fetele din Paris si interesate de subiect, azi e miting pro-Basescu.
http://www.hotnews.ro/articol_71167-Duminica-miting-pro-Basescu-la-Paris.htm
http://www.rdeo.ro/
Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir
frunzaverde2 spune:
Stie cineva detaliile votului de la Ambasada de pe 19 mai 2007 ? orele de deschidere etc ?
mai aveti o adresa valabila pt site-ul ambasadei ro in fr ?
merci