La France (60)
Raspunsuri - Pagina 24
silvi_2005 spune:
Marox it multumesc mult de tot. Sotul meu a facut deja rezervare la Exposition Hotel aproape de Place de la Republique, sper sa fie ok.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
mygirl spune:
^Marox, nu putem pleca fara copil. Asta ptr ca eu cu fata suntem acum in Geneva, la sotzul meu care face un curs aici. Si excursia e organizata de centrul de studii. Aici nu cunosc pe nimeni si nu am cu cine lasa copilul. Si inca ceva,. pana acum n-a stat mai mult de 3 ore fara mine. Cand ajung in Rom voi incerca sa o mai las la bunici sa se obisnuiasca.
Ref la baby sitter am gasit pe net o agentie care asigura serviciile de care am nevoie. Oricum, va multumesc mult.
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
hristina spune:
Dragi frantuzoaice, de oriunde din Franta,
am si eu nevoie de ajutorul vostru expres!
Am un cunoscut care a cumparat,de aici, din Romania, o remorca pentru un tir; aceasta remorca este second -hand,dar fabricata in Franta!
Pentru a-i putea face revizia tehnica internationala, individul are nevoie de un Certificat Constatator, care se elibereaza numai de firma producatoare! Adica de firma frantuzeasca!
Noi am trimis tot felul de mailuri dar nu am primit niciun raspuns!
Va rog pe una dintre voi sa luati legatura cu ei si sa le spuneti povestea! E urgent si nu pot da de ei altfel!
Uite un numar de telefon:
33 (0) 3 86 94 42 42 Fruehauf( numele firmei),
24 a 28 avenue Jean-Mermoz
BP 209-89002 Auxerre
France
Tinem legatura!
Va multumesc anticipat!
Kasi si Victoria
Jasmine spune:
Am ezitat inainte sa dau buzna aici cu intrebarea mea,dar pt ca vad ca multe fete din RO va cer ajutorul...hop si eu pe capul vostru.
Am descoperit de curand site-ul www.LaRedoute.fr si am nimerit in plina perioada de recuceri.Sunt incantata si as vrea sa-mi spuneti daca mai stiti si alte site-uri asemanatoare care sa livreze si in RO.
Am gasit multe care mi se par foarte misto (www.quelle.fr,www.3suisses.fr,etc,etc) dar nu livreaza in RO.
Ma puteti ajuta?
Multumesc mult.
hristina spune:
Am postat si eu o rugaminte.
Nu poate nimeni sa ne ajute in vreun fel?
Astept un semn de bunavointa din partea celor care ar putea sa ne ajute!
Multumesc anticipat!
Cu prietenie,
Kasiana
Kasi si Victoria
gabgabriela spune:
Jasmine, am vazut si eu ca "la redoute" face reduceri de pana la -70%. Si nu sunt singurii !! Sunt la sfarsitul soldurilor !Problema e ca nu stiu daca chiar sunt care livreaza in Romania . Ar trebui sa aibe "antene" de desfacere acolo.(sa-l poti chiar schimba in caz ca nu-ti vine bine , ca aici ) Deci primul pas e sa vezi in Romania . Caci noi , nu prea stim de aici.Bafta !
Cristina ,ti-am trimis un PM !
Salutari tuturor !
claujro spune:
Am primit raspuns la un anunt despre Chitzul lui Matei, pierdut la Predeal in inauarie)de la La cabane Doudou! fetele care stiu franceza, ma ajutati sa inteleg corect, va rog!!!!!!!!!!!!! Si cum sa fac plata? Oare mi l-o trimite in Romania??? Cum sa procedez? va rog, sunt disperata!
bonjour
le doudou baby club est dispo si vous le souhaiter vous pouvez l'adopter
!!!!
il n'attent qu'a être adopté pour recevoir de gros calin
vous étes d'accord la transaction peut s'effectuer par chéque virement
banquaire mandat ( ou espece toujours risqué ou dans ce cas envoyer en
suivi !!!!! ) à votre convenance !!!!!!
je préviens par mail de l arrivé du réglement , le doudou par le
jour au plus tard le lendemain
je reste disponible pour d'autres questions , j'y répondrais avec plaisir
merci de votre intêret et gros bisous à MATEO
bien cordialement
Claudia
Otilia spune:
quote:
Originally posted by claujro
Am primit raspuns la un anunt despre Chitzul lui Matei, pierdut la Predeal in inauarie)de la La cabane Doudou! fetele care stiu franceza, ma ajutati sa inteleg corect, va rog!!!!!!!!!!!!! Si cum sa fac plata? Oare mi l-o trimite in Romania??? Cum sa procedez? va rog, sunt disperata!
bonjour
le doudou baby club est dispo si vous le souhaiter vous pouvez l'adopter
!!!!
il n'attent qu'a être adopté pour recevoir de gros calin
vous étes d'accord la transaction peut s'effectuer par chéque virement
banquaire mandat ( ou espece toujours risqué ou dans ce cas envoyer en
suivi !!!!! ) à votre convenance !!!!!!
je préviens par mail de l arrivé du réglement , le doudou par le
jour au plus tard le lendemain
je reste disponible pour d'autres questions , j'y répondrais avec plaisir
merci de votre intêret et gros bisous à MATEO
bien cordialement
Buna ziua,
jucarelul de plus "Baby club" este disponibil si daca doriti puteti sa-l adoptati! El de-abia astepta sa fie dezmierdat!
Daca sunteti de acord tranzactia se poate efectua prin cec (bancar francez), virament bancar, mandat postal (sau in lichid - mereu riscant, in acest caz trimiteti in recomandat), cum doriti!
Va anunt pe mail cind am primit banii, jucaria pleaca spre dvs. in aceeasi zi, cel mai tirziu a doua zi.
Ramin la dispozitia dvs. pentru alte intrebari, va raspund cu placere.
Va multumesc pentru interes si pupici lui Mateo.
Cordial, ...
Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea