La France (60)
Raspunsuri - Pagina 23
Marox spune:
Doruletz, , exact la fel a fost si la noi!!! Banuiesc ca si piesa o sa-mi placa, dar sint mai interesata de Alain Delon . In consecinta, mi-am consultat sotul (ceva de genul: "esti de acord sa mergem la teatru pe 7 aprilie, nu-i asa?"), in timp ce butonam sa cumpar biletele si dupa ce s-a terminat operatiunea l-am intrebat daca stie piesa. Mi-a raspuns "vaguement"...se intelege ca n-am intrat in detalii!
Buuuut, acu' vreo 2 zile, pe TF1, cine prezenta piesa? Alain Delon si Mireille Darc. Si povestesc ei cu foc despre amoruri nefericite si sacrificate...pina s-a luat consortu' cu miinile de cap si-a bufnit ca n-are chef sa vada asa ceva si sa ma duc cu cine vreau! Insa cunoscindu-l eu bine pe dumnealui i-am declarat cu patos ca nu ma duc cu altineva si ca are si el nevoie sa se culturalizeze.
Happy end (provizoriu).
In alta ordine de idei...mai stie cineva ceva de Aurelia, Oana, Lu?
Corina spune:
Marox,fetele sint bine din cite stiu!
Mi-ar place si mie sa vad o piesa de teatru pe viu,din pacate stau la 100 km de Paris,nu zic ca nu ar fi posibil dar nu pot programa nimic dinainte caci nu stiu ce se poate intimpla.
Pupici
gabgabriela spune:
Marox,
Chiar sa stii ca luni , ma cheama sotul sa-l vad pe Alain Delon,(eu culcam fetele) caci stie ca mi-a placut mult fimul"sur la route de madison" Si ma intrebam daca asta e piesa despre care vorbeati voi ?!Ce noroc aveti ca puteti merge !
Numai bine tuturor !
Marox spune:
Corina, multumesc pentru informatii! Ma bucur ca fetele sint bine si sper sa mai intre pe aici sa ne dea vesti. Si eu tot la 100 km de Paris stau, dar in partea cealalta, spre sud. De aceea nu pot merge la teatru la Paris decit simbata seara.
Gabriela, da, asta e piesa!
doruletz spune:
bonjour
Frantzuzoaicele, pe unde umblati ?
Nu mai sunt bilete la piesa cu Alain Delon
Cel putin pe net nu mai sunt, am sunat saptamana trecuta la o agentie si ne-au spus ca ar mai fi cateva in mai ... E bizar, io aveam impresia ca se joaca doar pana in aprilie, cei de la agentie mi-au zis ca nu.
Pe de alta parte, tocmai am citit acuma cateva www.theatreonline.com/avis/detail_discussion.asp?i_Discussion=5798&i_Forum=1&i_Theme=2&s_LibelleForum=Votre%20avis&s_Action=&i_PageCourante=2&i_NbGroupesAffichageCourant=0" target="_blank">discutii ale celor ce au vazut piesa si par cam dezamagiti. Cica Mireille Darc isi arata posteriorul pe scena, sper sa mai aiba ce arata
In sfarsit, pe mine nici macar parerile negative nu ma descurajeaza iar posteriorul lui Mireille Darc ma lasa rece, io vreau sa-l vad pe Alain Delon taind morcovi in bucatarie!
Pana atunci insa ne-am luat bilete la o alta piesa www.billetreduc.com/10989/evt.htm" target="_blank">Délit de fuite, cu Delphine Depardieu (care nu e fiica ci e nepoata lui Gerard). Mergem miercuri, va spun io dupa cum a fost.
la frantzuzoaice
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, imi cer scuze ca dau buzna asa dar am o rugaminte mare.....as vrea daca se poate sa imi recomandati un hotel cat de cat ok in Paris si care sa nu coste f mult.... daca se poate asa ceva. As vrea sa ma intalnesc cu sotul meu care lucreaza in Franta si sa stam 4 zile in Paris.Ar fi ok si un hotel de 2* la ce preturi am vazut ca sunt. Imi cer scuze inca o data ca am dat buzna asa, va multumesc mult de tot.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
mygirl spune:
Bonjour
Sper sa ma puteti ajuta si pe mine. Saptamana viitoare voi ajunge la Paris cu sotul meu si fetita de 1 an si 8 luni. Venim cu un grup mai mare si avem organizate 2 dineuri la care nu putem lua copilul. V-as ruga daca puteti sa-mi recomandati o agentie sau un baby sitter la care sa pot apela pentru cateva ore. Va multumesc din suflet, daca puteti lasa-ti-mi mesaj pe PM pana vineri.
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Iael spune:
Doruletz , am intrat pe site-urile care mi le-ai dat insa ei nu livreaza in Romania ( ma refer la consola Nintendo WII). Ai cumva si alte adrese ? Desi speram sa reusim sa cumparam de aici , trebuiau sa soseasca acum la inceputul lunii februarie , termenul s-a amanat pt luna martie .Acolo se gasesc in magazine ?
Pupici ,
Iael
Marox spune:
Doruletz, ai vazut piesa? Cum a fost? Nu stiam ca mai exista membri necunoscuti ai familiei Dépardieu. Imi pare rau ca nu ai mai apucat bilete la Alain Delon , dar cine stie, poate prelungesc spectacolele pina in mai. N-am citit criticile ca sa nu ma influenteze.
Mygirl, imi pare rau, nu te pot ajuta cu vreo adresa de baby-sitter. Nu locuiesc in Paris si habar n-am cum se poate gasi o baby-sitter pt un interval de timp asa de scurt. Dar iti pun si eu o intrebare, poate stupida, scuze, e musai sa aduceti copilul cu voi?
Silvi_2005, eu sint adepta hotelurilor ETAP 2*, fac parte din grupul ACCOR. La categoria urmatoare ai IBIS, NOVOTEL, MERCURE.
doruletz spune:
Daaa, am fost aseara, piesa a fost super, actorii la fel, ne-am amuzat pe cinste, un adevarat teatru de bulevard asa cum imi inchipuiam io ca trebuie sa fie pe scenele pariziene! Delphine Depardieu e o pustoaica, n-are mai mult de 18 ani si a avut si ea un rolisor acolo, nu cine stie ce. Insa rolul principal este al lui Roland Giraud, e stralucitor in rolul "instalatorului spaniol" , io am fost impresionata de facilitatea cu care te facea sa crezi ca improvizeaza cand de fapt asa era textul piesei. Care aveti de gand sa mergeti la teatru si nu stiti unde, piesa se numeste "Delit de fuites", e la Théâtre de la Michodière, v-o recomand, n-o sa fiti dezamagiti! (Io citisem criticile la piesa inainte sa merg, de fapt pe criteriul asta o si alesesem )
iael, o sa ma uit prin magazine si sa-ti spun despre consola, nu stiu daca acum se gaseste, n-am mai auzit nimic despre asta (lansarea a fost mediatizata si mie nu-mi scapa stirile, d'aia stiam despre rupturile de stoc)
Azi am descoperit si io www.jurnalul.ro/autor_47/tudor_octavian" target="_blank">articolele despre Paris ale lui Tudor Octavian, publicate in Jurnalul. Pariziencele, ce parere aveti? Mie mi se pare o imagine superficiala, cu foarte mici exceptii, in unele dintre articole abereaza de-a dreptul. Ma intreb cu cine a putut el sta de vorba p'aci (in afara de maturatorii pe care ii tot pomeneste) ca sa zica ca: "Intr-o seama de orase mari si bogate nu te duci ca sa invingi. La Paris ai de ales de fapt intre mai multe tipuri de esec."
Ceea ce ma amuza iarasi este ca majoritatea celor ce vin pe aici pentru prima oara remarca trotuarele, muncitorii de la drumuri si locurile de parcare, de ce oare?
la frantzuzoaice