La France (60)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

La multi ani fetelor !

Va rog daca puteti sa-mi dati si mie o adresa de site cu vanzari electronice online .In mod special vreau o consola Nintendo WII ,a aparut acum in decembrie si aici s-au adus doar 50 bucati .
Un prieten care a fost de curand la Paris mi-a zis ca acolo a vazut si m-ar interesa sa o comand de acolo , aici am inteles ca mai vin unele la sfarsitul lunii ianuarie insa baiatul meu e nerabdator
Am fost de sarbatori la Viena , nici acolo nu aveau , se epuizase stocul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Apelez iar la ajutorul vostru!

Imi puteti indica un site cu lista scolilor elementare din mai multe orase? (M-ar interesa din Paris, Lille si Marseille). Pe site-ul minisetrului educatiei nu am gasit, pe site-ul Parisului am gasit lista scolilor, dar era indicata doar adresa, iar eu am nevoie de mail-ul scolii respective, eventual de o persoana de contact.

Am incercat si pe google, dar fara rezultat.

Pentru Germania am gasit, chiar liste cu link-uri la site-urile scolilor respective, si ma gandesc ca poate exista site-uri specializate pe scoli si in Franta.

Stiti, din intamplare, asemenea site-uri?

Merci mult!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

quote:
Originally posted by madabout2003

Bonjour! Vreau sa ma inscriu si eu in grupul frantuzoaicelor!!
Cu mare bucurie v-am descoperit!! si cu atat mai mult cu cat am nevoie de sfaturile voatre pentru ca sunt o burticuta de august 2007 si cum e primul bebe sunt foarte in ceata cu tot ce se intampla...cred ca ar fi fost la fel si in Romania dar cu atat mai mult cu cat sunt in Franta!!!
VA

Buna Mada!
Eu am nascut asta vara (iulie) la Toulouse asa ca iti pot da relatii de la fata locului. Clinica unde am nascut (Amboise Pare) e prima in clasamentul "Le Point" pentru calitatea primirii pentru nasterile "normale". Daca vrei si alte detalii putem vorbi si la telefon... imi poti trimite un mesaj privat.
Pupici

Fotografii cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Bonsoir, ce liniste pe aci pe la frantzuaoice

Iael, si aici a fost batalie pentru consola aia, au stat la cozi de cu seara si la 12h00 noaptea cand a fost lansarea s-au batut pe ea. Nu stiu daca gasesti, peste tot e in ruptura de stock, s-ar putea s-o gasesti pe ebay dar mai scumpa.
Du-te pe site-ul asta, introdu "Nintendo Wii" si o sa-ti dea toate site-urile unde e de vanzare.

marox, mi-ai facut chef de teatru, sper ca saptamana viitoare sa mergem si noi (daca gasim pe careva unde s-o abandonam pe piticanie)

Ina, nu ajunsei la brusel da cred ca ajungem weekendul asta ... daca trece furtuna

Io mai voiam sa va intreb daca e careva care merge in Ro in urmatoarele 30 de zile sau care stie pe cineva ce merge in ro (poate prieten, parinte in vizita etc) si ar fi dispus sa duca un pliculet. merci anticipat

la frantzuzoaice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

doruletz- zic iute...daca-i vb numa de-un pliculetz si e de imp vitala, o rog pe mama prietenei mele, care pleaca sambata si trece prin Bucuresti, daca asta te intereseaza. dar ar trebui sa ne vedem musai in seara asta sau maine dimineatza(daca dansa e de acord si eu cred ca o sa fie) ca maine pe la pranz ma vad cu prietena mea sa-i dau pliculetzul meu...........daca nu e asa graba,mai am o idee mica.

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Copiloi, imi pare rau, nu te pot ajuta. Am cautat si eu pe GOOGLE si nu am gasit nimic. Doar pe www.pagesjaunes.fr (echivalentul paginilor aurii) am gasit lista scolilor primare din Paris, cu nr de tel.

Doruletz
, fuseshi la teatru? Eu fusei! Am fost vineri seara, acilea, la noi la tara, unde avem un muzeu (Musée du Théâtre Forain) care are o adevarata sala de spectacole. A fost un spectacolas haios, cu extrase din operete. Tocmai am citit ca Alain Delon si Mireille Darc vor juca la Teatrul Marigny "Sur la route de Madison". Stii cumva cind este premiera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Multumesc mult Doruletz ( dragutza ca de obicei ). Intre timp a facut precomanda aici la importator , se pare ca aduc un transport acum la sfarsitul lunii .
Mult a fost , putin a ramas . Sa speram ca are noroc .
Am omis sa-ti spun ca ne-am simtit extraordinar la Paris si vom reveni cu mare drag !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by Marox

Copiloi, imi pare rau, nu te pot ajuta. Am cautat si eu pe GOOGLE si nu am gasit nimic. Doar pe www.pagesjaunes.fr (echivalentul paginilor aurii) am gasit lista scolilor primare din Paris, cu nr de tel.

Marox, multumesc mult. Intre timp am gasit. M-a indrumat cineva sa caut pe sit-urile Academii-lor (Academie de Paris, Academie de Marseille, etc), unde am gasit ce imi trebuia.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Fetele frantuzoaice, ce site-uri in limba franceza imi recomandati si mie pentru timpul liber (vreau sa-mi improspatez si franceza :) ) ?

Genul care cred ca m-ar atrage ar fi tot in genul acestuia, cu un forum activ pe diverse teme, cu noutati, recomandari, sfaturi feminine, retete.

Voi recomandati-mi oricum, si aleg eu.

Daca credeti ca va incarc topicul, astept recomandarile voastre pe PM.

Multumesc.
Melina

Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by madabout2003

Bonjour! Vreau sa ma inscriu si eu in grupul frantuzoaicelor!!
Cu mare bucurie v-am descoperit!! si cu atat mai mult cu cat am nevoie de sfaturile voatre pentru ca sunt o burticuta de august 2007 si cum e primul bebe sunt foarte in ceata cu tot ce se intampla...cred ca ar fi fost la fel si in Romania dar cu atat mai mult cu cat sunt in Franta!!!

Mada, bine ai venit.
Vaz ca esti din Toulouse si pt ca mai bag si eu nasul pe la frantzuzoicele mele (pe care le pupic si le salut pe aceasta cale) , vreau sa-ti recomand si eu o clinica buna din Toulouse. Eu l-am nascut pe David in 2004 la Clinica Sarrus Teinturiers si desi nu e prima in top, e o clinica de nota 20.
Uite www.clinique-sarrus-teinturiers.fr/htfr/frameset19.htm" target="_blank"> aici vei afla mai multe. Ai tot confortul posibil, atentia deosebita a pesronalului si nu e nici departe de centru (49, allée Charles de Fitte) in caz ca stai chiar in oras.
Comparativ cu a naste in Ro, iti garantez ca esti norocoasa ca ai posibilitatea sa nasti in Franta. Serviciile medicale sunt incomparabil mult mai bune.

Sarcina usoara iti doresc si o nastere asemenea.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput