La France (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Bonjour! Vreau sa ma inscriu si eu in grupul frantuzoaicelor!!
Cu mare bucurie v-am descoperit!! si cu atat mai mult cu cat am nevoie de sfaturile voatre pentru ca sunt o burticuta de august 2007 si cum e primul bebe sunt foarte in ceata cu tot ce se intampla...cred ca ar fi fost la fel si in Romania dar cu atat mai mult cu cat sunt in Franta!!!
VA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Bine ai venit Mada!! Felicitari pentru burtica!
Daca ai nelamuriri poti intreba,sintem destule care am nascut deja aici ,deci putem sa te informam.
De cit timp esti in Franta?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by spic de grau

quote:
Originally posted by ardeiash

buna fete!

vroiam sa va urez toate cele bune , sanatate si implinirea celor mai ascunse dorinte....

si sa va explic oarece .. anul acesta .. paris-ul a fost singura capitala din lume ce nu a avut parte de artificii.. daca nu a avut parte si ea... nu am avut parte nici eu... mia bine stateam la bruxelles!!!
st denis este intr-adevar un cartier pe cat de dubios.. pe atat de mizerabil!! ati avut dreptate! numai ca alta data nu tre sa ma mai frig.. si cat m-am agitat inainte cu intrebarile!!!

no... va pup si
la multi ani!

s-auzim numai de bine! si

Ardeias - eu stau aici de 4 ani, si crede-ma ca nu am vazut nici o artificie de Revelion, in afara alora personale! Deci - nu e nici primul an, si sunt sigura ca nici ultimul.

Cat priveste St Denis-ul - Ti-am zis?!Imi pare rau ca te-ai fript. Data viitoare mergi si tu la Clorofila, ca e o rezidenta super agreabila. Ar trebui sa ma plateasca aia ce publicitate le fac.

pai io la clorofila vroiam.. dar daca nu era liber.. am tot cautat o alta pensiune.. dar n-am avut noroc.. ce sa-i facvi.. data aviatoare

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Buna seara!

Mada - bine ai venit. Eu am nascut in Franta, la o clinica privata in Ile de France, in 2004. Daca te pot ajuta cu raspunsuri, nu ezita.
Majoritatea celor de aici am nascut in Franta (sau ma insel?).

Ardeias,imi pare rau ca nu ai gasit locuri.. Poate te-ai interesat prea tarziu.. Cum era si ptr sfarsitul anului....Imi pare rau.La prochaine fois!

Faza simpatica in seara asta,dupa baita.
David ma tragea de nas in timp ce eu il stergeam. In timp ce ma tragea de nas,eu macaiam, spre amuzamentul lui. Il trag si eu de nas,iar el nu zice nimic. Il intreb:
-"David, cum de nasul tau nu scoate sunete ca a lui mami?"
La care David:
"Y a plus de piles!"

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

Lumi, spiritual puiul tau ! Dar , intrebare : dialogul l-ai reprodus exact ? Adica tu l-ai intrebat in rom si el a rasp in fr ? Ca ale mele asa fac (cele mici)

O saptamana buna , fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

Mada , scuza-ma , dar nu ti-am urat adineauri "BINE AI VENIT" printre noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

quote:
Originally posted by gabgabriela

Lumi, spiritual puiul tau ! Dar , intrebare : dialogul l-ai reprodus exact ? Adica tu l-ai intrebat in rom si el a rasp in fr ? Ca ale mele asa fac (cele mici)

O saptamana buna , fetelor!

GAbriela - am reprodus exact; ca al meu la fel face: eu intreb pe romaneste si el raspunde pe franceza; sau mai face jumi-juma: "Cyrille parti acasa"; "donne moi scaun".

Pe Dav mi l-a batut o mamica azi la cresa. Eu nu eram de fata ca altfel..
DAv avea o masinuta - al lui, si nu vroia sa o dea unui bietel. Mama baiatului s-a suparat si i-a smuls masina la al meu din mana, spunand ca tb sa partajeze, ca jucariile sunt ptr toata lumea.
Al meu s-a ofticat si i-a smuls copilului jucaria, si apoi a vrut sa il articuleze.
Mama copilului l-a oprit inainte sa il loveasca al meu pe al ei, i-a prins mana si i-a tras una peste ea.

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

fetelor, iar dau buzna peste voi cu o intrebare: planuim sa stam cateva zile in aprilie de Paste in zona Montpellier. Fiind vacanta scurta mi-e teama de aglomeratie pe autoroute intre Briusel si Montpellier. Din experienta voastra e de jale pe drum zilele astea, sa aleg mai bine avionul de la Paris?
Sarumana pt orice crampotzel de informatzie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

mada, bine ai venit!

spic, ce chestie ciudata, educatoarele unde erau in timpul asta, de ce n-au intervenit? si ce cauta mamica aia acolo, are dreptul sa stea cu fi-su la cresa?

ina, uite www.bison-fute.equipement.gouv.fr/fr/rubrique.php3?id_rubrique=41" target="_blank">aici previziunile pentru 2007 ale bovideei. In general de sarbatori e cam multa lume pe drumuri dar rareori se intampla sa ramai blocat cu orele pe autostrada.
Exista si un GPS cu informatiile de trafic, au aia de la ViaMichelin unul care iti anunta busoanele in timp real si iti arata pe unde sa le ocolesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Sarumana Doruletz Tres util, l-am salvat pentru viitor.

Mergi la inceput