La France (60)
Raspunsuri - Pagina 16
doruletz spune:
PS Otilia, hai ca abia acu mi-am dat seama la ce te gandeai tu cand ma intrebasi de bijouurile fransoazei. Valeu, nici vorba de asa ceva, nici nu mi-a trecut prin cap statutul Fransoazei cand zisei ca sunt prea frumoase, m-am gandit exclusiv la stilul in care se imbraca si la gusturile ei, io zic ca astea conteaza cel mai mult cand e sa oferi un bijou drept cadou unuia care nu-ti e prea apropiat. Scuze daca s-a inteles altceva. Nu am luat in considerare nici un alt element, nici nu mi-a traznit prin cap sa ma gandesc la profesia ei, ca dovada, imi trebui o juma de zi ca sa inteleg ce ai vrut sa zici.
Otilia spune:
quote:Doruletz , io aveam ideile cam neclare in noaptea aia si chiar n-am inteles la ce te refereai, prima oara m-am gindit ca poate-ti imaginezi ca sunt prea scumpe , iar apoi, susceptibila, m-am gindit ca poate ca nu-ti plac. Doar ca acum m-am linistit! Inteleg ca fransoaza are alt stil, nu-i bai...
Originally posted by doruletz
PS Otilia, hai ca abia acu mi-am dat seama la ce te gandeai tu cand ma intrebasi de bijouurile fransoazei. Valeu, nici vorba de asa ceva, nici nu mi-a trecut prin cap statutul Fransoazei cand zisei ca sunt prea frumoase, m-am gandit exclusiv la stilul in care se imbraca si la gusturile ei, io zic ca astea conteaza cel mai mult cand e sa oferi un bijou drept cadou unuia care nu-ti e prea apropiat. Scuze daca s-a inteles altceva. Nu am luat in considerare nici un alt element, nici nu mi-a traznit prin cap sa ma gandesc la profesia ei, ca dovada, imi trebui o juma de zi ca sa inteleg ce ai vrut sa zici.
Si m-a cam luat valul, sigur ca o bijuterie nu-i un cadou potrivit de la o mamica pentru o nounou, astea se ofera mai ales de catre soti/iubiti , sau de catre creatoare insasi... Dar cel mai sigur este ca impricinata (purtatoarea bijuului) sa-si aleaga singura ce-i place.
Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Floricici din gradina mea
frunzaverde2 spune:
Draga Otilia,
Eu am primit drept cadou de Craciun de la "managera" mea( a nu se citi "menagere" !)o bijuterie de genul celor pe care le faci si tu.Fiica ei de 17 ani le face singura si cu multa iscusinta si simt estetic, ca si tine. Cum sintem trei "fete" in echipa ei, a adus cite ceva specific fiecareia, asa cum si-a facut ea imaginea despre noi. Colegele mele au primit una cercei "atirnatori", cealalta un colier. Eu am primit un fel de ac de pus la reverul hainei, facut cu Swarowsky si argint si atunci m-am gindit la tine.
I-am comunicat link-ul la semnatura ta pe DC dar pare destul de greu de accesat, mai ales ca ele nu cunosc rom^neste si navigatia pe site pina sa ajunga la tine e un adevarat "parcours du combattant".
Am constatat ca de la un "post" la altul bijuteriile tale nu sint aceleasi.
Ai cumva un link usor de accesat unde sa le poata vedea pe toate si pe care sa i-l comunic prin email ?
Multumesc si Craciun fericit tuturor !
nb: Ca in fiecare an, eu il voi sarbatori fara sarmale, fara cozonac, fara cornulete, fara saratele, fara salata boeuf,
dar cu buche de Noel, chapon aux marrons, litchies, fromage de chevre, creme de marrons, marrons glaces, chocolats (si sotul meu a epuizat 3 cutii de bomboane de ciocolata de la sfintul Nicolae pina azi, si inca nu e Craciunul).
frunzaverde2 spune:
PENTRU TOATE FETELE (si baietii) DE LA PARIS :
Cu ocazia sarbatorii Craciunului :
In seara de 24 decembrie, dupa vecernia de la ora 18h00, toti rom^nii si prietenii lor (francezi, straini) sint bineveniti, cu mincare si bautura nealcolizata, pentru a petrece impreuna seara colindelor la biserica ortodoxa rom^na din 9bis rue Jean de Beauvais, 75005, Paris.
In seara de 25 decembrie la ora 19h00, Institutul Rom^n de Cultura din 1 rue de l'Exposition, 75007 Paris propune o intilnire traditionala rom^neasca a tuturor rom^nilor din capitala franceza.
nb : daca as fi fost singura m-as fi dus la ambele, din fericire vine o parte din familia mea din Ro si voi petrece probabil cel mai frumos Craciun francez al meu de 13 ani incoace !
gabgabriela spune:
Otilia, primesti si urarile mele de fericire si bucurii alaturi de cei dragi tie , la sfarsitul zilei ? Ca eu abia acum am intrat !!
Si Craciun fericit tuturor !
Otilia spune:
quote:Mihaela, merci de mesaj!
Originally posted by mihiasiro
Draga Otilia,
Eu am primit drept cadou de Craciun de la "managera" mea( a nu se citi "menagere" !)o bijuterie de genul celor pe care le faci si tu.Fiica ei de 17 ani le face singura si cu multa iscusinta si simt estetic, ca si tine. Cum sintem trei "fete" in echipa ei, a adus cite ceva specific fiecareia, asa cum si-a facut ea imaginea despre noi. Colegele mele au primit una cercei "atirnatori", cealalta un colier. Eu am primit un fel de ac de pus la reverul hainei, facut cu Swarowsky si argint si atunci m-am gindit la tine.
I-am comunicat link-ul la semnatura ta pe DC dar pare destul de greu de accesat, mai ales ca ele nu cunosc rom^neste si navigatia pe site pina sa ajunga la tine e un adevarat "parcours du combattant".
Am constatat ca de la un "post" la altul bijuteriile tale nu sint aceleasi.
Ai cumva un link usor de accesat unde sa le poata vedea pe toate si pe care sa i-l comunic prin email ?
Mi-am amintit ca si una dintre mamicile pentru care lucrez mi-a facut cadou bijuterii (nici nu mai stiu daca cu vreo ocazie anume sau doar asa...), dar ea are un boutique de pret-à-porter si mi-a daruit probabil ceva dintr-un fin de serie, ceva dragut oricum, din metal obisnuit (ca doar nu-mi daruia aur cu diamante ), dar eu nu le-am purtat inca, e drept ca nu-s tocmai stilul meu, nu-mi place in mod deosebit sa port bijuterii din metal simplu, prefer pietrele naturale sau cristalul Swarovski, de departe.
Uite linkul direct de la bijuuri: http://s63.photobucket.com/albums/h147/floricici/bijoux/
Bijuteriile o sa le pun sistematic in momentul in care termin cite una, adevarul e ca am mult de lucru acum, mi-am facut un stoc de materiale destul de important si am si idei cu carul... Doar cu timpul stau foarte prost. Am si multe perle de cultura de diverse culori, vreau sa le combin cu nacre (sidef), dar e destul de greu de gasit nuante asortate.
Oricum cred ca te-a bucurat cadoul managerei facut de mina fiicei ei, e ceva original, unicat si... cred ca e mai pretios si mai deosebit decit orice alt cadou cumparat de-a gata.
Eu am ramas cu mai putine bijuuri, tot ce-am avut in nuante de negru sau cristal i le-am dat in vinzare mamicii care are boutique (ea cica n-are decit haine pe nuante de negru la boutique), nu stiu ce-o sa fac cu celelalte colorate, dar dupa ce fac mai multe sunt sigura ca gasesc vreun boutique interesat. Oricum vreau sa fac fotografii la toate si eventual sa-mi fac un sort de catalog de prezentare (am innebunit de tot cu bijuurile mele, nu stiu cum de m-a apucat asa o pasiune nebuna, a aparut din senin )
Bun, sa vorbim si de altceva in prejma Craciunului... gata cozonacii fetelor? Si brad ati facut?
Va , un Craciun Fericit si senin tuturor!
Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Otilia spune:
Doruletz si Gabriela, multumesc pentru urari!
Sarbatori Fericite si-un Mos cu desaga plina de cadouri!
Adélie la p'tite souris
Bijoux passion
Corina spune:
Craciun fericit cu multe cadouri si multa sanatate!
Pupici la toate fetele de pe LaFrance!!
liliprejbeanu spune:
Craciun fericit! Sa petreceti cu bine nasterea lui Isus, sa aveti parte de sanatate si multe vise implinite!
Liliana & Vladut & Lucian