* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)
Raspunsuri - Pagina 7
simona_toma spune:
Nu mai pooot!!Nu stiu ce are strumfu' de se agita noaptea.Da' se agita rau de tot, se intoarce pe toate partile.Am incercat teiu' argintiu de care zise Andreea, da nimic, frate, parca e mai rau.La el are efecte opuse.Azi noapte a fost cel mai rau.Cred ca din 2 in 2 min se misca si eu n-am putut sa doooorm!!!!Sunt rupta.L-am pus si pe picioare, da' nimic, agitatie continua.Nu se vede nici un dintisor!!Nu cred ca e de la ei.Ce sa mai fac, ca innebunesc, pe cuvantu' meu.Ziua imi mai trece supararea dar noaptea mor de ciuda si de frustrare.Sunt tare dezamagita ca nu am gasit metoda sa fac copilu' sa doarma si el normal.Nu stiu ce sa mai incerc.Micaalsa, te inteleg asa bine!!La voi cum mai sunt noptile?Mai aveti mucisori?
Ma gandesc ca o mare parte din vina e a suzetei, sa o ia naiba.O cauta noaptea asa disperat!!Cred ca o sa incerc sa nu i-o mai dau.Asta o sa insemne alte nopti albe, mi-e groaza sa ma gandesc.Dar poate o sa fie bine sa-l dezvat acum, cand mai e mic, poate n-o sa mai am nici o sansa mai tarziu.
Dati-mi si voi idei, ca nu mai pot.Sunt cu nervii la pamant.IAAAAR
Ada, ce bine ca ai revenit, ia zi-mi tu ceva de incurajare, ca te pricepi de minune.Si bine ca ai postat contul pt Andrei, o sa fac si eu o donatie.
Ma duc sa dorm ca adormi si Edutu(pe picioare, fara suzi, dar a trebuit sa i-o plasez la cateva min dupa ce a adormit, ca a inceput sa planga ).Cum fac mai, sa-l dezvat?
Qamar spune:
quote:
Originally posted by simona_toma
Nu mai pooot!!Nu stiu ce are strumfu' de se agita noaptea.Da' se agita rau de tot, se intoarce pe toate partile.Am incercat teiu' argintiu de care zise Andreea, da nimic, frate, parca e mai rau.La el are efecte opuse.Azi noapte a fost cel mai rau.Cred ca din 2 in 2 min se misca si eu n-am putut sa doooorm!!!!Sunt rupta.L-am pus si pe picioare, da' nimic, agitatie continua.Nu se vede nici un dintisor!!Nu cred ca e de la ei.Ce sa mai fac, ca innebunesc, pe cuvantu' meu.Ziua imi mai trece supararea dar noaptea mor de ciuda si de frustrare.Sunt tare dezamagita ca nu am gasit metoda sa fac copilu' sa doarma si el normal.Nu stiu ce sa mai incerc.Micaalsa, te inteleg asa bine!!La voi cum mai sunt noptile?Mai aveti mucisori?
Ma gandesc ca o mare parte din vina e a suzetei, sa o ia naiba.O cauta noaptea asa disperat!!Cred ca o sa incerc sa nu i-o mai dau.Asta o sa insemne alte nopti albe, mi-e groaza sa ma gandesc.Dar poate o sa fie bine sa-l dezvat acum, cand mai e mic, poate n-o sa mai am nici o sansa mai tarziu.
Ada, ce bine ca ai revenit, ia zi-mi tu ceva de incurajare, ca te pricepi de minune.Si bine ca ai postat contul pt Andrei, o sa fac si eu o donatie.
Ma duc sa dorm ca adormi si Edutu(pe picioare, fara suzi, dar a trebuit sa i-o plasez la cateva min dupa ce a adormit, ca a inceput sa planga ).Cum fac mai, sa-l dezvat?
Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu
http://community.webshots.com/album/554206349QeVTOi(POZE NOI)
http://community.webshots.com/user/simonatoma
simona, sphatul meu e din categoria Nu phaceti ca mine, dar ti-l zic; a avut si Bia o perioada de-asta, de nu dormea noaptea si se agita non-stop, cu sau phara suzeta, phara dinti sau alte probleme...Ce am phacut?am luat-o cu noi in pat, chiar daca nu se recomanda, sau numai cu mine, si l-am exilat pe Dr cateva nopti. Asa am reusit sa ne mai odihnim si noi; din phericire, dupa vreo 10 zile am pus-o din nou in patut si nu a protestat- exista riscul sa se obisnuiasca cu tine/voi...
incearca totusi, daca nu ai incercat inca, sa il obosesti ziua, sa il tii aphara la aer cat mai mult...uneori phunctioneaza
succes!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
Qamar spune:
www.youtube.com/watch?v=A5OkQIPQZho" target="_blank">Bia dansatoare -scuzati calitatea, e philmat cu telephonu
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
aalina2003 spune:
Simona Toma, din pacate, sfaturi nu am, in afara de clasicele: poate ii e foame, sete, prea cald sau prea frig sau il doare ceva..dar eu personal cred ca mai sunt si muuulte motive pentru care se foiesc ei noaptea si nici un pediatru din lume nu le stie..
Ana s-a trezit pe la 3, da' io, misheaua, nu i-am dat nici un lapte, ca acu' 2 nopti cand i-am dat si a mancat vreao 70ml, ci am pus-o pe picioare, i-am dat ceaisi a adormit la loc pana la 7.30.Treaba e ca s-a trezit iar dupa 30 min, da' i-am aplicat acelasi tratament.M-am gandit eu ca are 7 luni si ca daca nu a mancat la 2 luni noaptea, de ce ar incepe acum..Singura consolare care-mi trece prin minte e ca "o sa creasca mare" si poate o fi mai bine!Cu suzeta e treaba grea, mai bine il inveti s-o gaseasca singur ca sa-l dezveti nu cred ca e asa usor.Ideea e sa nu il inveti deloc, da' acu' e cam tarziu pentru asta. Ana isi gaseste degetelul prin somn asa ca am scapat de treaba asta, dar sunt alte alea mai tarziu.
Noe,mey, voi aveti saltea cu apa sau ai pus ceva tzepi in patul ala, de nu poate cupilu' sa sada frumos? Cunosc si eu un cuplu stabilit in NZ, ea a terminat aici Relatii Internationale, buna la mate era fata, el, cred, ceva IT, da' nu stiu sigur. Au un baiat de vreo 6 ani. Ea a facut un master acolo, da' nu stiu in ce domeniu si aia o iubesc si o vor la o catedra, pe la Univ.Cupilu' merge la scoala. Anul asta au chemat si parintii acolo definitiv, sa aiba grija de baiat, si primesc si ceva pensie, pentru ca ambii lor copii sunt plecati. S-au adaptat destul de bine pentru ca lucreaza amandoi, ei asa spun. Prieteni au cateva familii de romani si cam atat. de fapt, de asta le-ar fi greu, ea s-ar fi intors la un moment dat din cauza asta, dar nu a vrut el. Cam atat stiu eu>
Ada, multumesc pentru adresa, sper sa ajung maine la banca, ca azi e zi de aerobic si sotu' zice ca e destul ca sta cu Ana si 2 ore, chipurile cu el nu-i asa de cuminte cum e cu mine..Pai el crede ca e posibil ca el sa sada la computer si ea sa sada frumusel langael si sa se joace...hmmm, nu cred!
M-am intins destul, va pup!
adar spune:
Simona draga mea ... ce sa zic ... imi pare tare rau ca e asa ... poate daca-i dau o bere seara ... ????
La noi problema asta nu exista, "suzi" e element de decor si ma bucur ca nu i-am dat-o deloc, cu mici exceptii ... dar Maia dorme tare bine noaptea, o mai trezesc io cu "ciocanitoarea" , adica atunci cand tastez, dar in rest .... Cred ca intr-adevar si plimbatul pe afara joaca un rol foarte important. Noi iesim mult la aer. Incearca sa stati mai mult afara, joaca-te cu el, pune-l mult pe burtica sa oboseasca ... si daca nu vrea ... da-i dom'le copilului o bere ... poate asa merge ...
Bai fetelor, ati vazut ce imi face Noe????? Imi arata filmulete cu printesica de Bia, caRE sta in fundulet si mananca jucarii ... VREAU SI EU !!!!!!!!!!!!!!!
AI LAV IU BIA !!![
adar si MAIA(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Tine aripioara asta, voinice ...
Tot despre Andrei ...
Catrinel_17 spune:
NOE, gagica respectiva era nascuta in NZ…daca-s macar cativa acolo ca ea, si te-ai scos. Super-simpatica. I-am pove lui husband de Andrei si mai trimitem o tura. Broasca… mai exista, ca avem acuma ala chestie preferata, cutia in care erau servetelele (uscate). Roadem la ea like there’s no tomorrow.
Ce dulce-i Bia!! Sta super in funduletz!
SIMONA, da’ daca numai se misca…daca nu plange, nu se screme, nu se vaita, nu geme… poate e OK! Adevaru-I ca nici eu nu as putea dormi daca as simti-o sa se fioeste. Nu poti sa dormi in alta camera? Zau ca e mai bine si jur ca l-ai auzi daca plange, chiar si fara babyfon.
ADAR
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Laura Ioana spune:
Diana, Bia e o super fetita De mult am tot vrut sa-ti spun ce frumusica e si okioasa (o vad mereu in poza de pe mess)! Sa creasca mare
Ada ce ma bucur ca te-ai intors!
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Biuta spune:
Dragele mele..la fazele cu uratul de La Multi Ani...si eu sunt de acord cu uratul la cate un anisor..altfel..ma simt asa de nasol ca si la cei foarte dragi mie..nu sunt atenta...
Cum om reusi sa nu uitam cand implinesc gomboteii un an..e o enigma..ca eu una..nu mi-am revenit cu memoria
Noe..Bia..ca de obicei..scumpa pana peste poate :)
Fetiliiiiii...am o intrebare..ai vostri rad de numa..asa.pret de cateva sec...si dupa aia sunt seriosi..si iar rad..iar seriosi?????
Pup gascuta si le doresc sanatate la toti..
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by roxivan
Pai aluatul ma interesa...nu-mi iese pufos.
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/roxana82ro
Sorry, de-asta apelez si eu la mama/soacra . Are el, aluatul asta un secret pe care sunt convinsa ca nu-l aflu in o mie de ani.
Pozele mele
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)
micaalsa spune:
quote:
Originally posted by simona_toma
Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu
http://community.webshots.com/album/554206349QeVTOi(POZE NOI)
http://community.webshots.com/user/simonatoma
Simona, noi de vreo doua nopti dormim nesperat de bine, mai ales ca e si racita si fornaie saraca din nas de mi-i mai mare mila. Nu stiu care e secretul ... sa speram ca o tine ca doar de 2 sau 3 ori pe noapte s-a trezit in ultima vreme. Sper sa nu fie de la Panadol, ca i-am dat in ultimele zile seara, si dupa aia sa inceapa iar cu trezitul ca ma si spanzur. Noi n-avem treaba cu suzeta ... noua ne trebuie tzitzi toata noaptea. Asa ca tot o mancare de peshte e si la noi. Eu nu pot sa-ti dau nici un sfat, mai degraba astept sa vad ce te sfatuiesc fetele ca doara nici la mine nu-i roza situatia. Dar stii cum e "orice invat are si un dezvat" ... cred ca e greu dar daca suzeta-i de vina n-o sa ai ce face si pana la urma va trebui sa i-o scoti. Pe mine ma batea gandul sapt. trecuta sa o invat cu suzeta ca poate-mi mai lasa tzatzele-n pace dar dupa aia am stat si m-am gandit ca repar ceva si stric altceva ... ca o sa incep sa ma trezesc sa bag suzeta-n gura. Asa ca mergem inainte deocamdata, vedem noi ce o sa mai facem pe parcurs.
Pozele mele
Anamaria lui Iulia (23.03.2006)