* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare natiune!

Scriu un pik sa va spun ca ne mai dau 2 dintu sus...Azi la 6 dimineata tzumpininu scutura nervos caruselu mai ceva decat atomica ptr ca nu il baga nimeni in seama S-a dus repede tati si l-a luat pe motiv ca ne mai trebuie si ptr fetita..la cati bani a dat pe el! Dar imediat ce a plecat la serviciu mami i=a pus baiatului caruselu` la loc

Fetele eu sunt happy ca o romanca a luat locul 3 la mondialele de gimnastica! Tare mi-era teama ca se va duce totul de rapa!

Ada ce fain ca te=ai razgandit! era si pacat sa nu mai intri pe aici! Sper ca si Aida sa se razgandeasca si sa dea uitarii totul! Si eu stau super prost cu timpul, insa mai fur...ma gandeam sa ma las de sport, insa sotul nu admite...

Noe multam ptr vestile despre Andrei...de multe ori ma gandesc la sufletelul asta mic...trece prin multe....chiar prea multe.
Bafta la scoala!

Poli m=am uitat si eu un pic la desene...sunt faine astea cu Disney...abia astept sa mai creasca bebe sa le vedem impreuna.

Pupici tuturor!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Si pentru ca este deja 20 oct., peste balta, vrusei sa fiu prima care sa ureze un sincer www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q&mode=related&search=HAPPY%20BIRTHDAY" target="_blank">Happy birthday pentru o mamica speciala.
O www.youtube.com/watch?v=eCJwdtXj0p0&mode=related&search=" target="_blank">melodie care mie imi place foarte mult.
Iti dorim o viata frumoasa, plina de realizari, bucurii, iubire multa din partea celor dragi si sanatate!
pentru Ileana!
La multi ani!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ile la multi ani si multa sanatate!
www.youtube.com/watch?v=uI8AKrT-XeE" target="_blank">A song for you!

Ile!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani Ile si tot ce iti doresti sa se implineasca!

Adar, bine ai revenit printre noi! Ne-ai lipsit, se pare ca si noi tie. Asteptam un semn si de la Aida.

Noe, ma surprinde ca te gandesti sa pleci in NZ (am si eu niste amici acolo), as fi vrut sa cred ca sunt si Romani fericiti in Romania, ca te numeri printre ei, offf doamne prea pleaca toti departe... Oricum sunt sigura ca vei analiza bine plusurile si minusurile unei asemenea plecari, si punand in balanta toate datele vei lua hotararea cea mai buna pt voi.

Fetelor, noi azi am aniversat 10 ani de casnicie, data sarbatorita pentru prima oara cu fetita. Oare ce am pazit atatia ani? Studii, cariera, imigrare, prostii. Acum ca prioritatea no 1 a devenit minunea de printesa, parca nu mai am chiar nici o scuza, orice altceva mi se pare timp irosit, spuneti-mi e normal sau am luat-o eu razna?

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Kim, sa fiti fericiti, sa aveti intelegere unul pentru celalalt si sa va iubiti mult.
Si eu ma gandeam de ce nu oi fi facut copii mai devreme??? Am pierdut o sarcina si de atunci mi s-a dus tot curajul. Au trecut anii si eu tot speriata eram. Pana cand familia si prietenii au inceput sa faca presiuni asupra noastra si atunci m-am hotarat sa mai incerc o data. Dzeu o avea grija de mine.
Zilele trecute vorbeam cu sotul si faceam calculul ca daca as fi ramas insarcinata din primul an de prietenie cu sotul meu, copilul ar fi avut acum 15 ani.
Eu cand ii vad pe ai mei ce frumosi sunt (pfuai de mine, urla cioara din mine) ma gandesc cum ar fi aratat primul nostru puiut.
Sa nu mai spun, ca zilele trecute o cunostinta a preferat sa faca intrerupere de sarcina, la insistentele sotului, ca a auzit ca are gemeni. mai aveau un baietel de 2 anisori. Nu mi-a venit sa cred. Stabiliti in USA cu conditii materiale bune. A facut crima de doua ori, eu asa o numesc.
Da. Schimb subiectul.
Aseara Eva mi-a papat 113 gr. de fasole verde si 113 de banana cu iaurt. Tot mi s-a trezit noaptea sa pape lapticul .
In seara asta a fost un chin sa-i dau sa manance mancarica solida. fara nici un pic de exagerare pot spune ca aveam nevoie de umbrela. Mamzel Farfuzel avea o placere deosebita sa scuipe cu mancarea in gura. Ajunseram pe la niste prieteni si gazda incepuse sa-mi piguleasca mazarea din cap. Frumos, nu?!
Kim, la globul din perle am muncit 7 ore. Fara nici o exagerare. Am bagat peste 250 de perlute. Laborios rau de tot.
Roxi, cel care ti-a placut tie a fost cel mai usor.
Azi am mai terminat doua.
Saru'mana pentru aprecieri.
Noe, eu zic ca e bine ca plecati in NZ. Am auzit ca e tare frumos. Noi un moment nu regretam ca am plecat din Ro. Si nu m-as mai intoarce pana nu vad o schimbare in bine acasa.
Initial am vrut sa plecam in Canada, mai aveam decat sa ne ridicam viza, deci eram la ultimul pas cand sotului i s-a oferit o slujba in USA. Am ales ultima varianta. Si de atunci am asteptat aproape 6 ani ca sa mai mergem si noi un pas inainte in acel proces de green card.
Fetelor, va las ca nu prea pot sa-mi adun gandurile. Paharelul de visinata isi facu efectul. Cred ca nu voi mai fi capabila nici povestea lui Luka-Puka sa i-o spun. Nici nu ma mai uit in urma sa vad cat de coerenta fusei ca sigur ar trebui sa dau Edit sa fac modificari.
Pana la urm. intalnire va doresc un we placut.

Mergi la inceput

Kim, imi amintesc eu bine cand anul trecut ne intrebai ce cadou sa ii iei sotului pentru aniversarea voastra? Si noi, burticoasele, am venit cu idei.
Gata. Pup

Mergi la inceput

Fetele, mai pusei si eu niste poze incepand de aici: http://community.webshots.com/album/553753625NjjgRk?start=48
Gata, acum chiar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Meeeey, ghioceilor, am un test POZITIV!!!!! A doua linioara e mai slaba, dar ma simt super fericita si speriata in acelasi timp!!!
Nu vom anunta pe nimeni, inca, pana nu mergem la dr sa vedem ca treaba e ok! Acu' am inceput sa ma tem de SEU, dar sper ca a doua linie e mai slaba doar ptc e sarcina mica

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

La Multi Ani!!! Ile, sa fii fericita si Viv sa-ti lumineze fiecare zi a vietii tale. Pupici de la noi si multe .
Kim, sa fiti fericiti si la multi multi ani impreuna. Sa stii ca si eu stau si ma intreb ce-am facut 4 ani de cand m-am casatorit ... nu-ti dai seama ce inseamna un copil intr-o familie decat dupa ce-l ai. Nu cred ca-i vorba ca o luam razna, cred ca asta inseamna fericire si implinire.
ciuf, esti mortala ...chiar ti-a ramas mazare-n freza? Eu inca n-am patit de-astea dar nu se stie niciodata ce-o apuca si pe-a mea. Vai ce super e leaganul ala atarnat de tocul usii. Chiar m-ai dat gata ...oare eu gasesc asa ceva pe-aici? Eu sunt inebunita sa-i cumpar la Iulia tot felul de bazaconii care sa-i umple timpul ca asa repede se plictiseste de ele .
Laura sunt super fericita sa aud vestea asta. Sa dea Dumnezeu sa ai un copilas sanatos, sunt sigura ca El te va ajuta si va fii bine. Sa ne tii la curent cu tot tot .... poze de la eco, cu burtica etc, ca mie tare dor mi-e de perioada aia.

Ma pregatesc acum de mers cu Iulia la medic, m-am hotarat sa ma duc pana la urma sa mai aud ce debiteaza. Ca se pare ca nu merge inspre bine cu raceala asta si mi-e frica s-o tin pe weekend asa. Sa vad, astia de prin Bistrita sunt de vreo treaba ca in Alba m-am lamurit. Aseara am mers la un cabinet si dupa ce am asteptat 2 ore cu copilu-n brate pe hol, am plecat acasa. Asta in conditiile in care aveam programare. Asa-i la noi, ce poti sa faci.
Va pupic, fug acum.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Doamne, Laura, e adevarat ??????????????

Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa fie cu adevarat bebel in burtica ta ... offf, am emotii de zici ca eu sunt cu testu'-n mana ...
Nu cred ca e cazul sa te gandesti la SEU, daca era asa, ai fi avut dureri, si tu nu ai, nuuu??? Hai, capul sus si gandeste pozitiv: la tine in burtica e un samburel, si tu trebuie sa ai mare grija de el, ok? Asteptam cu nerabdare vestile de dupa control .... ma voi ruga la Dumnezeu sa fie bine ... Doamne ajuta!!!

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Tine aripioara asta, voinice ...

Tot despre Andrei ...

Mergi la inceput