* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Irina - sa stii ca si eu tot banutii aia ii astept in fiecare luna, ca de acolo pot trimite si eu ceva fara sa stie zgarcitul meu sotz ...
Asa ca, in fiecare luna, rup de acolo ceva si ii trimit unui om care are nevoie sau ii mai cumpar fetitei vecinei mele ceva bun, ceva de spalat, hainute ... ca tare imi e draga si tare mai are nevoie de multe ....
Acum insa, sufletul meu e numai la Andrei. Am jurat (si am spus asta tuturor!!!) ca daca voi castiga la loto ii voi plati toata factura, tot. Altfel ... nu am de unde, oricat as vrea ... insa ma consolez cu ideea ca cineva tare drag mie mi-a zis un lucru tare frumos: "este destul si faptul ca te gandesti cu atata dragoste la puiul acela, ca te rogi la Dumnezeu in fiecare zi pentru el. Dumnezeu vede ...."
Asa ca ... eu cred in minuni, Maia e una din minunile vietii mele, a venit cand toata lumea spunea ca nu voi putea avea copii, deci ... Andrei va trai, prin rugaciunile noastre, prin ajutorul nostru ....

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Tine aripioara asta, voinice ...

Tot despre Andrei ...

Mergi la inceput

Fetelor, vedeti/auziti si voi reclama asta stupida de la euroclinic ????? Ca nu mai pot ...... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cum pot scapa de ea ???????

Tot despre Andrei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by adar

Fetelor, vedeti/auziti si voi reclama asta stupida de la euroclinic ????? Ca nu mai pot ...... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cum pot scapa de ea ???????

Tot despre Andrei ...

credeam ca sunt singura care suphera
deci:
Volume=Mute

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Micaalsa, da-mi si mie reteta ta de pizza, te rog. Si eu fac pizza in casa.

Adar, tare frumos ai mai spus! Eu nu stiu reclama aia. Pe mine ma enerveaza aia la Tra..avia, cu puii vii.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Mey Adar, bine ai revenit printre noi..si poate scuzele tale o intorc din drum si pe Aida..
Spune-mi mie aici, clar, cum se face cu banutii astia pentru Andrei, mie la BRD mi-ar fi simplu , ca tot ma duc acolo sa pletesc o rata..sau poate pot sa-i pun pe un card al cuiva. Se poate face transfer card-card la la bancomat sau trebuie sa ma duc la banca?
Mey Noe, mey..Noua Zeelanda?..Pe-acolo s-au filmat alea cu inelu'..Fratia inelului si mai e unul, parca. Beutiful country!..da'tocmai acu' v-ati hotarat, cand ne "baga" si pe noi in UE?..sau sunteti voi mai cu dor de duca? Oricum, mai dureaza vreo 6 luni, pana obtineti toate actele, nu? La masini, eu nu prea ma pricep, dar VW suna bine, de oricare ar fi el..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aalina2003

Mey Adar, bine ai revenit printre noi..si poate scuzele tale o intorc din drum si pe Aida..
Spune-mi mie aici, clar, cum se face cu banutii astia pentru Andrei, mie la BRD mi-ar fi simplu , ca tot ma duc acolo sa pletesc o rata..sau poate pot sa-i pun pe un card al cuiva. Se poate face transfer card-card la la bancomat sau trebuie sa ma duc la banca?
Mey Noe, mey..Noua Zeelanda?..Pe-acolo s-au filmat alea cu inelu'..Fratia inelului si mai e unul, parca. Beutiful country!..da'tocmai acu' v-ati hotarat, cand ne "baga" si pe noi in UE?..sau sunteti voi mai cu dor de duca? Oricum, mai dureaza vreo 6 luni, pana obtineti toate actele, nu? La masini, eu nu prea ma pricep, dar VW suna bine, de oricare ar fi el..

eu am donat de pe card, dar am ING si se poate phace asta la Selph banking....
ihi, beautiphul country

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by roxivan

Micaalsa, da-mi si mie reteta ta de pizza, te rog. Si eu fac pizza in casa.

http://new.photos.yahoo.com/roxana82ro

Roxi, nu-ti imagina ca cine stie ce reteta am eu de pizza. Maica-mea (sau soacra-mea, dupa caz ) imi face aluatul, ca eu habar n-am cum sa-l meshteresc si eu arunc acolo pe el sunca, ciupercile ...cam fiecare ce-i place (porumb, masline etc.). Chestie rapida si nu nu stiu ce filozofie.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

si pe mine ma tenteaza PoloCatrinel, caruciorul incape bine in portbagaj?sa nu am vreo surpriza...Si daca tot vorbeam de poze ieri, sa stii ca am admirat si printesa cu broscoiul-print..s-a transphormat sau inca mai trebuie pupat/ros/mestecat de Oana?mai zi de prietena ta din NZ, cum s-au adaptat?le e bine?despre Andrei-da , stiam ca ai trimis bani

Irina,sper sa nu phie raceala, pe Dragos abia l-am pus pe picioare,..multumesc stiu eu cui pentru pontul cu tuica phiarta..da' ce s-o mai bucurat si el ca il tratez cu asa un "medicament"!sa stii ca si eu ma bazez de multe ori pe banii aia de la stat, nu de alta, dar cu rata la masina, plus o gramada de alte cheltuieli..ii astept cu nerabdareSeat e super ok, parintii mei au Cordoba si sunt phoarte multumiti. Sa va bucurati de ea la max!

micaalsa, eu vreau neaparat sa dau examu de sophat anu asta, ca de la anu se ingroasa treaba...Cat despre mucisori, la noi a mers phoarte bine cu pompita la aspirator, desi eram tare sceptici inainte; nu in exces, dar seara inainte de culcare prindea bine o tura de aspirat...Cat a phost racita am tinut si umidiphicatorul in camera, sa nu phie aerul prea uscat.Pupam si sper sa treaca!

Roxi, tinem pumnii pt vaccin sa phie ok!Phiat nu prea-mi place...as prephera o nemteasca, totusi..am mai mare incredere in ele.Pupam!

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

aalina - uite aici datele lui Dragos, tatal lui Andrei :

FAGUREL DRAGOS
CNP: 1 78 02 22 17 03 78
IBAN: RO 50 BRDE 445 SV 58 54 350 44 50
BRD VICTORIEI (Bucuresti, Calea Victoriei nr. 224, bl. D5)

Poti sa faci transfer daca ai cont acolo, daca nu, depui numerar la ghiseu ... te vor indruma doamnele de acolo sigur . Multumim ...

Tot despre Andrei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Pai aluatul ma interesa...nu-mi iese pufos.

Mergi la inceput