* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Diana, bravo, bine ai facut ca ai copiat aici mesajul.

Fetelor, am pus la mine la semnatura un link cu pagina lui Andrei. Haideti sa il ajutam si noi cu ceva ... nu stiu, sa stranga cineva niste bani, sa trimitem toate, fiecare cat poate, e vorba de VIATA lui Andrei ... daca nu se strang banii, poate fi rau, iar Andrei nu prea mai are asa putere, chiar daca el e un barbat adevarat ...
Eu cred ca o suma cat de mica, poate ajuta enorm. daca trimitem fiecare 100.000, 200.000 sau cat putem, il putem ajuta cumva. Nu uitati ca picaturile formeaza oceanul. Haideti sa fim unite, sa il ajutam pe Andrei, sa o ajutam pe Doina. Nu uitati ca Doina e o mamica de martie-aprilie ...

Conturile sunt pe site sau aici undeva . Eu va multumesc in numele lor, pentru ca stiu ca ma pot baza pe voi!

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Tine aripioara asta, voinice ...
Intinde-i o mana lui Andrei !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

phetele, multumim mult pentru aprecierile de poze de Bia sa stiti ca si eu ma uit de phiecare data la poze de bebei si de mamici, si ma uit cu drag, deja pot sa ii recunosc si phara sa citesc numele sau sa vad al cui bebe e, da, se poate sa mai uit sa zic vreodata ca am vizionat pozele, si imi pare rau....insa se pare ca si memoria mea are de supherit..

cat despre zile de nastere, ca tot se discuta aici, de ce sa nu recunosc, mi-e mult mai drag sa ii zic la multi ani Oanei, sau Theei, sau Maiei, sau lui Rudy, sau Mariucii,sau Adinei, sau Aliciei, sau Mariei, sau Alexandrei, sau lui Anthony, sau lui Markus, sau lui Iustin, sau lui Matei, sau Ambrei, sau lui Eduard, sau lui Darius, sau lui Keane,sau lui David, sau Biei, sau lui Mark,sau lui Cristian, sau Teodorei, sau lui Vivian, sau lui Nikolas, sau lui Seby, sau Miei, sau lui Traian, sau Iuliei, sau Evei, sau lui Ana-Maria, sau lui Alexandru, sau lui Andrei, sau Anna Liei, sau lui Harris, sau Anei.....(de data asta chiar sper sa nu phi uitat pe nimeni, ephectiv am scris numele din memorie), deci mi-e mult mai drag sa le urez tot ce e mai bine bebeilor de mai sus, decat bebeilor de care nu stiu mai nimic, sau cu ai caror mamici nu am schimbat nici macar un Buna ziua. Dar cam atat; nu ma deranjeaza prezenta lor pe lista, nu m-as simti mai bine nici cu, nici phara ele.

noi azi phuseram iar la Pucioasa, sa il plimbam si pe taica-meu cu masina, si de la 11 dim, ne-am intors pe la 8..Bia, cuminte, in aphara de Pitesti-Buc, cand se cam plictisise de scaunel si avea cheph de dixtractie; vad ca progreseaza cu busilea, insa mai nou, cand sta in phundic, da sa se ridice, si cade in nas..ce sa-i phaci, asta e..poate maine pun niste philmulete, cu dovezi, alea alea

in alta ordine de idei, imi storc creierii sa imi dau seama ce masina mi se potriveste; vreau sa ma apuc de scoala de sopheri insa am primit instiintare (v-am mai spus>?) ca nu voi conduce tractoru' lu' Dr pana nu phac 10.000km cu o masina normala; voi ce ma sphatuiti?pretentiile mele: sa nu phie phrantzuzeasca sau italieneasca, sa arata ok si sa phie phiabila...(ma tenteaza VW Polo, Opel Hatchback, BMW Seria1-insa aici e de muncit pe langa phorurile superioare-)voi care aveti carnet si experienta, ce m-ati sphatui?danke oricum!!

la phinal de mesaj, va zic cu melancolie insa cu great expectations, ca ne-am hotarat sa parasim romania dephinitiv; daca lucrurile merg bine, intr-un an, maxim doi vrem sa plecam in Noua Zeelanda...Da, ne-am dilit, stiu...dar cum bine zicea Catrinutza: e bine la NZ ca ai bona drept cangur, si are marsupiu inclus..Nu vrem sa plecam sa ne imbogatim sau sa scapam de romania, sau sa ne phie mai bine, sau mai rau; nu suntem indarjiti sau disperati, poate doar un pic satui de ce se intampla pe aici, insa mai ales doritori de ceva nou. Cat (inca mai) suntem tineri si in vigoare, am zis sa o phacem si pe asta...si, cine stie, poate il gasim si pe Kempes acolo (phanii Cargo stiu)...

revin, sa mai phac o bucata de treaba

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

edit: vis-a-vis de rugamintea Adei de a-l ajuta (inca o data) pe Andrei.
Cu ceva vreme in urma postasem pe un phorum unde activez ca Admin povestea Mirelei/Barbye, cea cu accidentul de motocicleta; i-am scris povestea, am dat linkuri catre DC, poze, tot, tot, tot. Au phost o serie de phete care au inteles exact mesajul; s-au trezit la 7 dimineata si s-au rugat, virtual, pentru ca operatia Mirelei sa phie reusita. Au trimis bani in conturile DC, au trimis phlori virtuale si s-au gandit la Mirela. Au phost asa cum ma asteptam eu.
INSA, o serie de useri ephectiv mi-au sarit in cap; ca ce e asta?stirile de la ora 5?CERSETORIE ONLINE?vreau sa ma imbogatesc?nu am ce phace?etc etc....e trist, insa unii oameni pur si simplu nu rezoneaza la intamplarile acestea, daca nu au legatura directa cu ei, sau cu cineva cunoscut, sau drag. Nu ii judec; acolo le-am sters mesajele la topicul respectiv si i-am rugat sa continue in alta parte. Stiu ca suntem toti dipheriti, unii suntem mai sensibili, altii avem destule probleme ca sa mai plangem si pentru niste straini. Insa, in spiritul celor postate de Witchie la un moment dat: Oameni buni, daca aveti posibilitatea......Posibilitatea asta nu inseamna neaparat sa ai milioarde in banca...Nu e vorba neaparat de bani, desi de multe ori oamenii astia cu probleme mari nu se phac bine tocmai pt ca nu sunt bani.
Ideea era: daca aveti posibilitatea, spuneti o vorba buna pentru cei care suphera; aprindeti o lumanare daca sunteti credinciosi si mergeti la biserica(la mine nu e cazul, pur si simplu nu sunt asa); rugati-va; sperati pentru ei...Uitati-va la pozele lor si incercati sa ii intelegeti; si daca aveti posibilitatea sa phaceti si mai mult, atunci phaceti; daca nu, nu se supara nimeni.
M-am intins asa de mult pentru ca nu as vrea sa se supere nimeni de aici ca insist(am) cu cazurile acestea triste. Stiu ca poate nu vreti sa cititi, uneori nici eu nu mai vreau, nu mai pot- ma uit la pozele cu Andrei si simt ca ma ia cu lesin-...insa atunci cand simtiti ca aveti phorta necesara, incercati...
Merci mult si iertati-ma daca am depasit vreo limita...

Mergi la inceput

Noe - pentru tine toate din lume ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ADAR… welcome back, mey….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NOE – POLO, POLO, POLO!!! Aia avem si noi si n-am avut absolut nici o problema cu ea, se conduce fain, e suficient de mare (sau de mica ). Sa-ti iei cu 4 usi daca se poate. E mai bine.
Eu am trimis bani la Andrei la Bremen acum vreo 2 luni deja. Cred ca am sa mai trimit o tura. Mamaaa, ce mila mi s-a facut de el, saracutzul! Sper din suflet sa se faca bine.
Eiii, Noua Zeelanda!! Foarte frumoasa tzara. Am avut o colega care era de acolo, si era tare mandra de tzara ei, dar zicea ca daca voiau sa se distreze ca lumea, trageau o fuga in Australia….Cum de v-ati hotarat la NZ?

Ah, da cu zilele de nastere- sunt si eu de acord sa nu mai uram atata la multi ani, a devenit asa o chestie formala (in multe cazuri) in ultimul timp, un “copy-paste” – cel putin asa am simtit eu. Cat despre mamicile inactive – credeam ca s-a linistit chestia asta de acum fro doo capitole…adica lista ramane asa cum e.

Acuma am vazut pozele lui Andrei - cat e de dulce si simpatic si grasunel, si cum se joaca si el, mititelul...
Uoffff, mai, DE CE??? doamne, sper sa se faca bine...sa se bucure de tot ce-l inconjoara si sa fie fericit si sanatos. Ce-o fi in sufletul saracilor parinti!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Adar, ce bine ca ai revenit!!!!

Noe, i-ati Fiat Panda!

Fetelor, in legatura cu zilele de nastere eu o sa urez bebelusilor despre care stiu cate ceva. Ar fii penibil sa intru pe net si sa nu urez la multi ani bebelusilor care stiu ca mai adauga o lunisoara in buchetul vietii si ale caror mamici intra pe la ghiocei.

Azi a mai tras Darius o portie de plans (la masaj) si mai trage una dupa-amiaza, ca mergem la vaccin. Sa ne tineti pumnii.

O sa pun si eu banuti pentru Andrei, am citit povestea lui.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Ile, nu folosesc Batista bebelusului conectata la aspirator. O conectez la gura mea . Nici eu n-am curajul sa o pun la aspirator, mi se pare prea "barbar". Stai linistita ca nu te trezesti cu nimic in gura.
Kim, balansoarul meu e doar in pozitie culcata si Iulia nu mai vrea sa stea asa sub nici o forma. Urgent se ridica in fundic si daca o leg cu hamurile sa te tii la urlete. M-am gandit ca e un fel de leagan in care poate sa stea in fundic. Mai studiem piata, poate gasesc ceva asemanator pe-aici.
Eu n-am cum sa-i scot muculetii doar cu betigasul cu vata ca nu ies mai deloc, Iulia mi-e tare infundata acum ca s-a racit si daca nu-i scot bine de tot nu poate nici papa tzitzi nici dormi bine. Asa ca ne chinuim ... ce sa facem. Sper sa-i treaca cat de repede ca-i tare nasol. Strampii din Romania i-ai luat? Eu n-am vazut, chiar am sa caut ca-mi plac mult de tot ... ca de altfel si rochitele.
adar , doamne fereste, cum sa nu te vrem inapoi. Pai nu tot cu asta te-am batut la cap, sa revii? Haide, mai spune-ne de Maia, mai pune ceva pozici ca ne-a fost dor de voi. Sper si Aida sa uite tot, la urma urmei a fost o cearta iscata aiurea ... de la un simplu cuvant pe care fiecare l-a inteles in felul ei.
Trebuie si pe Andrei sa-l ajutam cu cat putem, copilul asta se lupta cu viata ... Doamne ajuta-l sa se faca bine.
Tu zici sa stangem bani intr-un cont comun, noi mamicile de martie aprilie? Pentru mine oricum e bine.
Noe draga, chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau referitor la masina ... eu n-am carnet, inca (ca si io m-am nervat un pic si m-apuc de scoala iarna asta). Sa vedem fetele cu experienta in ale sofatului ce ne sfatuiesc ... si pe mine ma intere subectul asta .

Am ajuns si eu ieri la coafor ca nu mai stia nimeni ce-i in capul meu.
Acuma merg sa cucaresc o pizza ca tare mi-e dor de una facuta-n casa.
Pupici

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Buna dimineata dragi mamici si dragi pitici,

va doresc o zi buna ...

Cat despre urarile de "la multi ani", cred ca fiecare va face asa cum va crede de cuviinta, fara sa se supere nimeni ...

Tot despre Andrei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

buna de dimineata!sunt prin zona, munci la greu
va pupez si revin!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Vaiiii, saracutul copil ! Acum am vazut ce frumusel e .... Si-l cheama Andrei, ca pe bb meu !
Eu in general evit subiectele triste, mi se face rau ... numai cand vad asa ceva, de obicei sar peste randuri ...
Acum astept sa-mi vina banii (aia 8 milioane, caci eu efectiv traiesc din ei) si o sa donez si eu cat pot. Deci, trebuie sa ma duc musai la BRD, sau cum ?
Ne-am luat si noi masina noua (Seat Toledo) si acum nu prea mai avem bani. Barbatu-meu cica "masina cea mai buna e aia pe care ti-o permiti" Si cand te gandesti ca am dat Audi A4 (dar era din 2000) ca sa mai facem rost de bani .... (de fapt, nu am vandut-o inca, am scos-o la vanzare).

Adar, bine ai revenit !!
Aida, poate te razgandesti si tu ! Ai vazut ca Ada si-a cerut scuze ! Haide, iart-o ca nu si-a dat seama de gafa ! Stiu ca ne citesti din umbra, te vad. Bine, nu zic sa intri in fiecare zi sau musai acum, dar, peste un timp ... cu un alt nick ...
Parintii tai au ajuns cu bine ? Ce mai face Alexandra ? Eu in fiecare zi de 3, ma gandesc la tine si la nshiro (Maria ei e nascuta in aceeasi zi cu Andrei al meu).

Eu cred ca am racit ... ma doare tot corpul ... abia ma misc ... am asa o stare nasoalaaaa .... as zace la pat

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

micaalsa - cred ca e absolut lipsit de importanta cum trimitem banii, important e sa ii trimitem, ca sa il ajutam pe puiul mic sa traiasca. Eu ziceam sa ii strangem intr-un cont si apoi sa-i trimitem lui Dragos, din partea noastra, a mamicilor, dar cred ca nu mai e timp pentru asa ceva, asa ca, fiecare poate trimite cat poate in contul lui Dragos de la BRD. Eu ma gandeam ca poate mai are nevoie si de altceva Andrei, nu stiu, hainute, jucarii, laptic ... cred ca va trebui sa vorbim cu Dragos si sa vedem ce mai putem trimite, altceva decat banuti, poate sunt mamici care nu pot trimite bani si ...
Dar eu cred ca cel mai important ajutor sunt banutii, oricati ar fi, cum ii ziceam si Dianei, daca fiecare trimitem cate 100.000 - 200.000, se strange ceva, iar acest CEVA ii poate da viata lui Andrei ...

Tot despre Andrei ...

Mergi la inceput