Mamici de ianuarie - februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

bine v-am regasit!

megbeng, iti tinem pumnii pentru examen! Rezidentiatul? uhhh daca e asta, are mare greutate. Cum merge invatatul? Ca eu mor cu zile, in orice pozitie stau ma incurca burta, mai ales daca am mancat recent. Iar daca nu mananc mi-e foame si tot asa.

Daconst, nici pe mine nu mi se pare ca ma ajuta memoria foarte mult acum si mi-e tare ciuda.
Dar mi-a trecut un cuc prin cap! Zicea cineva ca merge prin popor o vorba, cum ca daca mama se face urata in timpul sarcinii, iese copilul frumos (mai ales daca e fata). Oare nu putem extrapola? Ar fi o consolare.

Catalina, ti-e mai bine? Sper ca a fost o toana. Si eu mai am zile cu greturi, desi perioada lor a cam trecut demult.

Gio, nu conteaza cand si ce faci, important sa faci pana la urma ce trebuie. Sa ne mai dai vesti. Ce chestie stupida cu comisia pentru concediu medical! Ca sa-l obtii trebuie sa dovedesti in primul rand ca nu ai nevoie de el! Daca stai atata la coada, e clar ca poti merge si la serviciu.

Am teminat in sfarsit sa descarc muzica pentru copii. Am si ascultat o buna parte. Unele melodii mi-au adus aminte de copilarie, cand imi canta bunica. Era asa tanara si frumoasa, cu putin mai mare decat sunt eu acum. O sa radeti si de mine, dar chiar mi-au dat lacrimile!

Fetelor, imi vine sa innebunesc, aproape intru in luna a 7-a si eu nici gand parca nu am sa finalizez ceva, toate sunt incepute si neterminate. Macar bagaj de spital sa am. Bine ca am lista si cat de cat lucrurile cumparate. Bb sa faca bine sa mai stea acolo ca inca nu a crescut destul. Ii zic eu cand.

pupici!

criss 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

OANA BUCUR, esti o luptatoare grozava, eu nu stiu ce as fi facut daca mi se intamplau atatea. Poate ca si eu as fi pus problema la fel, putine lucruri in viata mea au ramas pana acum facute "ca ei" si nu "ca mine". Iar pe copilul asta il iubesc enorm, cu toate ca il necajesc de atatea ori cu nervii mei.

Pozele nu am reusit sa ti le trimit pe PM caci nu se poate, da-mi o adresa de mail daca poti, ca sa ti le trimit. Binenteles ca te ajut cu mare placere, daca ai incredere in mine la capitolul asta.

Azi vaz ca nu aveti mare chef de vorba. Fiti cumintele si aveti grija de comorile voastre din burtici.

cristiana 23+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete

ete mi-am luat si eu rezultatul de la analize si urocultura e ok, sumarul de urina asemena, la cele de sange sunt cateva iesite din limitele minime sau maxime dar pana nu le vede dr nu ma agit.

azi am fost sa-mi iau biomarin si am intrebat si de garmastan, ca tot m-am gandit ieri la bagajul de spital, si costa un tub de 20 de g 300 mii. aveti idee daca astea, garmastan, bepanten, betadina, sunt gratuite sau compensate??????

Marina 26+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Cristiana te-ai fi descurcat ca oricare dintre fete. Nici eu nu mi-as fi imaginat ca am sa trec prin tevatura asta, mai ales ca eu nu am fost o persoana bolnavicioasa, niciodata spitalizata, si incepusem mirific sarcina. M-am dezechilibrat cateva ore, o zi si apoi ne-am revenit amandoi...asa ca inca zambarim si intentionam sa o facem asa pana la sfarsitul lunii ianuarie.
Mail: bluellullaby@yahoo.com
Cat despre facutul planurilor m-a amuzat o gravidutza in spital care spunea: "Daca vrei sa-l amuzi pe Dumnezeu fa-ti planuri!"
La cate planuri imi facusem cu scoala de mamici, plimbarile la bucuresti si arad ptr achizitii mobilier si hainutze bebe...si uite...acum stau la pat si incerc sa vad cum le descurc...dar tot zambaresc si mi-e drag...iau fiecare zi asa cum vine. Pana acum in afara de citit m-am apucat sa pictez/decorez, sa cos/brodez (dupa ureche caci mare habar nu aveam)..si tot mai gasesc cate ceva.
Deocamdata incerc sa testez mobilierul facut la comanda dupa modelul meu la firma la care ne-am mai lucrat si dormitorul si acum bucataria: amica. Sper sa faca si patuturi de bebi caci asa as rezolva o problema.
Daconst multumesc...am sa intru sa trag cu ochiul la ce ati pus pe acolo.

Burtica

Eu si Noi
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Marina, din cate stiu eu doar Bepanthen-ul este gratuit din ce ai enumerat tu.

Oana 23+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

ah...uitasem...imi amintesc ca erau in bagajul de spital...
Cine imi spune ce reprezinta Garmastan, Bepanten, Betadina si la ce se folosesc???
Tre sa le iau pe toate 3?
Marinar!?

Macar cate ceva de genul asta poate lua si mandrul...
Si cum era detergentul special ptr hainele bebilor...? caci la spital mi-au spus ca ne dau acasa hainutzele sa le spalam...

Burtica

Eu si Noi
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Fetelor, va rog mult puneti-mi si mie un carucior roz.
Azi am fost la eco morfologica si e totul perfect. In plus, a reusit doctorul cu greu sa vada ca e fetita, ca tare pudica mai e. Da' e tare frumoasa .
Pupici la burticutze!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna burici, noi ne-am intors de la dr , bebe este bine are 550gr , iar mie nu trebuie sa - mi faca cerclaj am colul tare chiar daca e scurtdeci in final suntem bine amandoua,
va pupacim

nadiutapm 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

criss, da, ala e!
nadiuta, bravo voua pentru rezultat!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
S.O.S. Gramatica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, Garmastanul se foloseste pentru ameliorarea inflamatiilor mameloanelor, Bepanthen ajuta la vindecarea ranilor usoare, in cazul nostru se poate folosi pentru ranile mameloanelor (ca si Garmastanul) si mai apoi pentru iritatiile lui bebe; Betadina este un puternic dezinfectant, folosit de regula in spitale (nu am vazut-o de vanzare in farmacii dar nici n-am cautat in mod special).

Oana 23+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput