Mamici de ianuarie - februarie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 8
aelita spune:
laura-popy,bine ai venit la noi!sarcina frumoasa in continuare!
fetele cu meciul...asa e,sa vedem cum o ia in freza de la Barcelona,Realul.dar,ce mai,sunt buni,nu degeaba sunt si scumpi,adica pretul totusi e real!
totusi,nu e nimeni sa il potoleasca pe becali si sa iispuna cat de ridicol este peste hotare cu circul lui religios? chiar nu ii spune nimeni cat misto fac ziarele spaniole de circul pe care il face el inaintea meciurilor??? nu au comentat nimci rau de fotbalisti,au respect pt ei,dar pe becali cred ca in curand o sa il considere un tribal din tara sugatorilor de sange care face matanii la meciuri .s-o lase si el mai moale,sa lase fotbalul la sport,si mataniile in privat la biserica.ca e deja ridicol.
si da,poate ca pleaca cu moralul la pamant la madrid,dar ar fi culmea sa mai spere ceva! dar nici declaratiile alea facute ca ii rupem pe real,etc...nu prea isi aveau locul.era vorba de miracole becalesti ca sa se intample asa ceva.
au jucat bine,pt cat pot ei sa dea.asa ca nu e rusinos.
aelita spune:
Ctalina,ce ai tu de iti e rau asa??
nu ai o farmacie aproape,ca atunci cand iti e asa,sa cobori sa iti ia tensiunea??? e mai bine sa o iei exact cand iti e rau,ca sa verifici.
TERBITZA spune:
Dinzo, Marinar, va multumesc tare mult pentru raspunsuri!
Aelita, la inceput mi-a fost tare greu sa ma umflu cu atata apa insa acum chiar simt nevoia sa beau si ma simt tare bine.
Scap de una si dau de alta: mi-a iesit pozitiv rezultatul la pcr(proteina c reactiva). Facusem analiza pt ca imi amortesc f tare articulatiile de la degete si doctora suspecta un reumatism ceva...se pare ca a avut dreptate.
26+
oana_bucur spune:
Daconst..muzica ptr bebe!? Sunt clar in urma cu cititul si mi-e imposibil sa stau la calculator cat sa recuperez pierderea. Poate iti gaswesti un pic de timp sa ma "instruiesti" si pe mine referitor la locul in care o gasesc (inteleg un cont comun!?- cel vechi de la inceputuri? altul mai nou?) ca sa o downloadez si eu.
Pana acum i-am pus ce mi-a placut mie...si am ascultat multa muzica ...mai ales in spital ...ce-mi pare amuzant este ca vad ca selecteaza diferit de preferintele mele...oarecum. De ex Enya il linistea (mai ales dupa amintirea cerclajului) iar Robbie Williams il agita profund. Ii mai ofeream un jazz usor gen Diana Krall care parea sa-l calmeze.
Voiam sa vad ce ati mai descoperit voi.
Gio toate cele bune. Sper sa se ocupe de tine un medic cu grija...si sa te auzim curand cu vesti bune.
Burtica
Eu si Noi
25+
megbeng spune:
foarte pe scurt, ca mi-a intrat ditamai morcovul cu examenul pe care-l am peste o luna.
meciul mi-a placut, ma asteptam sa piarda, da parca ai nostri au jucat mai bine ca alte dati.
de pre si postnatale habar n-am
sanatate puiutilor bolnaviori.
dadap-trimis!
catalina, gio, ..sutn sigura ca sunt doar incercari si emotii de care o sa va amintiti zambind cand o sa puneti povestea nasterii pe forum.
criss, felicitari!
paaaaaaaaaaaaaaa!!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
S.O.S. Gramatica!
cristiana70 spune:
Fetelor, sunt ca un balaur care scuipa flacari pe nari. M-am dus ca proasta la Vodafone sa fac un transfer de abonament, ma ia o fatuta in primire, ii explic ce si cum, si cand mi-e lumea mai draga ma lasa balta ca sa faca altuia o factura pe telefon. Nu m-am putut abtine si am facut ca trenul. Imi venea sa o feliez pe fata asta, plus pe cea care i-a pasat clientul cu factura, de care s-a plictisit fiindca nu intelegea cum functioneaza telefonul.
Asta e minunata noastra Romanie, noi vrem sa intram in lume cu tupeu si obraznicie, cuu bagat in fata la semafor, cu manele, Becali si coji de seminte scuipate in cap. Asta avem, asta meritam.
OANA BUCUR, bebicul meu sta cu capul pe vezica mama-sii tot de la vreo 18 saptamani, asa ca nu te panica. De-abia astept sa-l vad saptamana viitoare.
GIO, bafta cu cerclajul, binenteles ca te credem, decat sa stai cu morcovu' si sa astepti judecata profunda a doctorei, mai bine schimb-o si vezi ce-i de facut.
cristiana 23+ David Cristian
Catalina spune:
Buna din nou fetele, sunt mai bine. Probabil o fi fost o cadere de calciu sau ceva.
Tu ai dreptate Aelita, ar fi bine sa imi iau tensiunea cand imi e rau, mai ales ca acuma nu e prima data dar ... inca nu am tensiometru iar farmacii am la o statie. E una langa mine dar sunt niste tute si nu au medicamente, d-apai sa mai ia si tensiunea.
Auzi, tot am vrut sa te intreb, ce e cu Raluca de la mamici de noi-dec ca am inteles ca e in spital cu perfuzii dar mai mult nu am prins sa citesc.
Gio, pumnii stransi tare tare si rugaciuni la Doamne Doamne sa te faci bine si sa fii acasa cat mai repede.
Si sa nu o uitam nici pe Michelle care poimaine are inca un hop.
Io la 5jumate am vizita la dra de familie, iar e sarbatoare, ies din casa, va dati seama. Si am decalat si progr la medicul ginecolog, din 6 noi care mi se pare super tarziu, pe luni acuma. Sa fiu io linistita.
Pupici,
Cata 28+
oana_bucur spune:
Cristiana...daca nu a reusit sa ma darame RH-ul negativ,colul meu de 2,75 in mai putin de 2 saptamani, infectiile cu e-coli si ureaplasma, spitalizarea de 2 saptamani si cerclajul la 24 de saptamani, raspunsul doctorului, la intrebarea mea daca am sanse sa aduc cu bine bebele pe lume, ca "ne vom lupta ca si cainii cu dintii"...iti dai seama ca pozitia joasa a capului bebelului am luat-o aproape ca pe o simpla informatie care nu m-a ingrijorat prea tare. Plus ca din spusele doctorului bebele poate avea capul foarte jos in sarcina si sa o duci la termen sau chiar sa intarzie iesirea sau poate avea caputzul foarte sus si sa coboare mult mei devreme jos. Deci ...tot cum da Dumnezeu.
Imi tot amintesc de hainutzele achizitionate de tine...nu stiu daca ai apucat a le mai poza. Imi amintesc de planurile de cumparaturi si imi pare putin rau ca sunt privata de placerea de a achizitiona lucrusoare asa cum voiam. Nici nu stiu cum voi face...la un moment dat chiar ma gandeam sa-ti trimit bani si cand mergi tu sa-mi iei si mie cate ceva.Scuze ptr indrazneala...dar cand stai atata la pat ai timp ptr tot soiul de idei nastrusnice. Om vedea cum va fi.
Deocamdata ma concentrez asupra piticului principal: de a duce sarcina la termen...restul le voi rezolva intr-un fel sau altul.
Burtica
Eu si Noi
25+
Daconst spune:
M-am intors si eu din oras si-s rupta.Asa repede obosesc,dar nu ma las.
Oana,ti-am trimis contul si parola.
Daca as fi mai aproape ti-as cumpara eu hainute ca tare mi-e drag sa cumpar.Abia ma abtin sa nu mai iau deocamdata.Azi n-am venit decit cu inca 2 body.Data trecuta cind am iesit i-am mai luat un hanorac si niste strampi cu desene pe ei.Tare haiosi.
Criss,felicitari draguto...o sa aibe bb cu cine sa semene destept.
Gio te asteptam cu vesti bune!
Michelle,ne rugam pentru tine.Doamne ajuta!
Megbeng,spor la invatat si bafta multa.
Eu la memoria care o am acum n-as fi in stare sa retin nicio pagina.
Hainute bb
Dana 28+