Mamici de ianuarie - februarie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
dadap spune:
Neatza,
Multumesc de primire!
Aventura - merci mult pt listuta
Aelita - eu am fost la o palma de punga de pufuleti dar nu am luat din cauza ca as vrea sa nu mai maninc prostioare ca si asa am luat foarte multe kg. Azi ma duc la dr si o sa ma cam ciufuleasca referitor la acest aspect... Ufff
Meg - nu am primit PM cu parola. Pls daca ai timp trimite-mi si mie
Gio - iti tin si eu pumnii.
Dada 21+
aelita spune:
criss,aoleu taci cu minus gradele tale!1 ca mor aici!
Felicitari pt nota maxima la examen!!!bravo !!
nu am pufuleti,mi-am umplut burta cu niste doritos din aia de rontait,si o sticla de apa de 500ml.si mi-a trecut.acu stau cu burta-n sus ca broasca .
eu am dat pe tensiometru,acum vreun an, aproape o suta de euro.l-am verificat de multe ori si e bun.
anis,ce-i cu micuta ??? saracuta de ea...fugi cu ea si vezi ce iti da medicul,sa se faca bine repede!!pup scumpica sa treaca repede!
NU mai vreau pufuleti.
Vreau in plapuma.
29+
Helenutza23 spune:
Gio iti tin pumnii sa fie asa cum trebuie, adica bine. te pup si asteptam vesti.
Daconst pai poate ca nu ti s-a parut ca au stralucit cei de la Real. pai iti dai seama daca se incordau mai tare??? eu la 0-3 m-am culcat, am zis ca nu mai suport sa vad mai departe. era umilitor. asta e! mai avem de muncit pana acolo sus. mie imaginea creata mi-a sunat ceva de genul niste elefanti cu niste soricei care se tot invarteau si ei pe acolo... sa fim seriosi, nu aveam cum sa facem nici egal, dar sa ii mai si batem!! da, ai nostrii saracii, s-au chinuit, dar... oricum, nimik de zis, bravo lor macar si pt asta! atat putem deocamdata....
22+
laura-popy spune:
Buna burtici frumoase!
Sunt si eu o viitoare mamica de ian_feb, mai precis DNP 10 feb si va citesc de peste doua-trei luni. Nu am scris pana acum pentru ca mi-a fost de fiecare data de ajuns sa va citesc si sa-mi iau portia necesara de informatii,de veselie, de calmare.
Sarcina mea decurge normal, fara prea multe complicatii. Cand am avut nedumeriri mi-ati fost de mare ajutor!! Dupa mine, doctorita mea ar trebui sa va multumeasca voua ca ati scutit-o de nenumaratele telefoane ce i le-as fi dat daca nu va citeam pe voi.
Si ca sa ma prezint pe scurt :
Laura, din Bucuresti, UM 7 mai, DPN 10 feb, avem un baietel,am luat 9 kg in 23s3z merg la Cantacuzino, Dr Dima Anne Marie si ...cam atat. Rog frumos daca are cineva timp sa ma traeca si pe mine in listuta .
Mercic!
PS mai vin cu o rugaminte : Daconst,mai poti informa si pe mine cu parola pentru mailul comun....si ceva indicatii despre cum sa intru sa descarc ceva muzicuta, pentru ca nu sunt o priceputa in ale calculatoarelor.... AAA...adresa lauragrossu@yahoo.com , pt ca nu stiu cum sa-mi activez inca PM....
laura
Daconst spune:
Poate aveti dreptate fetele,dar eu fiind departe de tara sunt mai indulgenta cu ei.
Eu am comparat cu meciul cu Lyon si atunci chiar ca a fost jale.
Ce ma enerveaza pe mine e stilul asta asa negativist de a vedea lucrurile.La interviuri imi venea sa-i bat pe toti.Unul n-a zis macar ca spera un rezultat mai bun in retur.Plecam deja din start cu moralul la pamant.
Si ce daca cei de la Real au jucatori scumpi?Daca au luat bataie in campionat de la ultima clasata...deci nu-s asa grozavi.Sa-i vad pe Real in meciul cu Barcelona...ce elefanti vor fi?Ca in fata celor de la Lyon nici n-au suflat.
Gata,cu fotbalul...dar cred ca fotbalistul meu din burtica ma aprinde asa.
Am plecat la cumparaturi,ca parca iese soarele.
Hainute bb
Dana 28+
Catalina spune:
Buna fetele, am intrat si io azi ceva mai tarziu. Cred ca am nabadai, nu stiu ce am, ma ia cu leshin si imi tremura mainile. Am bagat repede un iaurt si o banana si apa, sper sa imi revin. M-a luat si frigul, desi in casa nu mai e asa frig.
Azi ma duc peste dra de familie sa imi ia tensiunea si ma cantareasca ca daca ma las eu pe nadejdea lor sa se sesizeze ei, ma apuca Craciunul. Bai ca ma enerveaza chestia asta cu trasu de doctori sa isi faca meseria.
Despre meci, nimic. Eu m-am intors pe partea ailalta dupa primul gol. Oricum eram sigura iar parada lu nenea Becali nu face decat sa ma scarbeasca. Parca pe Dumnezeu il cumperi cu 2 mil de euro la muntele Athos.
Va pup
Cata 28+
Mamicile spune:
Catalina iti tinem pumnii la doctor, oricum sunt convinsa ca o sa fie f bine. nu te mai panica.
laura-popy bine ai veit, te-am trecut pe lista. sarcina usoara alaturi de toate fetele!