Mamici de ianuarie - februarie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
gio spune:
quote:
Originally posted by ylilimic
gio, da' ce-ti veni, draga, cu cerclajul?
Cand l-am facut eu, aveam cam 20 de sapt si eram la limita.
24 sapt cat ai tu, nu e cam mult?
Si apoi daca e nevoie sa stai acasa, apeleaza la dr gineco pentru concediu de risc maternal. El e cel mai in masura sa iti recomande asta.
Hai, fruntea sus, ce-s cu gandurile astea sumbre?
Cerclajul trebuia facut demult; nervii sunt exclusiv pe dr. luni mi-a confirmat o colega ca am colul deschis in palnie si pot pierde sarcina oricand. Tot luni am aflat ca se poate face cerclaj si cu infectie, sub protectie de antibiotice . Deci la 16 sapt am fost inoarsa din drum degeaba si acum stateam si eu linistita.
Cat despre concediu de risc maternal, acesta se da doar daca ai conditii grele la locul de munca; mie de la scarbiciu nu mi-au aprobat. oricum am 120 zile de medical si trebuie ajuns iarasi la comisie, alta solutie nu este. sa nu mai spun ca trebuie alergat efectiv o sapt intreaga si tu personal daca esti ca mine si n-are cine sa faca asta in locul tau.
Asta e....bataia de joc specifica in Ro...cand ai nevoie de sistemul asta idiot
24 +
ALINATXA spune:
Neata fetele,
M-am trezit si eu cu nasul in cafea.Aelita eu am vazut meciul insa mi-a ramas un gust amar.Foarte amar.Suntem departe de ceea ce inseamna fotbal adevarat.Doamne in ce hal pot juca cei de la real.SUPER!!!
Noi suntem de tot rahatul ce sa mai.Vorba lui Becali"imi e rusine"
22+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
nadiutapm spune:
fatelor au am albumul Cleopatrei Stratan cui ii place i-mi face placere sa-l trimit, e frumos.
pupici la buflici
nadiutapm 22+
gio spune:
Inca o data buna,
si mersi fetele de grija; am scris mai sus un pic care-i toata treaba. deci joi ma duc sa ma internez; dr mea da din colt in colt. daca nu se hotaraste ea, plec din spital si imi gasesc alt dr care sa stie ce vrea. ma enervez ca stau cu colul deschis de o luna si ea tot se face ca ploua...
hai sa nu va dau si voua din starea mea.
intru dupa ce ies din spital, cu cerclaj sau fara.
Va pup
24 +
aelita spune:
gio,ce nesimtiti ca nu iti aproba concediul! ai grija totusi de tine,vezi tu cum faci!! ai sa ajungi la termen,ai sa vezi!
Alinatxa,nu imi e rusine,ca stiam cu cine ne punem,pt ca langa madrid nu e rusine,aia sunt adevarati fotbalisti,iar noi mai amatori asa..vorba lui becali,dupa meciul cu Lyon:"pai aia plimbau mingea si noi dupa ei".Nu ma omor cu Real,dar trebuie sa recunosc ca sunt monstri.cum sa ne punem noi sau sa ne fie rusine,cu unul din cele mai bogate cluburi din lume?pai un jucator de-al alora face cat toata steaua!
aelita spune:
gio,vad ca ai scris ca pleci s ate internezi!!!
bafta multa,sa nu ai dureri,sa scapi repede,sa nu iti fie frica si te asteptam inapoi cu drag !!!!
criss68 spune:
neatza!
Ce harnice ati fost azi!
Eu dupa examenul de ieri nu am fost in stare sa mai fac nimic, nici macar vase nu am spalat. Insa m-am trezit azi noapte si pt ca nu puteam adormi, am stat sa fac download la povesti si cantecele.
Ce parere aveti ca la mine erau -2 Celsius? Acum la 10,30 avem -1grd.
Aelita, mi-ai urat sa am un bebe destept ca mamica- sper sa fie ceva mai bine! Am luat nota maxima, pentru ca in ziua de azi nu mai invata nimeni cum eram eu obisnuita, dar si cat mi-a luat sa acopar materia!!
Ai gasit pufuleti?
loremunteanu, felicitari pt ce ai realizat impreuna cu sotul, mie personal mi-au placut foarte mult. Cat priveste nuantele alese pt accesorii patut se porivesc si la mine cu nuanta generala a casei, parca vad te contactez sa te intreb de unde le-ai procurat!
anis, bine ai revenit! Stiam ca esti plecata, dar deja ma intrebam cand ar trebui sa revii. E mai bine Ingrid?
Tensiometrele electronice trebuie sa aiba un pret pe masura ca sa aveti siguranta (minim 2,5 milioane). Eu as avea incredere mai mare in cel manual, doar ca dureaza putin pana capatati experienta si va invinetiti mainile, ale voastre si ale membrilor familiei. In plus e mai ieftin. Mi-am luat eu odata tensiunea cu unul electronic de doi bai, aveam 150/130. Nu am crezut nici o clipa ca pot avea o asemenea tensiune, dar daca esti mai slab de inima iti creste tensiunea numai cand vezi asemenea cifra.
Am gasit si eu pe la mine prin calculator niste carti in format digital, cred ca ar merge si pentru copii, dar mai marisori.
- basme populare romanesti
- ceva cu datini romanesti - mi s-a parut comic, scrie gen Creanga
- Amintiri din copilarie si inca niste povesti de Creanga
Vi se pare interesant? o sa pun si astea daca vi se par ok.
Tare greu imi merge azi netul asta!
Va doresc o zi buna! Cafeaua am avut-o de dimineata la pat, acum ma duc sa vad ce e de mancare prin bucatarie.
criss 26+ cu
anis spune:
'neata fetele...
Gio eu zic sa ii bagi undeva...si tu sa fii bine si copilul.Uite de aia am facut eu cerclajul de nebuna, ca sa nu ma doara capul.
Fetele , Ingrid nu e bine, habar n-am ce are.O duc sa ii fac analizele.Ii curge nasul, are diaree, de abia mananca, habar n-am, aa plus eritem sever.
Monu, sanatate multa si micutei tale, ca vad ca e bolnavioara.
Bebelusha mica vad ca misca, sper sa fie ok, oricum ma bucur de sarcina cat pot ,serios....negociez cu sotul daca il facem si pe al 3-lea...da oricum peste niste ani...mai vedem..ca mie imi ajung doi
AniS 26+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
marinar spune:
buna
Anis bine ai venit. pup pt Ingrid.
Gio ai grija de voi.
Terbitza, pai daca ai DPN 29 ianuarie, inseamna ca nu poti intra in prenatal la 1 noiembrie pt ca ti-ar mai ramane 36 de zile de postnatal, si asa cum ti-au mai zis si fetele trebuie sa-ti ramana minim 42. si oricum trebuie sa-ti lasi cateva zile de sigurantza, ca poate nasti mai tarziu. zic eu ca cel mai devreme ai putea sa intri in prenatal pe 14 noiembrie, sau 17- ca e vineri.
Marina 26+
burtika
Daconst spune:
Nadiuta,incearca sa trimiti melodiile Cleopatrei pe mail-ul comun.Sa fie acolo.Mie,una imi place tare mult.
Hai ca ma bag si eu la microbiste.
Mie mi-a placut meciul aseara si chiar a fost prima oara cind nu s-au mai speriat stelistii ca joaca cu o echipa mare.Iar despre Real,as fi avut pretentii mai mari de la ei,dar n-au stralucit.Si nu mi s-au parut de neinvins.Doar ca noi nu avem portar de treaba si ei au avut noroc.
De la noi asa s-a vazut meciul si daca nu arata scorul ala pe tabela,as fi putut chiar sa-i felicit pe stelisti ca au avut curaj si au luptat.Doar ca nu au jucatori si cei care-i aveau mai buni au lipsit.
Becali,decit sa dea atatia bani al biserici si prostii ce are in cap,mai bine ar cumpara jucatori si s-ar vedea diferenta pe teren.
Pe asta nu-l sufar si gata.
Hainute bb
Dana 28+