Mamici de ianuarie - februarie 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
criss68 spune:
oana_bucur, garmastan si bepanthen sunt niste creme/unguente pentru sani, sa ai preventiv la spital, de multe ori se fac rani la inceput. Nu le iei pe amandoua, ci doar unul. Betadina este un f bun dezinfectant, e bun sa-l ai si in casa - e ieftin. La maternitate e bine sa-l ai pentru ingrijirea locala in caz de epiziotomie, am auzit ca au folosit si cele cu cezariana.
Care nasteti prin cezariana aveti grija sa nu fiti alergice la leucoplast. Provoaca niste rani ca de arsuri. Daca suspectati asa ceva, cautati in farmacii pansamente autoadezive, astfel nu mai e nevoie de leucoplast.
Detergent special pentru copii inca nu stiu exact de unde se procura si daca e imperios necesar, mai degraba mi-as lua mie! E posibil ca bb sa fie alergic la detergentul de uz curent. Cred ca in primul rand tb sa ne asiguram ca masina clateste fff bine. Pe timp de iarna apa este mai rece si dizolva greu detergentii, mai ales cei scumpi, ori masina la clatire masina numai apa rece foloseste. Am dezvoltat o adevarata tehnica in domeniu, la ce pb am de la detergenti ramasi in haine. Eu pt hainutele de bb la inceput nici balsam nu voi folosi.
o seara buna in continuare
criss 26+ cu
loremunteanu spune:
Nadiutapm, sa creasca mare bebelina! Bravo la amandoua!
Am mai pus si eu in mail-ul comun "cutiuta muzicala 5"; cantece de leagan, cantate de Corina Danila.
Pupici la burtici!
Loredana 24+ Roni-Cristian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loremunteanu/album?.dir=1c00re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Amaya spune:
Criss, detergentii speciali pt. bebe se gasesc la farmacie. Eu nu am folosit si nici nu voi folosi detergent special, decat daca este nevoie. Balsam am folosit din prima zi (pentru protectia tesaturii hainelor) insa am clatit hainele de mai multe ori. Pentru masinile care nu clatesc foarte bine sau care nu incalzesc apa (fiindca poti avea surprize sa nu fie apa calda) ideali sunt detergentii lichizi.
Lore, poti modifica link-ul de la sf. mesajului tau? fiindca a latit toata pagina.
Oana 23+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
oana_bucur spune:
Multumesc, Amaya si Criss.
O sa-l pun pe mandru sa le achizitioneze de la farmacie. Vreo diferenta intre Garmastan si Bepanthen...vreunul mai eficient dupa parerea voastra!?
Burtica
Eu si Noi
25+
loremunteanu spune:
sorry!ce sa-i faci..."e multe si e grele" ... cu netu' asta
pupici la burtici
Loredana 24+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
Amaya spune:
Lore, ca sa-si revina pagina trebuie sa editezi si mesajul de mai sus, primul de pe pagina asta.
Comorile mele
anis spune:
Nici garmastanul nici bephantenul nu e nici gratuit nici compensat.Eu am folosit cu succes din luna a 8-a si dupa ce am nascut garmastan .Si m-a ajutat si am avut nene niste rani f urate.
Catalina eu traiesc numai cu ciocolata cu cafea din cauza tensiunii mici sau cu pepsi cu lamaie.La tine e mica sau mare?
AniS 26+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
oana_bucur spune:
Anis ranile pe sfarcuri pot aparea inainte de nastere...sau e vorba de o folosire profilactica a cremei!?
Burtica
Eu si Noi
25+
ylilimic spune:
Buna seara la mamici de burtici!
aelita, recunosc, sunt ! Auzi, sa spui tu la multi ani altor prichindei Luca(s), mai putin la al meu! Si ma rog, ce ti-a facut de nu l-ai bagat in seama de ziua lui? Ii inteleg pe astia din jurul meu, ca nu stiu de ziua lui, dar voi, familia mea adoptiva, familia mea de suflet... si voi...
Cat despre meci, mie una mi-a placut si apreciez comentariile lui daconst. Nu puteam spera la o victorie, decat daca ne chema Becali pe toti! Cert este ca daca Steaua (si Dinamo si Rapid) ar continua ritmul asta de joc, ritmul impus de competitii europene, si in campionatul intern, atunci s-ar ridica stacheta fotbalului romanesc. Pana atunci insa, facem un meci bun cu Real, Lion,D. Kiev, etc, si 25 de blaturi in campionat!
gio, iti tin pumnii, pentru mine nu a fost greu, iti doresc sa te refaci repede dupa interventie si sa vii cu vesti bune!
michelle, suntem alaturi de tine!
amaya, bun pontul cu Bephanten, eu habar nu aveam. L-as alege pentru maternitate, omorand 2 iepuri dintr-un foc (e bun si pt bebe si pt mama).
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic 26+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Amaya spune:
Anis, bepanthen-ul nu este gratuit poate pentru noi (nu l-am luat niciodata in sarcina) insa pentru pitici sigur este. Oricum un tub ajunge destul de mult timp si nici nu este foarte scump. Garmastanul insa nu-si prea merita banii, parerea mea.
Comorile mele