Mamici de ianuarie - februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

jordash, albinutzza, La multi ani baietilor vostrii! Sa va traiasca cu numele si sa fie sanatosi sa-l poarte multa vreme de aici incolo!

Tuturor cunoscutilor vostrii, cu ocazia Sf. Apostol si Evanghelist Luca!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic 26+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

gio, ne-ai lasat cu ochii in soare! Care-i faza cu cerclajul? Cum te simti? Da de veste sa ne linistim...
monusunt pentru Alexia, Sper sa nu fie ceva mai serios... Are si o cauza febra asta?
anis, ce e cu Ingrid?

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic 26+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

TERBITZA prenatalul are 126 zile, ei spun sa iei 63 inainte si 63 dupa, dar nu este obligatoriu. Important este sa iti ramina 42 de zile dupa nastere. Eu cred ca nu ai facut calculul bine. Eu am DNp 8 feb si as putea sa intru pe 16 noiembrie si mi/ar ramine fix 42 de zile. Cred ca tu ai putea sa intri cel mai devreme pe 6 noiembrie si iti ramin fix 42 de zile.
Dar ce faci daca nu nasti la 40 de saptamini??????
te pup sper ca te/am lamurit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

TERBITZA si restul fetelor interesate am postat legea exacta pe adresa de mail comuna
mihaela 23s+6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

neata' burtici,
cafeluta este gata???
ca eu am baut-o deja pe a mea.
daconst, eu zic ca am activat PMdar daca nu am reusit adresa de mail este petcov_nadia@yahoo.com.
Gio, sper sa fie bine interventia si sa-ti dea DD sanatate, ca si pe mine m-a amenintat DR cu cerclaj dar ma duc astazi la control si poate nu e cazul la mine, sper din tot sufletul sa nu fie nici la tine dar daca este mai bine pt bebe ne conformam, hai curaj.
pt cei ce sarbatoresc astazi ziua de nume sa fie sanatosi si fericiti.
Loremunteanu, multumesc pt raspuns am sa trag si eu o fuga pana in Titan ca stau ca cateva statii poate i-mi surade si mie vre-un balansoar.

pupicei la toata lumea

nadiutapm 22+

Mergi la inceput

vad ca nu am reusit sa activet PM cu toate ca peste tot in profilul personal este trecut DA, da eu nu ma pricep deloc pot sa recunos dar invat.

pupici

nadiutapm 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Nadiuta,nu l-ai activat...ar trebui sa-ti apara cu rosu PM ca la mine,dar la tine nu-i.Mai incearca.
Am trimis mail,oricum.

Hainute bb

Dana 28+

Mergi la inceput

daconst, multumim astazi o sa avem treaba o sa ascultam amandoua muzicuta mmm

pupici

nadiutapm 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Neata fetele, e buna cafeluta de dimineata? Mai ales daca e calda, pe frigul asta.....

Je 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LORE,cu semnatura nu stiu exact,e ceva de la meniu,asemanator cuce ti-am zis eu.eu nu am semntaura,de lene sa vad acolo cum se face,bag mereu de mana.
cristiana70"Am infruntat monstrul!!

"
catalina,eu am tensiometru electronic,luat de la farmacie.eu l-am verificat si merge. cat aveam la spital,aveam si acasa,la scurt timp.stiu ca se poate modifica,dar cum au iesit aceleasi valori,tind sa cred ca merge.
nu te mai pune pe depresii ca te bat! si nu te certa nici cu sotul! gasesti tu ce sa mamanci pe acolo!
maryela,LA MULTI ANI!
Liuda,dELFINUTA,nu e mult rau cat ati pus,dar depinde si de la cate ati inceput..cate aveti acum.
normal,cica 1 kil pe luna,in medie,dar se admit vreo 12 pana la fina.dar daca ai inceput cu kg putine,eu cred ca sem ai permite ceva mai mult :)))) ce sa mai zic si eu :)
dadap,BIEN AI VENIT!SARCINA USOARA!
miciurin
,pai de la caldura ti-e somn! ia pune capul jos si fa-te ca gandesti !trage si tu un pui de somn,cu capul pe birou.
terbitza,asa e cu apa,e foarte buna.eu beau multa,nu masor,dar oricum peste 2,5 litri.si nu am avut probleme mari nici cu tensiunea,nici cu umflatul picioarelor.
eu nu stiu cu prenatalul,poate fetele.
haricleea,imi pare rau ca ai probleme,nu stiu sa iti dau un sfat .dar pana afli,te rog ,nu te agita !!
am chef de pufuleeeeeeeti !!asa,sa continuam...:
monu,sabatate Alexiei! sa se faca repede bine!
daconst ,0º ????? aoleeeeeeu!
ylilimic
,lasa fotbalistii de la madrid in pace!!:)))
jordash si albinutza,LA MULTI ANI PT LUCAS!
nadiuta,miciurin
,neata!
vreau pufuleti !!!
Ati vazut meciul?ei,care!

29+

Mergi la inceput