Mamici de ianuarie - februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

daconst, mamaaaa..ce multe materiale ai trimis! si ce frumos le-ai pus pe categorii!
multumim, scumpa!

dadap, bun venit printre noi! au ajuns si la tine parola si contul?

aventura, mersi! pana la urma am intrebat la "stelisti si steliste"..uf, abia astept meciul, sa ma mai deconectez de la ale mele!

anis, bine ca esti bine...da ingrid de ce e bolnavioara? pupici micutei!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
S.O.S. Gramatica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Megbeng te rog frumos poti sa imi spui daca fibrinemie 452 este o valoare mare? (e pt alexia) si viteza de sedimentare a hematiilor la 1 ora - 11 si la 2 ore - 36 mm?
merci mult

Iulia Andreea 22+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

fibrinogenul plasmatic e normal pana la 400, daca nu cumva laboratorul da alte valori de referinta.
VSH-ul la 1 ora e nonrmal, 2 ore o putin crescut, eu stiu ca maxim e 20..DAR nu stiu sigur daca la copii sunt alte valori...
deci ambele valori sunt USOR crescute..altceva? leucocite crescute? proteina C reactiva? febra?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
S.O.S. Gramatica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Meg, merci mult. Alexia e cu febra mare de sambata si stam cu antitermice din 4 in 4 ore.
leucocite - rare, mucus frecvent (in urina)

Iulia Andreea 22+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna seara fete cu burtici,
vad ca ati muncit astazi nu gluma, eu am ramas pe la cap 26 pag 16 si sper sa ajung cu cititul la zi, cu munca mea nu prea am timp sa intru pe net mai ales ca acum mai am un invatacel langa mine si trebuie sa -i explic tot procedeul muncii, ca de la 1 dec va ramane pe locul meu (sper eu).
Daconst, daca tot ai trimis tuturor fetelor parola pt adresa comuna fa un pustiu de bine si trimite-mi si mie sa ma pot delecta cu ceva muzicuta saru'mana,
loremunteanu, am vazut pozele cu patuul si accesoriile, daca nu e mare deranjul sa ne spui si noua de unde lea-ai cumparat ca sunt minunate, mie i-mi place mult balansoarul.

pupici si ma reintorc

nadiutapm 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Megbeng, ma bucur tare mult ca ti-ai amintit de mine!

Fetelor, chiar nu ma poate ajuta nimeni? Daca am DPN 29 ianuarie, pot intra in prenatal din data de 1 noiembrie? Dupa calculele mele mi-ar mai ramane inca vreo 50 de zile de postanal insa as vrea sa fiu sigura ca nu gresesc. Va rog mult sa ma verificati si pe mine!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

noapte buna burtici, ne citim maine dimineata la cafeluta.
pupici

nadiutapm 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

quote:
Originally posted by nadiutapm
loremunteanu, am vazut pozele cu patuul si accesoriile, daca nu e mare deranjul sa ne spui si noua de unde lea-ai cumparat ca sunt minunate, mie i-mi place mult balansoarul.

nadiutapm 22+

Neata burtici!

Nadiutapm, patulul si accesoriile apartin in totalitate nepoticii mele care in februarie va face un an... Atat doar, lenjeria si accesoriile (pernutele de la balansoar si scaunel si aparatorile) le-am confectionat noi (eu si sotul) in totalitate... Noi suntem tare mandrii de ce-am reusit sa facem... mai ales pt ca a fost pt prima data... Zic eu ca ne-au iesit foarte frumoase...
Stiu ca si patutul si balansoarul sunt cumparate din magazinul Titan; asta pt cine intereseaza...

Am pus de cafea!!!
Pupici la burtici!

Loredana 24fix Roni-Cristian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loremunteanu/album?.dir=1c00re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza fetili!
Ce fac burticile?Cum mai dormiti?La mine vad ca e inca bine doar am experimentat niste dureri noi...adica parca ma durea burta sus,ca vroia sa mai creasca si ceva nu-i dadea voie.Ciudata senzatie sa simti ca te tine pielea.

Anis,bine ai revenit.Pupam fata!

Nadiuta,trimit si la tine cu placere,dar activeaza-ti PM (intra la profil si seteaza sa poti primi)sau o adresa de mail sa-mi dai.

Fetele la noi erau 0° de dimineata.Ma ia groaza ca vine iarna si eu n-am apucat sa iau toate la bb.Maine merg sa-i iau sac de scos afara ca baga la oferta si sper sa-mi si placa.ca in ziar arata bine.Mai am carut si scoica de luat si setul de sticle,suzete...stiti voi,tot tacimul.
Cu sutienul de alaptat cred ca mai astept ca nu sper eu sa-mi creasca sanii ci 2 numere.Am auzit multe cazuri cind le-au luat prea mari ca sanii nu s-au marit.Cred ca cu asta mai astept.
Voi cum mai stati cu cumparaturile?Ce ati mai luat?

Hainute bb

Dana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

'Neata burtici!
Cum ati dormit? Eu am visat numai fotbal, in special jucatorii de la REal! Doamne, ce l-am mai "spovedit" pe R.Carlos ala! La 33 de ani ai lui este ca un cal breaz, peste tot in teren! IN fine, poate doar cu megbeng, sa schimb ceva impresii.
NU faceti mare lucru azi acasa, ca e sarbatoare!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic 26+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput