Recomandare dr. cardiolog pediatru

Recomandare dr. cardiolog pediatru | Autor: LYADA

Link direct la acest mesaj

Buna mamici,

Baietelul meu de 5 ani se plange din ce in ce mai des ca ii "sare inima din piept" chiar si cand nu alearga sau tzopaie. As vrea sa ajung la control la un dr cardiolog pediatru.

Am auzit de dr Cristina Olteanu de la Grigore Alexandrescu. A ajuns cineva la ea, e ok?

Alte recomandari, ma poate ajuta cineva cu un sfat? Caut un doctor competent si care are timp si bunavointa sa imi raspunda la intrebari.

Multumesc frumos!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

buna,
eu am fost cu fetita din cauza unui suflu sistolic de la nastere la dl. dr. Dumbrava (Marie Curie sau fostul Budimex). Mi-a fost recomandat de neonatolog ca fiind cel mai bun si este specializat in ecografii de cord.
La Budimex nu ai nici o sansa sa il prinzi, are cabinet in Floreasca undeva dupa spitalul cel nou pe strada, o cladire mare, dar caut pe acasa cartea de vizita. Revin
Va pup,
monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

mi-am adus aminte, clinica este diagnosis si daca intri pe www.diagnosis.ro, gasesti si adresa, telefon, medici existenti...
sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Multumesc Monica! Am cautat pe siteul lor si pare a fi ce imi doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

buna,

acum cativa ani am fost la Cristina Olteanu la Grigore Alexandrescu pt un consult. Desi am intrebat-o cu o zi inainte la ce ora sa merg cu copilul (specificand si faptul ca acesta are doar un an)am avut de asteptat de la 10 (ora fixata chiar de ea) pana pe la 13 timp in care copilul a devenit agitat si la eco nu a stat foarte cuminte lucru ce a deranjat-o pr dna dr.

urmatoarele eco le-am facut la Medicover - dr Ioana Anca si nu au mai fost probleme de genul acesta.

Mergi la inceput

Multumesc Andreea, exact de experiente de genul asteptatului incerc sa ma feresc...

Iar cu Medicover, am avut eu experiente neplacute

M-am programat la diagnosis, la Dr Dumbrava, vineri, 20 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Si eu am fost supermultumita de Dr. Dumbrava de la Diagnosis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana31 spune:

la Diagnosis atat DR.DUMBRAVA DORU cat si DR.COMAN IOAN

Mergi la inceput

Am fost vineri la Dr Dumbrava, mi-a placut f mult, genul meu de doctor si de clinica... civilizat, civilizat, civilizat, profesionist, abordare super ok a copilului, un DOMN.
Totul a iesit normal, e prea slab si cutia toracica are peretii subtiri.
Mai fac un control ORL si ma linistesc, sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Imi spuneti si mie, va rog, cum decurge ecocardiografia la copii?
Si noi avem programare la dr. Dumbrava (Diagnosis), dar ne cam temem de reactia copilului...

Multumesc!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielav spune:

Ecografia cardiaca este foarte simpla. Copilul este intins si i se unge pieptul cu un gel. In general copii sunt foarte incantati de "ciocanelul" care se misca pe ei si de calculatorul din fata lor. Andrei reactioneaza foarte bine. Face ecografii de la varsta 3 luni, la fiecare 3 luni. Ca medic il recomand pe d-l dr. Alin Nicolescu de la Spitalul Clinic Fundeni Bucuresti. Este un medic foarte bun si cu mare lipici la copii.

Mergi la inceput