Recomandare dr. cardiolog pediatru
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
anacami spune:
Multumesc Gabi!
Din pacate, cred ca al meu nu va fi f. incantat!Este foarte "reticent" la chestii noi si "dubioase" .
Doctora noastra ni l-a recomandat pe dr. Cornea de la Institutul Inimii Fundeni; din pacate dansul face consultatii doar aici.
Am ales varianta privata tocmai pentru ca sunt convinsa ca al meu pusti nu ar avea rabdare sa stea la rand-presupunand ca sunt foarte multi pacienti care asteapta.
Am intrebat-o pe doctora noastra si a fost de acord sa mergem la dr. Dumbrava, mai ales ca acesta este si medic pediatru.
O sa va povestesc "aventura" noastra de maine.
P.S. daca totusi nu este cooperabil, cum se poate face eco?
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabrielav spune:
Medicii au metodele lor. Stai linistita. Daca esti agitata copilul simte si va reactiona ca tine. In cabinete sunt jucarii si medicii stiu cum sa-i ia. Binenteles, medicului respectiv sa-i placa ceea ce face si sa-i placa si copiii. Nu sa faca asta doar pt bani. Va fi bine. Mult succes
clyo spune:
quote:
Originally posted by anacami
Buna!
Imi spuneti si mie, va rog, cum decurge ecocardiografia la copii?
Si noi avem programare la dr. Dumbrava (Diagnosis), dar ne cam temem de reactia copilului...
Multumesc!
Camelia si Sebastian(26 mai 2004)
Camelia, te rog sa ne zici cum a decurs intalnirea si cum ti s-a parut dr. Dumbrava.
crig72 spune:
quote:
Originally posted by anacami
Multumesc Gabi!
Din pacate, cred ca al meu nu va fi f. incantat!Este foarte "reticent" la chestii noi si "dubioase".
Doctora noastra ni l-a recomandat pe dr. Cornea de la Institutul Inimii Fundeni; din pacate dansul face consultatii doar aici.
Am ales varianta privata tocmai pentru ca sunt convinsa ca al meu pusti nu ar avea rabdare sa stea la rand-presupunand ca sunt foarte multi pacienti care asteapta.
Am intrebat-o pe doctora noastra si a fost de acord sa mergem la dr. Dumbrava, mai ales ca acesta este si medic pediatru.
O sa va povestesc "aventura" noastra de maine.
P.S. daca totusi nu este cooperabil, cum se poate face eco?
Camelia si Sebastian(26 mai 2004)
in spital unii copii primeau un medicament inainte de eco (un somnifer).I-au dat si Mariucai o singura data dar cred ca doza a fost prea mica ca nu si-a facut efectul....a fost prima si ultima data pentru ca ulterior a stat linistita fara a mai fi nevoie de medicamente.Conteaza mult si cum comunica dr cu ei.
Multa sanatate va doresc!
anacami spune:
Buna,
am fost astazi la medic, ne-a spus ca nu e nimic ingrijorator-doar un mic "suflu sistolic inocent", remarcabil doar cand copilul este agitat, face efort,...Cu timpul cica dispare!
In privinta "aventurii", a decurs mult mai bine decat ne asteptam.
Initial nu voia sa intre in lift, nu am ajuns bine ca voia sa plecam.
L-am "convins" sa mergem sa vedem cabinetul in care este o "piscina de bile". Ajuns in usa a zis ca nu mai vrea, ca este dnul doctor acolo (desi sotul meu deja intrase).S-a intors hotarat pana la lift.L-am luat inapoi pe sus; a dat semne ca vrea sa urle. Dnul doctor mi s-a parut un doctor f. calm, l-a vrajit sa-i arate ecograful- i-au placut butoanele luminate, imaginea de pe ecran . I-am spus ca o sa-i vedem inimioara acolo, a parut f. interesant. A conversat cu dnul doctor in timpul consultatiei, ce mai a fost la inaltime .
Sunt convinsa ca si dnul doctor a avut o mare contributie, ca al meu copil nu este prea usor de convins de obicei....
Noi avem si o alta leg. "de inima" cu ecografistii de la Diagnios: aici ne-am facut primele ecografii de sarcina, aici i-am vazut pt. prima oara inimioara jucausa (la dnul dr. Pop).Sediul de acum arata f. bine, acum 2-3 ani activau putin mai departe intr-un spatiu mai mic
P.S. am uitat sa va spun ca ne-am intors cu urlete de acolo, nu mai voia sa plecam; a descoperit si un dozator de apa in hol, deja umbla pe acolo ca la el acasa
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
clyo spune:
Camelia, multumesc pt impresii, bine ca totul e ok.
hai c-am prins curaj; acum sun sa fac programare.