Aspirator-de care?

Aspirator-de care? | Autor: codruta_grg

Link direct la acest mesaj

Vreau sa imi schimb aspiratorul, pe unul mic (ca nu am spatiu de depozitare) si ieftin (pana in 2 mil lei).
Imi recomadati voi ceva modele?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Eu am de la Platinium ,e mic (si eu am avut aceeasi problema cu spatiul de depozitare ),am dat in jur de 1 milion jumatate pe el si eu zic ca-si face bine treaba.

Sunt o visatoare ,Imi place sa visez la o viata mai buna .Treziti-ma , va rog , daca gresesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Eu am luat un Samsung Easy, e mititel si foarte fortos. Am dat 180 RON pe el din Carrefour

Uite aici specificatiile:

www.emag.ro/aspiratoare/aspirator-samsung-gama-new-easy-vc5814v--pVC5814V" target="_blank">Aspirator

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
Motanosu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Arctic 1248, fara sac textil sau de hartie, putere 1600 W, am dat cam 160 RON, l-am vazut si la 180 RON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by daniella4

Arctic 1248, fara sac textil sau de hartie, putere 1600 W, am dat cam 160 RON, l-am vazut si la 180 RON

Daniella si Alexis 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"

Daniela, draga mea, si noi vrem sa ne schimbam aspiratorul si am vrea unul fara sac pt. ca anul trecut ne-am luat unul micut si f bun, doar ca nu gasim saci.Am vrea unul cu apa.Cel e care spui tu este ceva de genul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

quote:

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"

Eu am avut pe rand Artctic a1400,A1 1400,A1248,si toate la fel -dupa cateva luni nu mai faci nimic cu ele,nu mai trag cum trebuie,si la fel cu un Vortex mini ,aceeasi poveste..
A,si sa nu mai zic-cel fara sac-A1248-era foarte enervant:tot praful si scamele ramaneau pe suportul-filtru,si degeaba spatiul mare de colectare al prafului,cand se intesa ala de praf trebuia neaparat curatat daca voiai sa mai si traga ceva.
Parerea mea-cu 200 Ron nu iti iei aspirator care sa te si tina!
Eu vreau sa-mi iau un Karcher,era acuma vreo trei ani 100 de euro,e cel mai mic din gama profesionala pt.hoteluri si pensiuni,cred ca merita.Atata doar ca se gasea numai la reprezentanta,nu si in magazine.

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Mergi la inceput

A,si mai adaug ceva-eu sunt total indragostita de Samsung,modelele SMART WING SC7820 si SMART WING SC7830,iti dau un link mai jos unde le-am gasit,mi se par super si ca design si ca marime,insa sunt mai scumpe,dar cine strie,poate se comporta mai bine in timp...
http://www.promocasa.ro/Aspiratoare/3_price_asc.html

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Deci sa inteleg ca aspiratoarele fara sac nu sunt bune?Adica cele cu apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phieg spune:

quote:
Originally posted by nadyana

Deci sa inteleg ca aspiratoarele fara sac nu sunt bune?Adica cele cu apa?

Buna,
Aspiratoarele cu apa sunt foarte bune, dar nu 100% eficiente din p.d.v. al prafului. Eu am un delonghi cu apa si cu spalare de 3 ani. Foarte util. Singurul dezavantaj ar fi curatarea lui dupa ce termini treaba.
Un aspirator care sa nu scoata deloc praf ar fi de fapt sistemul de aspirare ce se monteaza in exterior iar in camere ai gura de racord a furtunului de aspirare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nadyana

quote:

Daniela, draga mea, si noi vrem sa ne schimbam aspiratorul si am vrea unul fara sac pt. ca anul trecut ne-am luat unul micut si f bun, doar ca nu gasim saci.Am vrea unul cu apa.Cel e care spui tu este ceva de genul asta?

Nu,Arcticul asta e fara sac,dar nu e cu apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nayana, cred ca mai bine iti iei unul cu apa. Eu sunt destul de multumita de Arcticul meu, trage bine il am de un an, deci nu stiu ce sa-ti spun de cat va dura. Dar, ca orice aspirator uscat ma umple de praf cand il folosesc. Si eu am vrut cu apa dar ceea ce am gasit anul trecut imi trecea de buget (cca 4-5 milioane). Acum am vazut un aspirator cu apa la Kaufland care costa cca 2,2 mil, n-am retinut marca, daca ai un asemenea magazin prin apropiere du-te sa-l vezi.

Mergi la inceput