Aspirator-de care?
Raspunsuri - Pagina 2
Eleni spune:
iertati-mi ignoranta... aspiratorul cu apa si spala in timp ce aspira? Si se pune ceva substanta de curatare in apa aceea sau doar apa? e apa calda sau rece? adica exista riscul imprastierii culorilor daca e un covor colorat?
Ma luminati si pe mine va rog ca sunt in ceatza si mi s-a stricat vechiul aspirator si e musai sa imi iau unul cat mai repede.
Multumesc tare mult.
Porumbita spune:
ridic sus subiectul ca maicamii tocmai i s-a ars aspiratorul!
aspiratorul cu apa e bun si pt parchet? (mama are parchet in camere si gresie pe hol si bucatarie);
in cazul in care asta depaseste bugetul (max 250 RON) cel clasic cum e mai bun, cu sac sau fara?
multumesc anticipat!
mariana_78 spune:
Eu am un aspirator cu apa si sunt f. multumita de el. Nu mai retin ce marca este dar pot sa spun ca nu face praf cum fac aspiratoarele cu sac. Singurul "defect" este spalatul dupa fiecare asiprare.
mama lia spune:
mariana, pai uita-te acasa de care este si spune-ne si noua....ca este foarte importanta marca!!!!
danamiha spune:
Noi avem Samsung Smart Wing, 1600W si sunt ff multumita de el.Cred ca a costat in jur de 4 milioane lei.
Guguluff spune:
Vreau sa-mi iau si eu unul fara sac si cu filtru Hepa sau chiar Cyclone. Am gasit cateva pe net dar nu stiu ce model sa iau. Aveti asa ceva in casa si sunteti multumiti de el, spuneti-mi si mie, nu fiti egoisti. Ma intereseaza sa aiba filtrul spalabil nu aruncabil. Aaa, si mai am o "pasarica" sa fie din cel vertical, cum sunt cele prin State, aspiratorul e integrat in batz nu e cu furtun. Ma rog, nu cred sa gasesc si vertical si cu hepa, dar... Astept sfaturi, pls.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
LuciaZ spune:
Buna!
Eu mi-am cumparat Daewoo, RCC 2508 BR, de 1800 w, fara sac. Are filtrul lavabil si sistemul Cyclone. de asemenea are si filtru Hepa. L-am luat de la C. Orhideea cu 230 ron. Sunt foarte multumita de el. Vreau sa spun ca de 2 luni de cand il am , am vazut ca filtrul Hepa nici macar nu are
urme de praf. Hiltrul lavabil l-am spalat o singura data. E foarte usor.
Din pacate nu "e pe bat".
Dezavantaj: cand golesti recipientul de colectare se poatre face putin praf daca nu esti atenta. Eu il golesc in vasul de wc nu mai am probleme.
38+Cristian
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
b.nica spune:
si eu mi-am luat acelasi tip de aspirator ca al Luciei;nu vreau sa fac reclama si de fapt nu fac pt. ca nu l-am pus la lucru inca;ce vreau sa spun este ca l-am ales pe acesta pt. ca nu suport sacii care trebuiesc curatati,pt. ca cei de hartie mi s-au parut scumpi(sacii) si pt. ca am 2 aspiratoare cu apa(de care am fost multumita) dar am probleme cu filtrele:nu se gasesc.
Lucia mi-au fost utile experientele tale.in instructiuni arata un robinet; care este de fapt filtrul lavabil ca nu prea m-am lamurit si am devenit f. atenta la filtre?
Guguluff spune:
Fetele, merci mult. Am sa caut modelul asta de Daewoo.
Lucia, mi-ai dat o groaza de detalii, esti o scumpa.
B.nica sa-mi spui, te rog, dupa ce-l folosesti, daca e zgomotos rau si cat de puternic e. Mi-a zis Lucia ca are 1800W dar stiu ca e diferenta si ele aspira de fapt cu vreo 300-400w; ma rog, e ochiometric, trage sau nu trage tot ce gaseste pe jos? Cu o pustioaica de un an juma in casa, e nevoie de ceva foarte eficient ca sa faca fata.
Aaa, si e mare si greu sau e model mai micutz? Am cautat exact modelul asta pe net si n-am gasit nimic. Trebuie sa merg in magazine.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)