** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Pauly eu le-am spus la toti din prima zi cand am avut un test pozitiv, si asta pentru ca am nevoie mare de suportul celor din jur...de la femeia de serviciu de la jobul meu, pana la soferita de taxi(nu glumesc), toti colegii, si rude apropiate si indepartate/ Asa am simtit eu nevoia. Si asta pentru ca la prima sarcina care am pierdut-o nu am spus la nimeni si cand am sunat plangand sa le marturisesc ce mi se intampla, toti au reactionat ceva de genul: Pai..hmm erai insarcinata...aa n-am stiut...Unele prietene au luat-o chiar f. personal...Si cand ma refer la femeia de servici de la job.intr-o zi am inceput sa sangerez acum cateva sapt..si eram la WC si eram asa de disperata i-am spus ei..si m-a imbratisat si mi-a pus mana pe burta si a murmurat o rugaciune..m-am simtit mult mai linisita. Iar soferita de taxi care ma mai duce in diverse locuri este si ea insarcinata si a sangerat 4 luni si totul e ok..deci m-a incurajat si ea...
Cred ca avem nevoie de suportul celor din jur!!! Pentru fetele care au avut pierderi fiecare zi de sarcina este un miracol. Cel putin asa este pentru mine.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Scriu in mare graba asa ca ma scuzati!

Bine ai venit in odisee, Laura Ioana, si sarcina usoara.

DidiAlex datele mele sunt:
DN 05.12.1981
UM 31.07.2006
DPN 07.05.2007

Va pup!

Valentina11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Vali

Dau si eu datele mele, sa ma vad pe listuta pt toate cele 8 luni ramase, sper:
DN : 8 ian 1976
UM : 21 sept 2006
DPN: 20 iunie 2007

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Buna fetelor

Va rog treceti-ma si pe mine pe lista. Eu am acum 7 saptamini dar am asteptat atit fiindca doctorul mi-a spus sa mai astept. Am citit tot ce ati scris pina acum si imi doream foarte mult sa vin si eu alaturi de voi. Eu sunt mai veche pe forum desi nu am scris des ( m-am inregistrat cind eram insarcinata cu baietelul meu), dar acum sper sa fiu mai harnica.
Datele mele sunt DN 13.07.1976
UM 30.08.2006
DNP 8 .06.2007

Va pup
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

Arthurana ai dreptate toate avem nevoie de sprijin si intelegere.Ptr mine, de exemplu, acest forum este un adevarat sprijin.Noi ne intelegem cel mai bine temerile, bucuriile si toanele.ma bucur mult ca am gasit acest forum ,ma simt foarte bine cu voi.
Un adevarat sprijin este si sotul meu care face orice sa ma faca fericita si sa ma simt ocrotita.Ma ajuta la toate de cand o aflat de bb, si este foarte tandru, atent si iubitor(asa este de cand il stiu.)

Laura Ioana avem aceeasi data la DPN.Te pup,bine ai venit si sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa nastem bebelasi frumosi si mancaciosi.
pupici burtici

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Laura Ioana si Vali bine ati venit printre noi!!!

Arthurana ce de vesti proaste pe aici. Mi-as dori ca listuta asta doar sa creasca nu sa scada. Suntem alaturi de prietena ta si stim prin ce trece desi sarcina mea pierduta a fost mica.

Chris27 sa bei un pahar de vin si pentru noi.

Pauly ce mult imi doresc sa imaprtasesc marea veste tuturor. Dar imi este tare frica. Nu am spui nimanui inca, nu stiu decat eu si sotul meu (evident). Am unele momente in care (vorba Arthuranei) sa spun taximetristilor, femeii de serviciu etc si sa ii vad pe toti bucurandu-se pentru mine. La prima sarcina a stiut toata lumea si mi-a fost tare greu cand ma intrebau ce face bebe sa le spun ca bebe nu mai e.
Dupa ecografia de la 12-13 saptamani o sa anunt la serviciu si sper sa ii anunt pe toti marea veste. IN MAI VOM AVEA UN BEBE!!!. Oare de ce plang??? Ca doar sunt fericita.

A propos citeam zilele trecute listuta cu bagajelul de spital. Si am inceput sa plang cand am vazut lista pentru bebe. Atunci am constientizat inca o data. Dumnezeu a fost mare si bun cu mine. Dupa doar 2 luni (si prima luna in care am )am ramas insarcinata.

O Doamne ajuta-le pe toate fetele care parasesc odiseea noastra sa revina urgent pentru ca numai asa se sterge durerea.

Hai ca nu vreau sa va molipsesc.

Pupici pe burtici

Mica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

am si eu o burtica mica de 6 sapt.
imi dau lacrimile cand citesc ca se mai pierde cate o sarcina.e dureros dar vreau sa le spun celor care trec acum prin asta ca pe 30 iulie am pierdut si eu o sarcina de 16 sapt. stiu ca e cumplit si nu intelegi de ce ti s a intamplat.am suferit dar pe 1 sept cand am avut menstruatia am zis ca trebuie sa mi revin pt al doilea bebe. si iata ca sunt gravida.
capul sus fetelor ca dumnezeu va da ce cereti.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Laura Ioana, Vali, Ckristina bine ati venit la odisee!va doresc o sarcina cat mai usoara si bebei sanatosi!

Laura Ioana te asteptam de mult la odisee!tot mai trageam cu coada ochiului la "aspirante" sa vad ce faci tu si celelalte fete si eram suparata ca spuneai ca ai facut un test acum cateva zile si a iesit negativ.dar probabil ca a fost prea devreme si azi ai vazut II.ma bucur nespus pentru tine!

Mcrissa 8+ bebe strumph-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Fetelor va pup pe toate si urez bun venit noilor burtici.

Ma doare sa citesc si lucruri atat de triste (mai ales ca stiu ca oricare dintre noi am putea fi in locul acelei persoane) dar ma bucur sa vad ca sunt destule burtici care sunt bine. Ma bucur mult Atrhurana ca esti OK.

Eu sunt bucuroasa pentru ca am fost la Euroclinic la ecografia cu pliul nucal si totul este Ok. Bebele este dezvioltat normal pentru varsta de sarcina (chiar un pic peste) si are toti parametrii in limite normale. A fost grozav sa il vad cum isi misca manutele, piciorusele si fatuca si cu ce putere ii batea inimioara. Iar taica-su era topit. Deci pentru moment este OK.

Trebuie sa sun la Genetic Lab sa ma programez pentru dublu test. Aveti idee daca la Medlife lucreaza cum trebuie analizele? M-as duce pentru cele de sindrom antifosfolipidic ca sa imi iasa din cap ideea.

Oricum, una peste alta, fetelor feriti-va de dr. Mateescu de la Elias. pe langa faptul ca este un misogin badaran mai este si incompetent. Acum cateva zile (internata fiind de urgenta in sectia lui, ce ghinion) mi-a spus ca bebele meu arata de 9 saptamani (fata de 11, varsta cronologica) si ca am un fibrom mare care ameninta sarcina. Toate acestea s-au dovedit neadevarate dar m-au costat cateva nopti si zile in care mi-a fost tare greu sa ma gandesc la altceva. Si ce ma intriga si mai tare este ca sunt sigura ca i-a facut placere sa imi spuna chestiile acelea care pentru mine au fost ca un cer cazut in cap. Fugiti de el.

Sarcini cat mai usoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mica0307 exact asa procedez si eu ca tine.tac chitic pana la 12 sapt.Data trecuta(la fel ca si la tine) incercam sa trec peste necaz dar nu puteam ptr ca tot timpul se ivea o persoana care sa ma intrebe de bb, care de fapt nu mai era.ma bucur ca va am pe voi(mamicile de mai-iunie), mai incolo o sa spun tuturor minunata veste cre de altfel creste pe zi ce trec in burtica.
Diana,ckristina bine a-ti venit la odisee.Va dorim sarcina usoara si un bb-ei sanatosi.

pusici de la pauly

5+

Mergi la inceput