** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Bun Venit!Vali5,Raza de soare, sarcini usoare va doresc si sa ramanem impreuna pana la start!!!!!!
p.s. date complete pt a completa listutza astept

Lilirusu, imi pare rau pt pierderea ta. Dar stim noi ca sperantza moare ultima.

Pup restul fetelor si incerc sa citesc nu numai in diagonala. Si o zi buna fara stress va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Ma simt extraordinar de bine,,,Ne pregatim sa mergem la Festivalul vinului...Nu mi-e rau deloc...dar genunchiul e din ce in ce mai rau.O colega m-a sfatuit sa folosesc baston(m-a umflat rasul,nu era rau intentionata,dar o spunea cu atata seninatate).Ma simt puternica...sufar si ma bucur cu voi...in special pt.ultima mamica...Voi naste cu cezariana(la sf.de aprilie-38 sapt).Tot mamica de mai-iunie raman alaturi de voi...Cu voi am trecut in fiecare zi aceasta perioada si mi-ati fost alaturi mereu.Ma simt aici ca intr-o familie mai mare.Laura IOANA,ORIUNDE TE UITI SUNT EU...PE PM,LA ODISEE,SI TE FELICIT DE MII DE ORI...MI-AI INSENINAT ZIUA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Laura Ioana,

Mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau!!! Felicitari!!!!
Dupa o dimineata de deprimare totala(am aflat ca o prietena de la fostul meu loc de munca a pierdut sarcina la in luna a 6 -a). Am fost cu ea pe telefon toata dimineata. Parca mesajul tau este un semn de la Dumnezeu!!!
Sunt asa de bucuroasa pentru tine. Sunt sigura ca Dumenzeu va fi alaturi de tine si te va proteja pe tine si pe bebe scump!!!

Iulia BRAILA , Laura IOANA si Arthurana vom face TRIO BEBE INVINGATOR!!! Trebuie sa reusim feletor de data asta!!!
Tocmai am vazut ca subientul deschis de mine "durerea pierderii unei sarcini" este numarul 1 in top...din pacate...
Mi-as dori sa deschid prin luna mai un subiect cu titlul: Bebe invingator!!! Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna fetelor,
Laura Ioana, Raza de Soare bine a-ti venit la odisee. Va dorim sarcina usoara si un bb-ei sanatosi.Intotdeauna ii o bucurie cand ni se alatura noi viitoare mamicute.
Bine a-ti venit.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Androix, tare dragut puiul tau! Sa-ti traiasca! Ce varsta are? Am vazut si pozele de la Cheia, imi poti spune te rog cat a fost cazarea? Vrem si noi sa mergem sapt viitoare la munte si cautam oferte. Mercic.

Va pup si inchei pe aceasta seara! Va doresc tuturor fetelor sarcini usoare, duse pana la capat si BBei sanatosi tutror. Nu uitati sa va rugati la Maica Domnului caci e tare ajutatoare. Eu sunt 100% convinsa ca mi-a ascultat rugamintea si m-a ajutat sa raman insarcinata natural cu BB2. Eu am un istoric medical urat, dar cui ii mai pasa, privesc cu curaj, optimism si multa credinta la viitor!
Va pup si ne reintalnim maine.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Am o mare rugaminte. Nu am pe cine sa intreb si din pacate prietena mea nu stie romaneste s-o pun sa citeasca pe forum.
Stie cineva, daca in cazul ei sarcina oprita din ev. luna 6, este vre-o posibilitate sa nasca prin cezariana. Ea este disperata ca nu vrea sa nasca natural, ar vrea eventual sa fie anesteziata..sa nu vada nimic. Doctorul ei i-a spus ca el nu a auzit de cezariana in cazul ei...Cum se poate asa ceva??? In anul 2006 cu toata tehnologia...Incearca sa-si gaseasca alt medic, dar aici e vechea poveste cu lista de asteptare...Voi ce credeti??? Va rog astept un raspuns cat mai repede!!!
Saraca de ea tocmai si-a pierdut fratele intr-un accident, si este si asa intr-o depresie totala.

Mergi la inceput

Lili este groaznic prin ce treci. Iti recomand dupa ce iti revi putin sa intri pe subiectul durerea pierderii unei sarcini. Ai sa vezi cate fete au trecut si trec prin ce treci tu. Stiu ca nu te ajuta sa stii ca si altora le este greu,suferinta ta este unica, si durerea este sfasietoare, dar sicer, acel forum a fost singurul lucru care m-a ajutat sa trec peste cele doua sarcini pierdute.

Veronika, imi pare extrem de rau ca treci prin asa momente de cosmar. Dumnezeu este cu tine si te va ajuta sa treci incet incet prin aceasta grea incercare. Fii tare!!!///(usor de zis...dar extrem de greu de facut)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Va multumesc fetelor, sufletistelor ca ma primiti cu asa drag Doamne cat mi-am dorit sa fiu iar aici!!!! Stiu ca ma repet, dar sunt prea fericita si prea...prea

Arthurana multumesc, iubita! Suntem mai multe gravidute de la Durerea...suntem 5 cu tot cu tine Si toate de mai-iunie! A
Imi pare foarte rau pt prietena ta, este ingrozitor! Ar trebui sa i se poata face cezariana! Cat am stat in spital la Iasi a fost operata o fata in luna a 5-a, cu sarcina oprita in evolutie. Pai de ce sa nu se poata? Mai ales ca te darama sufleteste asa o experienta!!!!!

Liviana din nefericire nu e bb2 la mine. Povestea mea e la pag. 6 la "Doctori de care sa te feresti" Ma rog la Dumnezeu sa nu mai patimim nimic de data asta si sa avem bebicul nostru, in final

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

Arthurana sigur trebuie sa se poata cezariana,de ce nu?Saraca prin ce e dat sa treaca, sa speram si sa punem un gand bun ptr ea in rugaciunile noastre.
Am si eu o intrebare, tinand cont ca majoritatea avem cate o sarcina pierduta la activ mai aveti curajul sa va anuntati prietenii si neamurile ca aveti bb, inainte de implinirea a trei luni?
va pup

5+

Mergi la inceput

Laura si Pauly merci mult de raspuns. O sun acum!!! Sper sa gaseasca pe cineva care sa o ajute.

Mergi la inceput