** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Raza de soare bine ai venit in odisee!

Liviana cele mai frecvente pierderi de sarcina (opriri din evolutie) au motive necunoscute. Se spune ca corpul nostru are o capacitate foarte mare de a selecta embionii si daca unul ar vreo problema il elimina imediat. Exista si cazuri nefericite cand corpul nu elimina embrionul si marea majoritate a copiilor se nasc cu sindromul Down.
Cam astea sunt explicatiile. Sau pur si simplu nu a fost sa fie. Insa Dumnezeu e mare si ne va da la fiecare bebeul dorit. Asta trebuie sa inteleaga si prietena ta.

Pupici pe burtici,

Mica 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

ce viteza aveti la scris!!!mi-a luat ceva timp sa citesc.

imi pare tare rau pentru veronicka si lilirusu

am vazut ca multe dintre noi suntem pacientele dr. T.si eu am ales sa merg la el pentru ca ma mare incrdere.eu am sangerat la inceputul sarcinii si mi-a dat un tratament, iar de o saptamna nu am mai avut nicio pictaura.se pare ca tratamentul a inceput sa-si faca efect.
eu am reusit sa fac toate analizele pe care mi le-a recomandat si vineri cand merg la control o sa i le arat.m-am uitat si eu pe ele si cred ca sunt toate ok (au trecute in drepata valorilor care mi-au iesit si valorile normale si eu ma incadrez la toate in valorile normale).

cristinamaria poate pui ecografia pe yahoo la mamicideciresici2007@yahoo.com si punem un link pe prima pagina ca sa le vedem toate.d'abaia astept sa vad si eu la ecografie manute si picioruse.ultima data am avzut inimioara batand

Mcrissa 8 bebe strumph-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Andreea apropos de Rubeola.Eu ma o mare dilema:se pare ca nu ma facut-o cum de altfel nici una din bolile copilariei desi am fost la gradi de la mai putin de 3 ani.Daca nu sunt imuna,se mai poate face ceva in timpul sarcinii?!!!
Am auzit ca e extrem de grav sa o contactezi in sarcina.Ma pazesc eu,dar mi-e teama ca va trebui sa o duc pe Iris la gradi.
Mai stie cineva ce si cum?
Cat despre CMV ,toxo si listeria erau OK acum 3 ani,oare sa le mai fac?

poze
Iri +8 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, merci pt explicatie.
Wow, RazaDeSoare, dar stiu ca T. are preturi piperate nu gluma. Deci 1 mil este un eco, dar un simplu consult?
Pitica, eu auzisem ca daca n-ai facut bolile copilariei exista riscul sa le iei de la copil. Ai mare grija cu burtica si spune-i neaparat doctorului problema asta.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu mai poti face nimic in timpul sarcinii. Inainte de sarcina puteai face vaccin. Iti recomand sa mai astepti cu gradinita fetei. Nu numai pentru rubeola dar o sa aduca si raceli si gripa si toate cele. Nu numai ca o sa iei tu, dar si efortul de a o ingriji in timp ce esti gravi si poate mai obosita decat de obicei, e considerabil. Oricum cel mai bine e sa fii absolut sigura ca nu ai facut-o in copilarie si sa faci analiza. Tot ce poti face daca nu ai imunitate este sa te feresti de aglomeratie si de copii (dispensar, gradi, scoala, copii care merg in colectivitate)
Cat despre celelalte si la mine acum 2 ani erau in regula dar de atunci si pana acum nu se stie, mai ales la cele pe care nu le-ai avut nicioadata si nu ai nici imunitate.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Hehe, am incercat sa ma delectez cu pozele voastre.
RazaDeSoare, albumul tau nu e public, deci n-am putu sa-ti vad rochia de miresica.
Pitica, am vazut-o pe Iri, e tare dragalasa si seamana cu tine(deh, si tu esti o frumoasa-dar de ce "pitica" caci nu pari scunda?). Sa-ti traisca si sa se faca mare-mare. Apropo, am vazut o motocicleta/masina mare de exterior ca jucarie pt fetita. Imi poti spune daca e cu baterii, cat a costat si de unde ai luat-o? Mercic.
Androix, hai arata-ne si minunea ta in poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bine, asa invitatie nu pot sa refuz. Dar dropshots-ul nu misca. Nush ce are. Mai tarziu cand merge va dau adresa.
Intre timp s-a reparat asa ca poftiti de ne vedeti www.dropshots.com/new.php?userid=156935&cdate=20061020&cimg=0&photopage=1" target="_blank">"cateva" poze

Vali si eu stiam la fel ca medica ta. Poate e o greseala, repeta analiza.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

N-am mai avut rabdare sa am confirmare de la dr. V-am spus eu ca voi fi mamica de mai-iunie? Ei bine, sunt!!! Sunt posesoarea unui est pozitiv si maine (31 zile de la UM) merg la dr sa-mi faca eco transvaginala si va spun mai multe!

De cand asteptam sa ma intorc la Odisee!!!!!
UM 21 sept 2006, DPN 28 iunie 2007 (dar, cum va fi cezariana, DPN este mai degraba 20 iunie)

Sunt foarte fericita, dar si speriata! Sper sa fim impreuna pana la capat

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Laura, felicitari si welcome la Odisee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Wooooooooooooo Laura Bun Venit! sarcina usoara si sa de-a Domnul un bb sanatos si voua sa va aduca implirea de a fi parinti.

Mergi la inceput