** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)
Raspunsuri - Pagina 20
Androix spune:
Raza, hai ca ai fost haioasa! DPN exact il afli cand o sa nasti.
Pana la urma n-am inteles, esti sau nu incantata de T? O sa ramai la el? La prima sarcina n-am avut in capitolul meu de mamici nici o "colega" de doctor asa ca acum as fi incantata sa am cat mai multe.
Liviana, poate de la montignac?
Da merg la Tutunaru.
Sa nu te superi, dar si mie mi-au aparut vergeturile tot cu o saptamana doua inainte de nastere si n-am dat cu nimic. Nu vreau sa va conving de nimic, dar la prima sarcina am citit si rascitit pe subiect. Cremele ajuta la hidratare, la elasticitate, la ce vreti voi. Dar vergeturile se datoreaza colagenului, respectiv calitatii acestuia. Nu exista pe piata nici o crema cat de scumpa care sa poata influenta calitatea colagenului din piele. Deci asta e, daca suntem inzestrate de la natura nu facem vergeturi, daca nu suntem facem indiferent cu ce ne dam.
Eu o sa-l trec pe T. la semnatura dupa ce merg si la prima vizita
ca sa nu vorbesc prostii, da nu-mi fac griji ca m-ar refuza, iar de mine nu scapa daca e dupa dorinta mea.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
piticasigogosica spune:
Buna burtici
Ma laudam ca am scapat de greturi,sa ma fi vazut de dimineta ce m-am chinuit sa bag ceva in gura....
De preferat ar fi sa mancam dimineata bine.In rest totul e la fel,crestem.
Vis a vis de creme antivergeturi sunt de parere ca nu le poti preveni cu absolut nimic ,depinde calitatea pielii,poti insa ajuta cu hridatarea(apa,alimentatie corespunzatoare).Tin minte si ma amuz cum la sarcina cu Iris ma cremuiam de zor si "ma admiram" mereu in oglinda,insa uitam mereu o parte a corpului:fundul.Si intr-una din zilel mele de cremuit(in jur de 7 luni si ceva),iata ca ma intorc si cu spatele si vad niste puncte vinetii
,era inceputul unor vergeturi.ca sa vedeti si voi cum e natura asta,ne face si fundul mare in sarcina ca sa echilibreze situatia,ca altfel am cadea in freza ![]()
.Si in luna 9 mi-a crapat putin in jurul buricului si bine inteles cateva finute pe sani.Acum sunt aprope insesizabile,au devenit albe si de la bronz aproape nu se vad.Asa ca...
Cris pai sa nu ne arati tu frumusetea de baiat?
Lili,tinem pumnii sa te ajute Dumnezeu orice ar fi!
Veronica imi pare tare rau de tine,dar vine si bebele tau! 
Paflo ce frumos.
Fetelor unde se face 3D in Bucuresti?
Eu la 12 saptamani sunt programata la spital(filantropia) pentru eco.Am inteles ca au unul super performant,o fi 3d?!
Critina felicitari pentru baietel!La testul nostru tot baiat iesea? 
Andrea papanicolau si secretia de col sunt examene de rutina in sarcina????Fetelor si voua v-i le-a dat?Mie de data asta nu mi-a mai zis de toxo,listeria si citomegalovirus.Oare sa ma duc sa le fac totusi?Pana in ce saptamana se fac?
Theo,ce mai faci?
Qhiqui???
poze
Iri +8 si Iris
addinel spune:
burtici, am o durere de cap insuportabila. imi vine sa plang de durere. fusei jos la fete (lucrez la o farmacie) si cica nu pot sa iau nimic sa-mi treaca, toate pastilutzele ptr durere de cap sunt interziser la sarcina. mi-au dat o crema, dar tot doareeeeeeee.
pupici pe burtici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Val_ spune:
Androix merci pentru lamuriri. O sa ma programez la o consultati la el la cabinet sa vad daca merge.
Deocamdata insa trebuie sa vad cum sta treaba cu bebele care arata ca de 9 saptamani desi sunt in 11. astazi merg la ecografie si sper sa aud vesti bune. Dar oricum sunt pregatita si pentru varianta mai rea (evident sper sa nu fie cazul). Cum o vrea Dumnezeu!
Lili imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat dar cu siguranta exista o data viitoare.
Numai bine
Val_ spune:
Poohy sa stii ca sangerarile nazale si gingivale sunt absolut normale in sarcina din cauza congestiilor din zonele respective (sau cam asa ceva, nu mai tin minte explicatia).
Si mie imi sangereaza nasul de fiecare data cand il suflu si gingiile de ficare data cand ma spal pe dinti. Ceea ce inainte nu mi s-a intamplat deloc. Si nu am variatii de tensiune.
Vali5 spune:
La analize Rh-ul mi-a iesit pozitiv desi ambii parinti il au negativ. Stiti cumva daca este posibil? Dr mea de familie nu stia prea bine, zicea ca dupa logica ei nu ar fi posibil dar se mai documenteaza pana miercuri cand ne vedem.
Valentina
11+
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Androix
Raza, hai ca ai fost haioasa! DPN exact il afli cand o sa nasti.![]()
Pana la urma n-am inteles, esti sau nu incantata de T? O sa ramai la el?
am vrut sa spun k nu e cel dat de drda, sunt multumita de T si raman la el, desi strabat tot orasul pt a merge la cabinet
da' merita! (ma rog, nu financiar...
)Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
Androix spune:
Uite va scriu lista de analize pe care mi-a dat-o mie medicul meu gine s-o fac acum la inceputul sarcinii. Pe parcursul sarcinii unele din ele se vor mai repeta.
HLG (cred ca e hemoleucograma)
grup sanguin + rh
uree, creatinina, acid uric
glicemie, transhaminaze
sumar urina
urocultura
ex. secretie vaginala
culturi col
papanicolau
toxoplasmoza
listeria
rubeola
CMV
ag. HBS
ac. anti HVC (astea doua sunt hepatitele)
La prima sarcina mi-a iesit ca rubeola am avut=o asa ca n-o mai fac acum ca sunt imuna. LA fel si CMV, la asta nu stiu daca se face imunitate pentru totdeauna ca la rubeola dar pana una alta am decis sa n-o mai repet. O sa-l intreb pe medic. Nici listeria n-o fac ca e destul de piperata si sarcina trecuta am sarit-o din acelasi motiv. Nu ca toxo ar fi mai ieftina, dimpotriva.
Poate o fac mai incolo ca sa nu ma ruinez de tot acum.
Later edit: Raza, eu nu-mi permit sa merg la cabinet asa ca merg la spital, asa am mers si la prima sarcina, de asteptat astepti si colo si colo.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
lbelciug spune:
Androix, sigur nu de la Montignac caci nu tinut niciodata acest regim. In fine, probabil de la alte subiecte citite tangential.![]()
Vreau si eu sa stiu cat e consultatia si un eco la Tutunaru. Va rog, cine-mi spune? Cabinetul in ce zona il are? El parca la Elias profeseaza, nu?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Raza de soare spune:
Cat am facut monitorizare, am platit 150 ron si mergeam de cate ori era nevoie; acum dau 100 ron/vizita cu eco transvaginal. cabinetul e langa Agronomie si da, e la Elias (la spital n-am fost niciodata).
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe ! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!