** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)
Raspunsuri - Pagina 24
mica0307 spune:
Ckristina bine ai venit in odisee!!
. SI eu sunt too din Pitesti desi acum stau in Bucuresti. Sa ne dai datele tale sa te trecem in listuta.
Fetelor ma gandeam azi la Chiquitita. Si am spus asa. Daca nu ne-a scris nimic inseamna ca e bine, este inca in spital si face tratament. Daca bebe ar fi patit ceva i-ar fi data drumul din spital si ne-ar fi scris. Nu am dreptate?

Mica
10+
pauly spune:
Speram ca este bine Chiquita, nu a dat nici un semn de viata.poate e inca in spital la tratament,asa s-ar explica de ce nu intra pe forum.noi suntem aici si o asteptam cu vesti
.nu stie nimeni nr de tel al chiquitei?
5+
petit_ange spune:
Fetelor, sper sa ma primiti si pe mine printre voi. Voi fi si eu o mamica de mai-iunie. Raport complet: UM: 10.09., IA: 02.10., DPN: 27.06.2007.
Am fost azi la medic si am facut eco intern si am vazut punctuletul negru! era asa mic! O problema eventula care sper sa se elimine e ca am si un chist, de fapt corpul galben s-a transformat intr-un chist. medicul zice ca nu e o sa fie neaparat o problema, ci numai in cazul in care se torsioneaza. Eu sper sa nu mai creasca si chiar sa dispara.Voi ce ziceti? a mai avut cineva asa ceva?
Si inca nu-mi vine sa cred ca sunt printre voi!
Laura Ioana spune:
Pup toate burticile mititele (deocamdata) si le multumesc pt primire
Arthurana
cum adica e nr 1 in top "durerea unei pierderi de sarcina"? Adica e foarte citit sau cum?
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Ileana2000 spune:
Fetelor,va rog sa ma stergeti ..luni sunt programata la chiuretaj,hcg-ul a scazut.Acum ma rog la D-zeu sa nu fie extrauterina,dupa chiuretaj se pot pronunta.
Sarcini usoare tuturor si bebei sanatosi!
pauly spune:
Ileana 2000
chiar ma gandeam oare ce mai faci?i-mi pare tare rau sa vad o mamicuta plecand de la noi.La durerea care o simti cuvintele cam sunt de prisos, dar totusi sa nu-ti pierzi speranta
sunt multe fete care au ramas insarcinate imediat dupa chiuretaj.noi suntem alaturi de tine.
speram sa nu fie extrauterina
.
5+
pauly spune:
Petit ange bine ai venit la mamici de mai-iunie.sa ai sarcina usoara si bb sanatos.
in ce priveste chistul va disparea el,dar in sarcina ele regreseaza mai greu, dar pana la urma dispar.stiu pentru ca am si eu.ii mare ca dimensiune?
5+
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Ileana2000
Fetelor,va rog sa ma stergeti ..luni sunt programata la chiuretaj,hcg-ul a scazut.Acum ma rog la D-zeu sa nu fie extrauterina,dupa chiuretaj se pot pronunta.
Sarcini usoare tuturor si bebei sanatosi!
Ileana2000,sunt cu inima alaturi de tine prin tot ceea ce treci.
Te inteleg asa de bine caci, si eu am trecut pe aici doar 2-a saptamani in urma...Nu-i usor dar, trebuie sa treci peste acest recif ce iti este asezat in calea vietii, biruitoare.
Ea toate lucrurile asa cum vin.Accepta situatia si priveste cu optimism inainte.Tot inainte...
Va veni cu siguranta ziua cand, vei vedea ca totul poate fi frumos! Asa de frumos....!!!
Sa fii tare.
POZE
Laura Ioana spune:
Ileana
imi pare rau! Multa sanatate si putere sa o iei de la capat!
Am fost la ctrl si sarcina e in uter, deci am scapat de SEU
Inca nu se vede decat mucoasa uterului foarte ingrosata si o portiune in care se forma saculetul
Luni fac Bhcg si sambata viitoare merg iar la eco.
Mi-a dat tratament si ma apuc de azi sa-l iau
Pupici pe burtici mici

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye