** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

fetelor trebuie sa va intreb,orgasmul dauneaza la bb?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Pauly nush ce sa zic, dar eu asa consideram la sarcina trecuta! Stii de ce? Ptc in ultimele luni poate provoca nasterea! Pe noi nu ne-a lasat dr sa facem nimic in primele luni, pana s-a fixat cum trebuie, si pe urma ne-a dat unda verde dar, citez, "mai mosnegeste"

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ok, atunci o las balta, nu stiu ce m-o apucat dar de vreo 5 nopti numai visez.sigur hormonii i-mi joaca feste..asta e

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Va rog sa ma scoateti de la odisee. Din pacate, nu pot merge mai departe.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Feteloer, am venit de la spital. Inca am iminenta de avort. Am facut tratamnet cu hemostatice, iau utrogestan 6 pe zi, no-spa si acid folic si fac o injectie gravibinon pe saptamana. E musai sa stau in pat non-stop, din pat va si scriu asa ca scuzati greselile de ortografie. Urez bun venit noilor mamici!

7+
Bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claui spune:

fetelor, am citit de curand ca una dintre voi a avut dureri - de spate, parca- si i s-a recomandat o crema naturista. Nu mai gasesc unde am citit despre asta, asa ca daca cine a scris vede mesajul, o rog sa imi raspunda, pentru ca nu mai pot nici respira macar de durere in spate.
ciqui, ma bucur ca esti bine.
pupici pe burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Ciquitita - ma bucur mult sa vad ca esti bine. Stai cumintica in pat, si o sa fie bne!!!

Yannia
- ce s-a intamplat? Te putem ajuta cumva?

Fetele care sunteti la a 2a sarcina, voi v-ati umflat rau in burtici? Ma uit in oglinda si ma sperii! Parca sunt in 4-5 luni! Am pus deja un kg pe mine.. Cu David am pus 20kg!! Si l-am nascut si prematur! Sigur atingeam 25 daca mai statea cele 6 saptamani finale... Chiar nu vreau sa o iau de la capat.
Si cum bine spunea cineva aici - fructele nu tin de foame! Si as manca numai ciocolata!! Eu care inainte nici nu vroiam sa vad ciocolata!

Va pup pe toate!

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Claui, eu imi amintesc ca se numea APIREVEN. Sa ma corecteze fetele daca gresesc.
Yannia, imi pare nepus de rau. Cuvintele sunt de prisos...
Pauly, si eu la fel ca tine...dr mea a zis ca adio cu sexul...asta e, pt bebe, macar o fi altfel mai incolo!

7+
Bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claui spune:

cred ca in curand o sa ma inscriu la Durerea pierderii unei sarcini. Eu inca mai sper ca nu, pana luni, cand mi se va reface eco. Ieri, la ultima eco: sac ovular 22.7 dar fara embrion.O fi posibil sa nu se vada embrio, la aproape 4 sapt de la OVULATIE??? Nu se vede nimic, nimic la eco nici macar o umbra, sacul ovular e negru, negru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Chichitita, sanatate multa tie si bebelusului.Claui, fii increzatoare. Poate echograful respectiv nu este tocmai performant sau poate ai ovulat mai tarziu si atunci sarcina este mai mica. Bafta multa!Spic de graueu sunt la a 2a sarcina si sa stii ca tot asa, ma simt f balonata uneori; daca mai pun si sunculita ramasa pe abdomen... ; este drept ca eu am luat atunci doar 14 kg de care am scapat in mai putin de 3 saptamani de la nastere, iar cand am vazut ce norocoasa sunt, m-am pus pe mancare si rezultatele s-au vazut imediat: + 7 kg in 2 luni. Din pacate am mai ramas cu cateva. Si eu incerc pe cat posibil sa ma abtin sa mai mananc prostii, dar uneori nu rezist (de cele mai multe ori seara) Imi place mult nickname-ul tau.

Mergi la inceput