** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)
Raspunsuri - Pagina 16
piticasigogosica spune:
Liviana
nu am vrut sa te necajesc,am vrut sa ma aud vorbind,ca si mie mi-e o teama de kg astea.Ma gandesc ca la prima am dat jos,dra daca acum....
.Ideea ar fi sa nu mancam pentru doi ci pnetru noi!!!(cine poate
)
Anca,sarumana' si tie,nu ma mai faceti sa ma ridica iar in cer de mandrie cu Iris a mea,nu de alta dar in scurt timp aterizarea va fi mai grea.
ai sa vezi ce de Winni si alti "compatrioti"ai sa ai cand va veni bebe.Noi nu mai avem loc de ei.
poze
Iri +8 si Iris
gabiu spune:
feteor sunt suparata rau ca mi-a iesit chlamydia pozitiva. Ce ma fac? Stiti care sunt urmarile? Ma gandesc numai la ce e mai rau. Culmea e ca facusem tratament si am zis ca sigur a disparut dar iata ca nu. A mai patit cineva asa? Va rog daca aveti cunostinta spuneti-mi si mie. Cica se poate lasa cu avort spontan sau moartea lui bb. Of Doamne, sper sa u fie asa.
gabi
9+
mica0307 spune:
Alyna pe la 4 luni o sa se vada la ecograf ce sex ar bebeul.
Eu am facut un test din cele postate de fete pe aici si a iesit ca va fi baietel (ceea ce imi si doresc).
Mica
10
piticasigogosica spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28837
pentru Gabi
poze
Iri +8 si Iris
chris27 spune:
Nu am mai scris de multisor pe aici...Suntem bine si eu si bebe(11 sapt si 2zile).Ma plangeam in ultima mea postare ca ma doare rau genunchiul operat in aprilie de menisc.Am fost la doctor si se pare ca operatia n-a fost o reusita.Intrucat acum nu se pune problema o voi face dupa nastere...Am fost nevoita sa resping fiecare varianta ce mi s-a propus(imobilizare gipsata,infiltratii in genunche cu diprofos-contine cortizon)...Ma uimeste miracolul din burtica...Astept cu nerabdare fiecare ecografie(si al meu se pare ca e baietel).Mai am unul,dar ma bucur orice-ar fii...Mi-am amintit povestea cu Neghinita...Va pup si va doresc sanatate multa...
gabiu spune:
piticasigogosica multumesc mult de indrumare. Am dat si o cautare pe google si am mai citit despre asa ceva. Vad ca nu se spune nicaieri de avort sau moartea lui bb si asta ma mai linisteste un pic. Din raspunsul lui Arian rezulta ca daca nu e si in secretia vaginala ar fi ok. Totusi eu in secretie nu am ( ca am facut si aceasta analiza din secretie) in schimb a depasit bariera secretiei si a ajuns in sange. Si e IgM
Probabil ma voi indopa cu antibiotice
, dar macar sa scap de ea!
Doamne ajuta!
gabi
9+
pauly spune:
http://www.seximus.ro/articole/chlamydia.php gabiu uite ceva informatii, sper sa-ti fie de folos.ai grija de tine si sigur se rezolva, faci tratament si o sa fi bine atat tu cat si bb tau.
5+
cioaca spune:
Alyna nu stiu ce fel de doctorita ti-a prescris tie augmentin ca eu sunt asistenta medicala si stiu ca nu se ia augmentin in sarcina. De exemplu si eu eram pe tratament cu augmentin cand am aflat ca sunt insarcinata si l-am intrerupt imediat . Eu am luat apoi pt infectie la masea amoxicilina care este din clasa penicilinelor si care sunt permise in primul trimestru de sarcina.Parerea mea este sa mai vorbesti cu un medic sa iti spuna ce parere are despre acest antibiotic in sarcina.
quote:
Originally posted by Alyna24
Ola, mamicilor!
Ce mai faceti?Vad ca in general bine!
Ralucami, nici eu nu am simptome de nici un fel!Sunt eu , cea dintotdeauna!
Fetelor, face cineva tratament cu augmentin?Eu am o infectie urinara si mi-a recomandat doctora.Ce ziceti?Cam am indoieli dar totusi....e medic, nu?Si am recomandari bune despre ea!
Astept vesti!
Pupici
Alyna
lbelciug spune:
Gabiu, nickname-ul tau imi e cunoscut, mai acasa cumva un bebe?
Pitica, stai linistita, stiu ca esti bine intentionata. Teoria o stiu f bine si eu, dar ce sa fac daca foamea pare mai mare acum?
Ce-i drept la pranz am avut gogosari de post (fara carnita), asa ca a trebuit sa suplimentez cu iaurt si o salata de cruditati. Iar acum imi e foame iar. 

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
IULIABRAILA spune:
salutare fetele !
la mine greata este aproape permanenta! asa este normal ? sau am eu probleme?
maninc, nu vomit f des, dar greata exista de cind deschid ochii pina ma culc. si apropo, adorm doar pe la 12 noaptea, mai devreme nimic. si merg la job, treaba asa si asa acasa....deci ar trebui..
nici eu nu stiu la ce dr sa merg, inca este o enigma asta. trebuie sa ma hotarasc insa repede, chiar la sfirsitul sapt asteia.
sanatate va doresc !
IULIA 8 + de la UM dar 5+ de la data conceptiei !