** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)
Raspunsuri - Pagina 17
mcrissa spune:
iuliabraila si mie imi e greata mai toata ziua.din ce in ce mai rau si cred ca in curand o sa incep si sa vomit.cred ca o sa fac riduri la gura din cauza mimicii.mi-e ata de greata incat tin colturile gurii coborate

Mcrissa
7+ bebe strumph-ul meu
chris27 spune:
Ce folositi anti-vergeturi:?Mi-as dori ceva ieftin si bun...La mine burtica e vizibila...am ramas cu burtica dupa cezariana...Acum cea noua e peste ea...sunt fericita...Am un copil extraordinar(si nici sotul meu nu e mai prejos).Eu nu sunt o frumusete...dar ei doi...Nu am voie sa pun reclama in care e fiul meu,nu-asa?As fi vrut sa ma laud putin...
pauly spune:
eu pot sa spun ca sunt norocoasa, mie greata numai din cand in cand, iar de vomitat nu vomit.remediul meu pentru greata ii o cana de apa cu o lamaie stoarsa cu tot cu pulpa, la mine i-si face efectul.![]()
acuma experimentez din nou o durere de cap , nu tare, dar deranjanta.
si in legatura cu mancarea, recunosc ca mananc des , incerc cat pot sa mananc fructe, branzeturi, spanac etc, mancare usoara dar bogata in vitamine....in seara am papat branza de vaci cu smantana,mmmm o farfurie intreaga si m-am saturat ,sper sa nu mai i-mi fie foame iar pana ma culc.trebuie sa avem grija si de noi ,grasimea multa n il ajuta pe bb sa se dezvolte mai bine in schimb ne face pe noi sa aratam grasute
.hi ,hi
pentru prevenirea vergeturilor ma dau cu ceva crema de la elancyl si ulei de la chicco.(mai ales ca de cand sunt insarcinata am pielea foarte uscata).
va pup burticute
5+
lilirusu spune:
Fetelor suparare mare.Am repetat hcg si val a scazut 4885.Maine ma duc sa fac chiuretaj.Sunt distrusa,este prima mea sarcina dupa ani intregi de incercari.
IULIABRAILA spune:
lili, sintem alaturi de tine, mai ales cele care au trecut prin asa ceva.
repeta analiza totusi. la echo ce mai apare ?
nu dispera, repeta analizele....
oricum, capul sus, mergi inainte si nu dispera. noi sintem aici, te sprijinim oricind ai nevoie.
iti tin pumnii, IULIA.
pauly spune:
fetele voi ce vitamine luati?eu iau elevit,vit c si nu stiu daca sa iau acid folic pe langa cel continut de vitaminele prenatale?
lilirusu
, i-mi pare nespus de rau,te inteleg perfect prin ce treci,am patit si eu anul trecut. noi suntem alaturi de tine.
5+
veronicka spune:
buna sunt veronicka am fost si eu pana acum 2 sapt si ceva printre voi dar din pacate sarcina mea s-a oprit din evolutie.am fost chiuretata pe data de 2 oct si lmarti m-am dus la eco sa vad daca totul este ok.nu am mai mers la acelasi dr sbarciupt ca nu mai am incredere inel caci m-a tratat cu oarecare superficialitate.am mers la un alt medic care mi-a spus ca am ceva resturi care nu au ce cauta acolo si probabil o sa ma rechiureteze. nu am vrut sa accept acesta veste urata si am mers la un alt medic cruciatsunt din jud cluj care mi-a spus si el ca tb sa ma chiureteze.caci am resturi .asta s-a intamplat ieri si nu a mai fost la fel de dureros ca si primul asa ca azi m-am dus la serviciu desi nu prea trebuia. pot sa spun ca ma refac psihic dupa ce s-a intamplat dar doar cu gandul la urmatoarea sarcina. sper sa se inyample cat de curand dupa ce trec cele trei luni de pauza recomandate.voi stiti ce consecinte are rechiuretarea intr-un timp asa de scurt?imi pare rau pt voi acele care ati aviu sarcini oprite in evoluti sunt cu sufletul alaturi de voi pt ca stiu ce inseamn dar sigur o sa va reveniti in scurt timp cu gandul la urmatoarea sarcina. va doresc tari si credinta maxima in Dumnezeu care ne ajuta sa trecem peste toate
pauly spune:
veronicka incearca sa fi puternica, e greu dar daca i-ti pui toata ambitia ai sa treci peste acest necaz.i-ti spun din proprie experienta, anul trecut am avut o sarcina oprite in evolutie mi-am revenit foarte greu psihic dar totusi mi-am revenit.dumnezeu nu te uita si-ti va trimite din nou o minune mica, cum mi-a trimis si mie.
iar cat despre treaba cu chiuretatul a doua oara nu cred sa fie probleme, doar ca poate o sa-ti ia un pic mai mult sa se vindece uterul.(nu stiu sigur)
ai grija de tine

5+
Paflo spune:
Servus, burticutelor!
Sunt superincantata!L-am vazut pe bebica la un echo 4D. Nu va puteti imagina ce spectaculos este! Desi sarcina este de 11 saptamani, se pare ca bebica al nostru e voinicel si pare cam de 12. Si e atat de activ! Ne-a facut si cu mana...Incerc zilele urmatoare sa postez niste poze si poate un filmulet. Cand va mai cresc bebicii va sfatuiesc sa faceti un echo 4D. E drept ca dpdv medical nu spune nimic in plus fata de un echo 2D, dar merita pentru psihicul vostru si al sotilor, credeti-ma!
Ma doare sufletul pentru fetele care au pierdut sarcina
.Nu disperati insa!Cu putin noroc veti avea alti bebici! Sanatosi!
Va doresc zile bune!
Florina 11+
Florina R.
cristinamaria spune:
Off iar tristete pe aici... Veronika curaj si ai grija de tine !
Lilirusu eu zic sa faci neaparat si o ecografie ianinte sa iei o decizie!
stiu ce greu va este asa ca nici nu stiu ce sa mai zic...
Feteor va rog sa-mi dati si mie parola pe PM!
cristina