** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)
Raspunsuri - Pagina 18
gabiu spune:
pauly multumesc pt. link, eu iau si acid folic pe langa materna( asa mi-a recomandat medicul)
ibelciug din pacate nu mai am alt copil acasa desi mi-as fi dorit de mult ( ne-am chinuit aproape 4,5 ani sa ramanem "insarcnati")
lilirusu, veronika imi pare atat de rau
. Va doresc din suflet sa va reveniti si sa o puteti lua de la capat
va pup fetelor numai bine va doresc la toate. Eu am vorbit cu medicul meu si mi-a zis ca nu-mi da nici un antibiotic inca. Mai vedem
gabi
9+
pauly spune:
buna dimineata burticute![]()
paflo te cred ca ii minunat sa-ti vezi puiutul , mai ales la eco 4d unde il vezi in toata splendoarea lui.felicitari si sa ai grija de comoara ta.
si eu am programare saptamana viitoare, miercuri sa-mi vad puiutu,la eco normal deoarece am doar 6 sapt
pe atunci, dar sincer abia astept
.
gabiu acid folic de 1mg sau de 5mg? ![]()
cat despre cum ma simt, aseara m-am culcat cu durere de cap(mai mult o presiune)si o usoara greata, deci nimic grav, dar abia am adormit...caputu m-o deranjat destul.
va pup burticute
5+
addinel spune:
neatsa la burtici.
lilirusu si veronika, imi pare tare rau pentru ce vi se intampla, va rog sa fiti tari si sa aveti incredere in Dumnezeu... o sa fie bine si curand o sa ramaneti iar insarcinate si o sa aveti bebei frumosi si sanatosi. 
chiqui
si pentru tine si ma gandesc la tine. sper ca esti bine.
pupici la toate burticile 
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
cristinamaria spune:
Buna dimineata!
Eu am fost iei la eco si a fost minunat! Desi la inceput puiul meu parea mai mic , se pare ca a recuperat
si avem acum acelasi DPN ca si cel calculat dupa menstra!! Dr a spus ca nu sunt relevante cateva zile dar cred ca voi fi printre primele mamici de pe aici
!
Apoi dupa multe masuratori ce credeti ca mi-a spus : sex probabil -baiat! Am vazut si eu acolo o chestie mica asa ca....
!
O sa scanez ecografia sa vi-o trimit si voua!
Fetelor o sa vedeti ... este minunat sa-ti vezi puiul cum se misca si da din manute si picioruse ... tare emotionata am mai fost iar tati s-a zapacit pur si simplu :)) .
Ma rog sa traiti cu toate ce am trait eu ieri si sa veniti numai cu vesti bune!
O zi excelenta!
cristina
12+
mica0307 spune:
Veronicka si Lilirusu
stiu ce inseamna. Majoritatea dintre noi de aici am trecut prin asa ceva. Insa capul sus si rugati-va la Dumnezeu. Eu am facut chiuretajul la inceputul lui iunie si in august am ramas iar insarcinata. De regula dupa un chiuretaj ramai foarte repede insarcinata. Asa ca
Cris27 eu nu cred in elancyl si alte prostii din astea care sunt si scumpe. Eu am folosit Supliform (cred ca de la Gerovital). La mine a dat rezultate si e si ieftinut (cam 60.000 tubul). Ar trebui sa mai imi iau si eu ca...
Va pup
Mica
10+
pauly spune:
mica0307 eu folosesc elancyl de mult timp si este foarte bun, pielea este foarte fina si elastica , eu nu consider ca sunt prostii mai ales ca sunt produsele mele preferate si crede-ma am incercat destule.le-ai incercat si chiar asa de rele ti se par? am sa caut si eu crema recomandata de tine sa o incerc, ca doar trebuie sa ne pregatim din timp burticile ,nu?
5+
pauly spune:
am gasit prospectul cremutei pe net si am vazut la compozitie o multime de plante.intrebarea mea e sunt toate permise in sarcina?credeti ca daca ma duc la plafar stiu sa-mi zica ,mica0307 tie ce ti-o zis ?
ca totusi trebuie sa avem grija cu ce dam pe burtica ca se absoarbe si se duce la bb
.
5+
gabiu spune:
pauly eu iau acifol de 5 mg ( costa 10.000 lei vechi). Concentratia asta mi-a fost recomandata si pot sa-ti spun sigur ca nu e rau sa iei de 5 pt ca oricum se elimina surplusul in urina, iar rau nu face. Eu iau acid folic de vreo 2 ani. E foarte important sa-l iei mai ales de la varsta mica de sarcina.
gabi
9+
mica0307 spune:
Pauly acum nu am mai dat cu crema, insa trebuie sa cam incep si eu. Stiu insa ca la sarcina trecuta
am intrebat dr daca am voie sa ma dau cu creme si a zis ca pot sa ma dau cu orice.
Mica
10+