** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna burtici!

Lilirusu, iti tin pumnii!
Sper ca Ciqui e ok

Tocmai cand ma laudam ca mi-a trecut in mare greata, am avut ieri si azi dimineata niste episoade de toata frumusetea. Dar e bine ca sper ca asta inseamna ca bebe e bine! M-am cam speriat la ultima ecografie ca era mai micutz, dar daca ii bate inimioara, e ok, nu?

In rest, am incercat si eu sa ma plimb cateva minute. Nici o sansa. M-a luat iar o ameteala de nu mai stiam ce e cu mine. Asa ca in ultimul timp cu asta ma ocup - stari de ameteala mari de trebuie sa ma sui imediat in pat si greata.
(am facut si analizele de medicina a muncii si mi-a iesit ceva mai prost - m-au intrebat daca am avut hepatita de curand sau daca sunt obosita. le-am zis ca de cand sunt insarcinata sunt foarte obosita tot timpul, si au zis numai ok... nu mi-au mai zis nimic ca ar fi ceva in neregula)

Eu am programata ecografia "de sarcina" cu masuratori cu tot abia pe 3 noiembrie, asa ca mai am de asteptat.

O prietena imi zicea ca dupa ce trec primele 3 luni, o sa ne bucuram cu adevarat de starea de gravide :) Abia astept!

pupici!
8+
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Pauly in bara din stanga - mesaje private. Intra acolo, apoi in options unde ai optiunea activeaza mesaje private. Bifeaza acolo si da ok.

O sa iti apara PM scris cu rosu cum ne apare noua cand postam mesaje.

Bafta.

Mica 10

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca imi curge si sange din nas - e drept nu mult - in fiecare dimineata. Si mie nu imi curge sange din nas de obicei - mi-a curs numai o data cand eram mica de la o lovitura in nas...

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

am reusit multumesc
apropo de greturi si stari de ameteala,cand ma lovesc nu ma pot tine in picioare, in dupa amiaza asta le-am simtit din plin,.Cum am mancat mi-o venit sa vomit dar bine ca am reusit sa scap, ca sa ajunga mancarea la bb nu in wc.iar cu mirosurile is de groaza ...cum simt un miros care nu i-mi place mi se intoarce stomacu...ce sa facem...doar suntem gravidute, nu?hi ,hi

poohy ce patesti tu cu nasucul e un lucru intalnit frecvent in sarcina, datorita fluxului sanguin crescut se mai pot sparge vinisoare mici din nasn si atunci apare sangerarea.nu ai de ce sa te ingrijorezi.am citit pe un site.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Mie mi-e un somn... de abia va citesc.Am mancat ceva si am cazut.Si asa nu zburdam eu de energie.
Liviana pofta buna,dar cu masura si eu am luat cu Iris 18 Kg,enorm,dar am plecat de la 59 kg la 1,72 deci aveam "loc".Am rams insa cu vreo 3(62) si acum de dimineta aveam 63,8kg si nu sunt decat in luna 2 !!!!
Lili,poate e bine bebe
Mica ,as trece si eu saptamna la semnatura,dar am uitat cum...,cat despre numarul de saptamani de la Um sau conceptie...la mine e greu...

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Iri in profilul personal ai ultima rubrica semnatura. Scrie acolo pur si simplu numele si nr saptamanii (pe care il modifici in fiecare saptamana). Daca vrei sa iti apara si gravidutza scrii gravi intre paranteze patrate.. Vezi ca ai si vizualizare - sa vezi cum iti apare.

Eu am trecut nr de saptamani de la UM.

Pupici.

Mica 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

poohy, sangele din nas cred ca iti curge din cauza fluctuatiilor de tensiune. Sa-ti faci un control ca sa stii cum stai.
pitica, nu ma necaji. Am vazut eu ce coapse frumoase ai in pozele de la mare.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Fetelor, va rog, daca se poate, sa-mi dati si mie parola de la mailul "mamici de mai-iunie". Multumesc mult!

11+

Mergi la inceput

lbelciug, azi mi-au luat tensiunea si a iesit ok... Mie doctorul mi-a dat vitamina C pentru asta si se pare ca si mama a avut sangerari din nas la toate cele 3 sarcini

pitica, m-am uitat si eu la poze si ai o fetita frumoasa foc! Sa-ti traiasca! Am observat si un Winnie the Pooh :D Am si eu unul :P Al meu personal ca nu am inca nici o gogosica pe care sa dau vina :)) Numai ca e crem al meu. Ma gandeam sa imi mai iau unul daca mai ajung pe acolo :)))

8+
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna, mamici!
Eu sunt bine!In continuare nu am simptome deloc!
Mersic, Mica pt urari!Dar m-a cam dezamagit sotul de ziua mea!N-au imaginatie deloc!Asta e!
Va pupik!

Apropo, parca am inteles ca stii deja ca vei avea baietel, Mica?Deci aflu si eu peste 2 sapt cand ma duc la control?Asa repede?10+

Alyna

Mergi la inceput