Iasule, mandra cetate (43)
Raspunsuri - Pagina 16
anasol spune:
salut
dana maine dim merg in gradinas sa vad ce bostani am,lumanari am
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
GabrielaG spune:
Am venit in Iasi....ieri am plecat la Tecuci pentru o zi si m-am intalnit cu fratele si sora mea. E asa frumos cand ne intalnim toti...
Pupici,
Gabriela si baietii
Raluca trimite-mi te rog un pm vizavi de ceea ce ai nevoie, poate iese ceva.
alexz spune:
quote:
De 4 zile fetele astea au dat bir cu fugitii (ori cu fugitele, ca sa facem si acordu' )...
...cre' ca mai corect e tot "cu fugitii"... de langa propriile neveste
quote:
daca nu se poate asa, atunci cu ei, dar punem mana de la mana si platim un clown care sa le poarte de grija si sa ii distreze, astfel incat noi sa ne vedem de ale noastre
Codrin nu ar fi din calea-afara de impresionat de un clovn. E pisoi serios si nu rade la comanda. Asa ca eu votez contra clovnului. Sa stea acasa (si copiii, si clovnul). Daca nu se poate lasa kinderul acasa, delegam prin rotatie, pe cate unul-doi din noi sa aiba grija de toti. OK?
quote:
Dati cu votu' referitor la cum facem cu mancarea, adica daca aduce fiecare un platou cu ceva pregatit de acasa sau strangem bani si comandam pe loc Pizza, pateuri, saleuri, fursecuri.
Foamea e cel mai bun bucatar. Votez pt achizitii la momentul respectiv. Doar n'o sa car o galeata de cartofi prajiti pana in Podu de Fier, nu? Mai ales ca reci nu mai sunt buni...
Deasemenea, despre cum facem cu bautura, ce si cat luam si mai ales cine...
quote:
Si nu uitati sa veniti cu decoratiunile la purtator, eu am doar un amarat de bostan si cateva lumanarele...
...mda, aici e o problema. La simtul meu estetic... Pe mine nu va bazati la faza asta. As fi in stare sa vin cu un craniu si o pisica neagra...
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Am venit in Iasi....ieri am plecat la Tecuci pentru o zi si m-am intalnit cu fratele si sora mea. E asa frumos cand ne intalnim toti...
Pupici,
Gabriela si baietii
Raluca trimite-mi te rog un pm vizavi de ceea ce ai nevoie, poate iese ceva.
la ITM am rezolvat, intre timp. Ti-am trimis PM cu detalii..
FUEGO--Iasi-27 august 2006:
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by alexzquote:
daca nu se poate asa, atunci cu ei, dar punem mana de la mana si platim un clown care sa le poarte de grija si sa ii distreze, astfel incat noi sa ne vedem de ale noastre
Codrin nu ar fi din calea-afara de impresionat de un clovn. E pisoi serios si nu rade la comanda. Asa ca eu votez contra clovnului. Sa stea acasa (si copiii, si clovnul). Daca nu se poate lasa kinderul acasa, delegam prin rotatie, pe cate unul-doi din noi sa aiba grija de toti. OK?quote:
Dati cu votu' referitor la cum facem cu mancarea, adica daca aduce fiecare un platou cu ceva pregatit de acasa sau strangem bani si comandam pe loc Pizza, pateuri, saleuri, fursecuri.
Foamea e cel mai bun bucatar. Votez pt achizitii la momentul respectiv. Doar n'o sa car o galeata de cartofi prajiti pana in Podu de Fier, nu? Mai ales ca reci nu mai sunt buni...
Deasemenea, despre cum facem cu bautura, ce si cat luam si mai ales cine...quote:
Si nu uitati sa veniti cu decoratiunile la purtator, eu am doar un amarat de bostan si cateva lumanarele...
...mda, aici e o problema. La simtul meu estetic... Pe mine nu va bazati la faza asta. As fi in stare sa vin cu un craniu si o pisica neagra...
alexz & Codrut
Ridente dicere verum
Deci sunt si eu de acord cu alex...comandam atunci.Si bautura se poate lua pe loc.Ar fi un stres pt mamicile ocupate,sa mai si pregateasca ceva...sa mai si care totul pana acolo.Bine,daca cineva insista...nu ne suparam
Cat despre craniu si pisica...ar fi tocmai in spiritul sarbatorii...numai sa nu faci pe Hamlet,ca nu cred ca gustam drame existentiale,preferam o bere si un tort demential
Dar imi place...se anunta doar fetele si baietii mai noi pe topic...veteranele stau pitite
Macar ziceti ceva...venim...nu venim...sa stie Dana ce face.
Despre clovn....io ma abtin...nu vin cu bebe,deci n-am parere.
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
GabrielaG spune:
So...eu am promis ceva decoratiuni...sper sa nu le vand pe toate(adica pun deoparte)...bei am o rochie de vrajitoare....chiar doua...una mai sexoasa, adica scurta si cu cornite...ups, nu e vrajitoare, asta e diavoleta, si una de vraji...imi pare rau ca am vandut ceaunele de vrajitoare, erau haioase tare. Deci vrea cineva o diavoleta, costum...ca eu nu-mi permit, am o varsta...sa stiti ca exista. Eventual niste mascute si chiar am si niste dovlecei in care se pot pune luamanari, dar tre sa avem grija sa nu fie copilasii in preajma, sau chiar lumanarele bostanei...din alea mici, bostaneii din cermaica, inauntru lor ceara.
Eu imi motivez absenta c-am fost plecata...votez pt strans atunci banii pt o pizza...si pt copii acasa in principiu, sa vb si cu sotul sa-l las acasa, dar in principiu sper sa nu fie vreo pb.
Si un sfat pt mamicile cu copilasi mai mici, de la o veterana patita, cand sunt raciti si au mucisori, nu-i lasati cu nasul infundat. Otto mi-a facut multe otite din cauza asta...curatati nasucul cat mai bine, Colargolul e f. bun pt ca si dezinfecteaza si am descoperit ca pus intr-o sticluta goala de Olynth, il accepta mai usor copiii, decat picaturi in nas care se duc in gat si au gust oribil.
Pupici si astept cu nerabdare ziua de luni.
Pupici,
Gabriuela si baietii
adi69 spune:
Gabriela,maine vin sa vad rochita de vrajitoare ca m-a innebunit fiimea,da,nu stiu de unde scoti ,da trebuie o bagheta de vrajitoare cu un soricel in varf,ca asa a vazut ea la un film...
Eu de unde cumpar bostani?Am fost prin piata din Alexandru si n-am vazut nik.Imi trebuie doi bolfosi,unu pt acasa si unu pt la gradi.
In rest,sant putin cam intoarsa pe dos.Tatal meu e in spital si e nasoala treaba.De aia bantui pe aici la ora asta in loc sa dorm..
imi tot caut de treaba ,ca sa nu ma mai gandesc.
Deci,lasam copii acasa?Eu ii promisesem Catalinei ca mergem la o petrecere...da daca-i fara copii,o duc marti pe undeva..
Adriana
papa-bun
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by herra
am si eu o rugaminte: daca treceti pe langa vreo farmacie, sa intrebati daca au sau prepara COLARGOL si sa-mi spuneti in caz ca se gaseste undeva...
s-ar parea ca Vlad are ceva probleme cu polipii - sforaie cand doarme, chiar daca are nasul complet curat...
si colac peste pupaza, se mai plange de dureri in partea dreapta - arata cu manuta si smiorcaie - dar fara alte simptome...
of.Never underestimate the power of human stupidity. - A. EinsteinCristina si Vlad
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
Astazi iau de la Farmacia Alchemilla din Pacurari Colargol(mi l-au preparat)
Daca mai ai nevoie ,cumpar si pentru tine!
herra spune:
multumesc Cristina, am gasit si eu colargol, tot la o farmacie cu laborator.
Adi, multa sanatate tatalui tau!
cat despre sticlutele goale de olinth, mai demult cele pt adulti erau cu filet, adica puteam foarte usor sa pun in ele ser fiziologic sau altceva; acum sunt toate fara filet, de trag de ele ca sa le umplu de innebunesc...
eu ii mai pun in nas cu o seringa mica de plastic - mult mai sigura decat pipeta de sticla, oricum.
dupa cum stiti de la precedentele intalniri de la care am lipsit, eu le prefer - din motive obiective - pe cele care se desfasoara ziua si cu copii; si nu la sfarsit de luna, cand am inchidere si pe la opt sunt inca la servici.
asa ca ... distractie placuta si nu uitati sa puneti poze!
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar