Iasule, mandra cetate (43)
Raspunsuri - Pagina 15
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by alexzquote:
sa ai parte de multe bucurii de la feciorasul tau cel nazdravan!
Nu de genul celor povestite mai sus!
De ce nu? Mie-mi fac placere...
alexz & Codrut
Ridente dicere verum
Atunci la mai multe ![/blue]
Nora__ spune:
Neatza fetele!
Va spun un banc si am fugit la treaba:
Sotul si sotia pleaca in vacanta in Ierusalim si avand
un accident, sotia moare. Ghidul, amabil, ii explica
sotului posibilitatile pentru inmormantarea sotiei:
- V-ar costa 5.000 de dolari sa o trimiteti acasa pe
un vapor sau o puteti inmormanta aici pentru 150 de
dolari.
- Cred ca o sa aleg prima varianta, raspunde sotul.
- De ce, doar puteti sa-i faceti o ceremonie frumoasa
aici si este mai ieftin!
- Asta este locul unde un om a murit, l-au ingropat si
dupa trei zile a inviat! Nu vreau sa risc!
Va pup si sa aveti o zi frumoasa!
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
herra spune:
multumesc Cenia pentru raspuns.
ce este Nostamine? folosesti pt probleme cu polipii?
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
ralnied1 spune:
'Neata!
Ca de obicei, am mii de draci. Am umblat toata dimineata pe drumuri si, pana la urma, tot nu am rezolvat mare lucru...
M-am saturat de probleme si griji!!!!!!!!!
Dau si o cafea... cine doreste....
FUEGO--Iasi-27 august 2006:
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
Nora__ spune:
Fetele...trezea!!!!!
Se pare ca toata lumea a intrat in hibernare.Se apropie intalnirea si noi nu zicem nik.
Danna...fa prezenta,sa stii cum stai...ca apoi zic fetele ca tu esti gazda si n-ai mai zis nik.
Azi am vazut o chestie haioasa...m-a busit rasul de era sa ma inec.Pe un taxi era scris:"Mergi o viata si mai vrei!!"...
Io vreau...dar cine-mi da?
Nora
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
elbi spune:
Nostamine contine nafazolina,clorfeniramin si solutie izotonica.Este indicat in rinite, dar da dependenta si folosit indelungat si o iritatie.
In general, la copiii mici este indicat Colargolul, care are efect bacteriostatic si nu produce iritatie.
In ceea ce priveste polipii(vegetatiile adenoide)...chirugical...e cam singura solutie
Darria spune:
Am aparut si eu prin zona.
La Multi Ani! pt. Simona si AlexZ Multa sanatate si o viata plina de bucurii alaturi de cei dragi.
O saptamana placuta tuturor.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adi69
Am primit un mail de la o cunostinta,zice ca are o afacere tare ,cu doar o ora de stat la calculator zilnic faci bani buni..stiti cumva despre ce este vorba,pana primesc raspuns de la ea..parca am mai auzit mai demult despre asa ceva ,dar nu sant sigura..
Adriana
papa-bun
Cred ca e vorba d "afacerea" aceea in care stai la calculator si deschizi mai multe pagini de net si primesti cate 1 cent,parca pentru fiecare in parte.
Daca nu e asta anunta-ma si pe mine,ca vreau si eu sa fac bani stand la calculator!
Miha
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by adi69
Am primit un mail de la o cunostinta,zice ca are o afacere tare ,cu doar o ora de stat la calculator zilnic faci bani buni..stiti cumva despre ce este vorba,pana primesc raspuns de la ea..parca am mai auzit mai demult despre asa ceva ,dar nu sant sigura..
Adriana
papa-bun
Cred ca e vorba d "afacerea" aceea in care stai la calculator si deschizi mai multe pagini de net si primesti cate 1 cent,parca pentru fiecare in parte.
Daca nu e asta anunta-ma si pe mine,ca vreau si eu sa fac bani stand la calculator!
MihaAzi poti fi caine...Maine poti fi copac...
Io de asa ceva n-am auzit....cine pana lui sa-ti dea 1 cent pt fiecare site deschis?Pai toata lumea ar fi bogata Eu nu cred in gaselnite din astea.
Sin gura faza de castigat bani la calc,in afara de programare,e sa faci videochat cu masculicii din strainatate,ca numai aia sunt dispusi sa dea bani pt asa ceva,romanii nostrii stiu sa obtina asta gratis
Deci Miha si Adi...pregatiti-va costumatia de Zorro,cu ciorapii cu banda si hamuri la corset si treceti la treaba!!Si promit sa dau si io un banut ca sa va vad
Nora
Danna_36 spune:
Mai Noricelule, as face eu prezenta. dar nu am cu cine...De 4 zile fetele astea au dat bir cu fugitii (ori cu fugitele, ca sa facem si acordu' )...
Ieri chiar am scris un ditamai mesajul si un paragaf era cu dedicatie speciala, pentru cuconiada, cu indemnuri hei-rupiste, promisiuni si amenintari sii am apasat aiurea pe ceva de l-am pierdut, iar altul n-am mai avut putere si chef sa mai scriu...
Va sa zica, luni, 30 oct, incepand cu orele 19 va astept la RoMagic, in strada Rufeni nr 16 (intersectia Podu de Fier) sa ne simtim bine si sa ne cunoastem (cei/cele care inca nu am avut onoarea), daca se poate fara copii, ca sa nu ne stea printre picioare, daca nu se poate asa, atunci cu ei, dar punem mana de la mana si platim un clown care sa le poarte de grija si sa ii distreze, astfel incat noi sa ne vedem de ale noastre,
Dati cu votu' referitor la cum facem cu mancarea, adica daca aduce fiecare un platou cu ceva pregatit de acasa sau strangem bani si comandam pe loc Pizza, pateuri, saleuri, fursecuri.
Deasemenea, despre cum facem cu bautura, ce si cat luam si mai ales cine...
Va rog asadar, ajutati-ma si voi, e a treia sau a patra oara cand scriu despre asta si...pauza... Deci, facem un efort sa ne intalnim cat mai multe, sau nu? Si daca da, cum rezolvam cele de mai sus? Pleaseeee!
Si nu uitati sa veniti cu decoratiunile la purtator, eu am doar un amarat de bostan si cateva lumanarele...
Editez: asa cum am mai spus, ce aduceti luati apoi acasa, ma refer la eventuale decoratiuni, bostani, masti, etc, as vrea doar sa facem cumva sa creem atmosfera specifica Hallowinului, dar nu e obligatoriu...