Iasule, mandra cetate (43)
Raspunsuri - Pagina 14
adi69 spune:
Am primit un mail de la o cunostinta,zice ca are o afacere tare ,cu doar o ora de stat la calculator zilnic faci bani buni..stiti cumva despre ce este vorba,pana primesc raspuns de la ea..parca am mai auzit mai demult despre asa ceva ,dar nu sant sigura..
Adriana
papa-bun
adi69 spune:
quote:
Originally posted by Stefana
.
P.S. Vazut poza din Delta, placut Catalina si nufarul. Si sotul meu a fost la Crisan la inceputul lunii, la pescuit, dar eu n-am reusit sa merg, din cauza de serviciu.
Numai bine tuturor si o noua saptamana minunata si calda!
Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Si a prins ceva? Noi tocmai de asta am mers,sa faca o partida de pescuit al meu sot,dar a fost foarte dezamagit,n-a prins decat cativa bibani si doua rosioare mici..
Unde s-a cazat?Si cat a costat?
Noi am stat la un hotel,dar cred ca e mai frumos sa mergi in Delta si sa te cazezi la localnici, mai o plimbare cu lotca ,mai un bors de peste ,mai o saramura..
Adriana
papa-bun
Stefana spune:
quote:
Originally posted by adi69quote:
Originally posted by Stefana
.
P.S. Vazut poza din Delta, placut Catalina si nufarul. Si sotul meu a fost la Crisan la inceputul lunii, la pescuit, dar eu n-am reusit sa merg, din cauza de serviciu.
Numai bine tuturor si o noua saptamana minunata si calda!
Poze
Si a prins ceva? Noi tocmai de asta am mers,sa faca o partida de pescuit al meu sot,dar a fost foarte dezamagit,n-a prins decat cativa bibani si doua rosioare mici..
Unde s-a cazat?Si cat a costat?
Noi am stat la un hotel,dar cred ca e mai frumos sa mergi in Delta si sa te cazezi la localnici, mai o plimbare cu lotca ,mai un bors de peste ,mai o saramura..
Adriana
papa-bun
A stat la o pensiune in Crisan, unde mai fusese si in primavara, pentru ca era totusi prea rece noaptea pentru cort. Insa anul trecut a stat la cort undeva in pustietate, unde i-a dus cineva cu barca si i-a lasat acolo. Atunci a fost foarte frumos cica. De fapt, farmecul real al Deltei.
Si a prins multa stiuca si cativa bibanei mai marisori, ca la aia mici le dadea drumul. Mi-a adus si mie doua stiuci acasa si le-am mancat imediat. De fapt, acolo a mancat numai ce a prins
Si mi-a adus si o floare de nufar
La localnici am stat in Sulina si noi prindeam pestele, iar gazda il gatea ca pe la ei. Superb!
Cat despre celalalta problema... inca n-am deschis. Sper s-o facem foarte curand. Oricum, va fi punct fix, foarte curat si civilizat, si poate si cu alte produse in timp.
Poze
palmyrah2002 spune:
Cu intirziere:
LA MULTI ANI , ALEX !
Sa fii sanatos,voios si sa ai parte de multe bucurii de la feciorasul tau cel nazdravan!
Nu de genul celor povestite mai sus!
Cristina,Rares si Mihnea
palmyrah2002 spune:
Si cu anticipatie,pentru ca nu stiu daca mai reusesc sa intru miine:
LA MULTI ANI , SIMONA (Simodara)!
O viata senina si fericita alaturi de cei dragi!
Cristina,Rares si Mihnea
alexz spune:
quote:
sa ai parte de multe bucurii de la feciorasul tau cel nazdravan![/blue]
Nu de genul celor povestite mai sus!
De ce nu? Mie-mi fac placere...
herra spune:
am si eu o rugaminte: daca treceti pe langa vreo farmacie, sa intrebati daca au sau prepara COLARGOL si sa-mi spuneti in caz ca se gaseste undeva...
s-ar parea ca Vlad are ceva probleme cu polipii - sforaie cand doarme, chiar daca are nasul complet curat...
si colac peste pupaza, se mai plange de dureri in partea dreapta - arata cu manuta si smiorcaie - dar fara alte simptome...
of.
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by kisstherain999
'Neata!
Biletul la Concertul Phoenix costa 30 RON si inca se mai gasesc, asa ca haideti
Un bol cu lapte si cereale va satisface?
O saptamana usoara.
kiss
15+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
Asa e, noi am luat abia ieri dupa amiaza si mai aveau,insa numai la balcon. Jos mai aveau 1,2 locuri pe laterale(si acelea la capat de rand). Insa la balcon era aproape liber, in afara de primul. Noi am luat in al doilea:)
Poze
Incercari bebik
Cristina
elbi spune:
pentru andreea:medic ORL f.bun este prof.dr.Martu la Sp.Recuperare sau dr.Gabi Macoveanu de la Sp.Sf.Treime.
herra, incearca la Iassyfarm, la farmacia Ghitun de pe Cuza-Voda,farmacia din statia Piata Unirii sau la o farmacie din spital. Si eu am avut nevoie si am luat de la farmacia de la Sf. Maria.
Multa sanatate!
maria
cenia spune:
Herra; noi luam Colargol de la farmaciile Iassyfarm, in special cele care au laborator Sf. Parascheva avea de obicei.Eu folosesc Nostamine cu succes
la lac
niste poze