Iasule, mandra cetate (43)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Danna_36 spune:
Cristina, eu cred ca tu de fapt nu vrei deloc sa ne vezi ,..
Oamneni buni, stiu ca nu putem impaca pe toata lumea, insa de o luna discutam despre asta si nu era nimic batut in cuie... Am spus de atatea ori ca astept propuneri, am spus ca nu ma leg de Hallowin pt ca ar fi ceva important, ci doar ca sa stabilim in sfarsit o data clara si sa incepem sa ne organizam...
Nu m-am gandit ca e inchidere de luna, recunosc, dar puteati sa ma trageti de maneca cei/cele care sunteti implicati in asa ceva... Cat despre ora, nu stiu ce sa zic, lumea lucreaza, nu vad cum sa ne adunam mai devreme in timpul saptamanii. In week-end nu se poate la mine, dar nu ar fi fost asta o tragedie, ne orientam spre alt loc, insa imi amintesc clar ca s-a mai pus problema si multe fete au refuzat motivand ca au vizite de facut, musafiri de primit, sarbatoriti in familie, aniversarea casatoriei, sau pur si simplu ca sambata si duminica familia se reuneste si vor sa petreaca zilele astea impreuna... Ma simt complet aiurea...
Am incercat sa tin cont de dorintele voastre, atat cat le cunosteam, nu am pus ora 21, nu v-am invadat weekendul, exista posibilitatea de a veni cu copiii, nu se fumeaza in zona lor si nu se imbata nimeni niciunde, nu trebuie sa va agitati cu pregatirile, trebuie doar sa vreti sa veniti...
Nu stiu ce sa mai zic...Eu as fi vrut din tot sufletul sa ne intalnim cat mai multe, dar fireste, nu este de ajuns sa vreau doar eu... Promit sa nu ma mai bag la organizare, ca vad ca nu ma pricep...
Nu m-am suparat, sunt doar dezamagita si va rog sa nu va suparati nici voi, mai alea Herra, care imi e tare draga si speram sincer macar de data asta sa o intalnesc...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
palmyrah2002 spune:
Referitor la intilnire,sper din tot sufletul sa ajung,desi s-ar parea ca voi fi la serviciu pina la ora destul de inaintata.
Oricum daca vin il aduc si pe Mihnea si cartonasele cu Scooby DOO,poate are ocupatie!
Stie cineva cind sint galele HIT ?
Vine IRIS !YESS!
connie1974 spune:
Buna fetelor,
Uite ca abia acu v-am descoperit si bine imi pare. Vad ca se pune si de intalnire. Bucurosi de oaspeti noi? Poate ajung si eu daca permite timpul. Am o mare rugaminte, poate ma ajuta cineva. Are cineva dintre voi un CD cu Iasul, in engleza sau italiana, CD de prezentare, care poate fi dat unor straini sa vada ca avem cu ce ne mandri?
Mercic si ne mai auzim, acu ca v-am gasit.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
Dana, stai linistita, ca eu nu ma supar si sper ca nici voi pe mine!
intr-adevar nu se poate sa se nimereasca bine pt toata lumea, asta nu inseamna ca nu te pricepi tu la organizare!
la mine cel putin daca nu-i una e cealalta - de exemplu sot + copil usor bolnavi; sau, daca (,) chiar ma faci sa recunosc asta, noi nu prea avem timp sa iesim, sau atunci cand avem, nu avem cu cine sa-l lasam pe Vlad - nu am pe nimeni in Iasi decat o bona de care nu pot abuza, ca ma cam costa; si mi-e oarecum sa-l las pe sot singur cu copilul, in conditiile in care nici el nu a mai iesit singur de nici nu mai tin minte cand; iar ca sa-l iau cu mine iar nu am chef, pt ca nu e din cale afara de sociabil, si nu mi-ar tihni nici mie nimic...
tin minte totusi ca era sa vin intr-o sambata dupa-amiaza, atunci era perfect pt programul lui Vlad; se stabilise (precedenta intalnire) pt ora 17 daca imi amintesc bine; dar apoi cineva sau mai multe persoane lipseau din Iasi si s-a modificat ora si ziua.
nu am spus nimic atunci si probabil nu ma bagam eu in seama nici acum, dar am considerat ca trebuie sa anunt totusi ca nu pot veni.
asa ca repet - nu ai nici un motiv sa te simti aiurea! uite, daca vrei trec pe acolo intr-o fuga cand ies de la servici, sa-i aduc CD-ul lui Aime si sa iau obiectele de ceramica!
![](hippi.gif)
![](bonjovi.gif)
![](grup.gif)
![](grup.gif)
adi69 spune:
Bine ai venit Constanta!
Cd cu Iasi am eu,este si in romana si in engleza(parca),au si fetele copii,dar eu am "originalul"(sac!)
Ia uitati cu cine ne-am intalnit noi duminica in Copou...aici si mai sant vre-o trei poze dupa prima..
Adriana
papa-bun
adi69 spune:
quote:
Originally posted by Nora
Deci Miha si Adi...pregatiti-va costumatia de Zorro,cu ciorapii cu banda si hamuri la corset si treceti la treaba!!Si promit sa dau si io un banut ca sa va vad
Nora
Comorile NoreiNoi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Deci...in costumatie de Zorro si cu ciorapi cu banda ,io..HA! Cred ca ai sa dai bani(nu un banut) sa nu ma vezi..
Adriana
papa-bun
connie1974 spune:
Multumesc de primire, Palmyrah, Adriana .
Please, cum pot sa intru si eu in posesia acestui CD? Este cineva care sta prin Pacurari sau Canta, daca spui ca il au mai multe fete. Sau, poate chiar tu Adriana?
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
Stie cineva cind sint galele HIT ?
Vine IRIS !YESS![/b][/blue]
Iris vine la Galele Hit??? De unde stii asta?
Din cate stiu eu, Galele erau, in general, in jurul datei de 8 noiembrie, pentru ca pe 8 noiembrie acum X ani a inceput emisia Radio Hit... Si mai stiu ca anul acesta au de gand sa organizeze in aer liber concertul...
FUEGO--Iasi-27 august 2006:
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
adi69 spune:
Cat despre "afacerea " respectiva,pana la urma am aflat ,este o chestie gen piramida,io nu ma bag dar daca vrea careva,o intreb pe tipa si va dau adresa ei,sa va lamureasca..
Adriana
papa-bun