Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 6
camelia_daniela spune:
Buna dimineatza!
Joy, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin acest moment trist ! Asa e viata asta ... nedreapta! Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau ! Suntem alaturi de tine !
Madau, superbissima Mirunica! Imi plac absolut toate pozele noi, in special cea cu freza "inainte" ...
, dar si cea cu basc ...
Ma duc si eu sa pun pozici noi !
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
silvia_d spune:
bai,dragii mosului:stiu ca ati explicat de un miliard de ori cum se pun poze gen:frumoasa mea,sau balaurasul meu;eu nu sunt de acord cu ele pe net,dar macar la messenger sa-l vedeti pe stef;so,cum fac?
anda,da,asha e cu tero;i-am zis aleia de la magazin:vreau si eu o ghetuta 22 23;se uita la stef:da'cati ani are?pai,are 10 luni...nu se poate doamna,atunci,sa poarte 22...iaca,se poate!
camelia_daniela spune:
Pentru descretirea fruntilor ... de dimineatza !
Aveam nevoie de cateva zile libere de la serviciu, si imi tot scremeam creierii cum sa-l induplec pe sef sa-mi acorde zilele dorite.
Mi-am dat seama ca numai facand pe nebunul, o sa inteleaga ca nu se poate folosi de serviciile mele.
In acea zi am ajuns mai devreme la munca, si m-am agatat de tavan, punandu-mi totodata si picioare pe tavan.
Imediat una dintre colegele de birou, blonda, m-a observat cocotat acolo sus si m-a si intrebat ce fac.
- Ssst, i-am spus, fac pe nebunul ca sa iau cateva zile libere. Ma dau drept bec!
Cateva secunde mai tarziu, seful si-a facut aparitia in birou, si desigur ca m-a si intrebat ce fac.
- Sunt un bec luminos! am exclamat eu.
- Ai inceput sa deviezi, omule ! a zis el. Iti dau o saptamana libera ca sa-ti revii la normal.
Cum a zis asta, am si sarit jos si am iesit din birou.
Colega mea blonda a venit si ea imediat dupa mine, iar seful a si intrebat-o unde se duce.
- Imi pare rau, sefu', dar nu pot sa lucrez pe intuneric! a raspuns ea cu seriozitate. 

Cami mami & Daria 
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
Madutza10 spune:
Neata!!
Joy ,imi pare rau si chiar daca nu ti-ai sarbatorit ziua de nastere ,eu iti urez LA MULTI ANI si multa sanatate!!
Anda ,ne-am cununat la Sf. Elefterie ..si oricum eram mai supla cu vreo 4 kg :))) si mai tinerica :)
Parca tu intrebasei cum a iesit prajitura ,a fost buna dar sotului nu i-a placut ,pt mine era cam dulce ,asa ca a mincat-o mama ,sormea ,i-am invitat pe la mine ca sa se bucure cineva de ea:)))))
Dordia ,sper sa vii cu vesti bune ,sanatate lui Stefanel!
Fi'miu s-a trezit la 7:00 si n-a mai vrut sa adoarma sub nici o forma ,de atunci alergam dupa el ,tasu' cred ca abia asteapta s-o taie la munca :)))
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MUNTE
camelia_daniela spune:
Va invitam si noi sa vedeti poze noi !
Cami mami & Daria 
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
lavi02 spune:
'neata,
Joy La multi ani!!! sa fii fericita, iubita si sa ai un Vladone tot mai cuminte
ca frumusel si simpatic foc este deja!
dordia sper ca pana acum ai ajuns cu Stefan sa-l vada un medic; din ce povestesti tu pare destul de serioasa treaba. Sanatate multa!!
Silvia mi-am instalat de curand un client de chat, ca sa-mi faca Anda astrograma, daca vrei ID-ul meu ti-l trimit prin PM. Nu vreau sa-l public aici. Si eu l-as vrea pe al tau. ![]()
mada si tania va
, sunteti dragute; nu mai comentez, pentru cine a citit cu atentie probabil a fost clar de ce m-am suparat.
madutza si eu intru sa ma delectez si sa ma amuz pe aici!
Stiu ca tara arde si baba se piaptana dar...
Ia sa lansez un subiect off-topic: ce cizme se poarta iarna asta?
Am vazut cu blanita sau alte decoratiuni pe exterior, alea merg purtate cu blugii aia mulati care stau rau pe absolut toata lumea minus 0.1% din populatie = manechine.
Cum varful? Cum tocul?
Ce fel de cizme pot eu sa port la fusta? Ce fel de cizme la pantalonii lasati pe afara? Sau sunt absolut anacronica si depasita cu pantalonii pe afara?
Madutza10 spune:
Am pus si noi niscai poze ,,la 10 luni'' ,nu's chiar reusite ca nu stiu ce draq are aparatu' asta ,tre' sa luam altul cat mai curind....
Lavi ,eu port ciocatzele in general ,deci ascutite ,nu-mi place nici un fel de incaltaminte cu botul rotund !
camelia,ce dulcica e pitica ,frumoase poze!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
madau spune:
Buna dimineata
Madutza m-am uitat la poze, frumoasa miresica intr-adevar, are dreptate ANDA acum esti batrana si grasa si e intr-adevar mare diferenta

Dordia sper sa vii cu vesti bune despre Stefan, insa oricum ar fi mergi sa-l vada un doctor, eu tot insist cu treaba asta, mi se pare extrem de important sa-i faca o evaluare post-boala
Silvia da' traiti pe picior mare draga
, Miruna are 20 la picior si cand ma uit la cizmele ei tot mi se par mari
Joy imi pare rau ptr cele intamplate, condoleante inca o data, si chiar daca a fost o aniversare trista, eu iti zic totusi LA MULTI ANI!!
Camelia misto pozele, cel putin in alea in care cotrobaie prin sertare parca am vazut-o pe Miruna

. Pup la fata frumoasa
Lavi 
Ma duc sa culc inamicul si revin
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
cristinamh spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Maine daca nu se intremeaza de tot fug la Babes ca imi e frica de deshidratare. I-am dat eu ceai de menta dar...totusi imi e frica. Asa ca...maine daca nu vin cu vesti bune ma duc la Spital. E a doua zi de diarie si....nu stiu ce sa zic.
dordia, sincer, eu chiar nu inteleg ce astepti! e marti, copilul o tine asa de sambata noapte! daca era o simpla indigestie, se rezolva pana acum cu regim.. dar continua, poate e ceva infectios... nu sunt doctor, de aceea cel mai avizat sfat e sa te duci sa-l vada unul!!
poate e tzacanit doctorul meu, dar repeta mereu... bebelusii nu se trateaza la domiciliu, se trateaza la medic.
si apropo, cand l-am sunat (printre putinele dati) ca andrei are diaree apa chioara de juma de zi si pute ingrozitor, stii ce mi-a zis?? "copilul e in halul asta de juma de zi si io nu sunt inca cu el in cabinet"?? intr-o ora eram acolo, tratament imediat si pana seara copilul isi revenise.
normal, o sa zici ca fiecare face ce vrea cu copilul ei, si-o sa zici ca nu e treaba mea sa ma bag... poate asa e, da' cum e forum public, zic si io ce am de zis si poti sa ma ignori, nu ma supar.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
felicia74 spune:
Joy La multi ani!
Roxi sa te faci bine repede.
Am vorbit cu Dordia, Stefan acum e bine, nu mai a mai avut scaune de aseara, nu mai varsa, nu are febra. In plus a dormit toata noaptea.
Din pacate, nu poate intra pe DC ca nu are net momentan.
Tineti voi legatura cu ea, ca eu nu mai intru pe aici